vrijeme za koje smo dosli sa cetinja:dvadeset pet cetrnaaaaaajssssssss!najjaci su bili sa berzom i emisijom poznati i slavni-klaudija sifer se posrala konobaru u zlatnu ruku.
@devil_may_cry
dober ti avatar![]()
a ne vise sa srecom hahahahahah
Da je imalo majka za to dijete do ovoga uopšte nije htjelo da dođe-MNT jedan jedini
vrijeme za koje smo dosli sa cetinja:dvadeset pet cetrnaaaaaajssssssss!najjaci su bili sa berzom i emisijom poznati i slavni-klaudija sifer se posrala konobaru u zlatnu ruku.
@devil_may_cry
dober ti avatar![]()
1993-2020
imam gripu sa srecom pa ih nocas slusam uzivo, nisam odavno![]()
Da je imalo majka za to dijete do ovoga uopšte nije htjelo da dođe-MNT jedan jedini
Vidis da gripa zna ponekad da bude korisna![]()
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Nisu nešto bili noćas, masu su avetali ali baš masu, sami sebi su teški bili sigurno![]()
jeli snima ko?
Imam ga! :P
Thx
Infiltrator out.
Tatueeee maaaajstore!
Kad me neko pita sto sam ja bez tebe sam,
sigurno cu tada reci : kakva kuca, kakav stan...
Zivjeo Tattoo!
15. Oktobar![]()
opet!!! ima li ko emisiju kad gajo prica i prevodi kineski jezik!!!
nema.... jbg..
o.O
Ja cu za Tattoo-ovdan da se napijem kao dzora! I da vatam zene! A dje cemo da pravimo okupljanje, jer taj dan mora biti propracen narodnom masom!
ja sam stolar, u podznaku shkorpioooni
U hotel Grand ... na Cetinje :twist:
Milic o Milu Djukanovicu:
Svako nosi svoj krst za života. On zna šta je tih 6 i po sati pričao sa njima. Čuo sam da su ovi Buksovci imali neki tekst u kome kažu da je to toliko trajalo jer su ga Italijani pitali na italijanskom, a on odgovarao na francuskom i engleskom. Pa dok se sve to prevelo, zbog toga je to dugo trajalo, objasnio je Milić komentarišući prošlonedjeljni odlazak premijera Mila Đukanovića u Bari.
---Ne mogu da vjerujem da ovaj nesretnik nasao da citira buksovce.
Kad me neko pita sto sam ja bez tebe sam,
sigurno cu tada reci : kakva kuca, kakav stan...
Tattoo moze li emisija spasitelju nas? ;D
Infiltrator out.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks