da je nosio majicu "free tibet", mozda bi ga i pohvalili.
licemerje.
da je nosio majicu "free tibet", mozda bi ga i pohvalili.
licemerje.
What, no signature? No funny line? No catchy song lyric? F*ck you.
sjetite se sta se prosle godine desilo na GP Turske, kada je pehar urucio predsjednik sjevernog kipra. ipak postoji makar malo dosljednosti sto se toga tice...
Liberty and justice ∀
neka si mi ga reka'.
What, no signature? No funny line? No catchy song lyric? F*ck you.
Cavic ide na olimpijadu - normu je isplivao prvom prilikom: u Melburnu na svjetskom prvenstvu prosle godine. Shto se tiche njegovog odnosa, vjerovatno nije imao namjeru da bilo koga provocira (te je stoga predpostavljam i bio cirilican napis), ali isto tako mislim da takvim porukama nije mjesto na plivachkim takmichenjima. shto se kazne tiche, mislim da je precerana, ali da komisija nije imala izbora jer je morala da poshalje jasnu poruku zbog buducih takmichenja pa im je ovo primjer. a mislim da je kazna precerana iz par razloga - prije svega jer je istu majicu nosio i u kvalifikacijama i niko mu nishta nije rekao; a i zbog toga shto imam utisak da su Holandjani prilichno o$etljivi na Srbiju zbog Srebrenice i da je to uticalo na ovu odluku, shto je odluku o kazni uchinilo jednako politichkom kao i sami prestup...
Stojković – Rukavina, Vidić, Ivanović, Luković – Smiljanić, Stanković, Kuzmanović, Sulejmani – Žigić, Lazović.
ovakvi igraci i nista. izgubise od ukrajine 2-0 (nije ukrajina bilo ko) ali brate ne mogu dobit nikoga evo 2 godine.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
imena ne igraju
Ban u Srbiji zato sto sam crnogorac
Ban u hrvatskoj crnogorac
Ban u crnoj gori crnogorac
...
Nije strasno izgubiti 2:0, ali je strasno onako anemicno i mrtvo igrati. Nisu krstenu sansu napravili... Katastrofa!
Umro Rajko Mitic,prva Zvezdina zvezda i jedan od najvecih srpskih fudbalera svih vremena.
Slava mu.
Niko nije ni prokomentarisao subotnji derbi... Sta je reci???
Nishta, Partizan osvoji titulu![]()
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Ima malih partizanovaca koji će u drugi razred, a još nisu doživjeli pobjedu na JNA.![]()
ja jos ne mogu prezalit odlazak moline...kakvi su to mozgovi,momak je odlican igrac,prosle nedjelje je 4 komaTa zabiJo nekoj ekipi iz bolivije u kopa libertadores,i oni ga ladno puste,debili...
1993-2020
Igra nemoguce iz kola u kolo
Nastavlja se sapunica oko Cavica
Unatoč najavi da će po svijetu šetati u majicama 'Kosovo je Srbija', srpski sportaši potpisat će da neće koristiti sportska borilišta u političke svrhe. Ovaj potez objasnio je Slobodan Milošević...
Nakon što je srpski plivač Milorad Čavić izazvao pravu modnu pobunu u svijetu srpskog sporta koja je rezultirala akcijom "Svi nosimo Kosovo", došlo je do velikog obrata.
Internim ugovorom sa Srpskim olimpijskim odborom, srpski sportaši, sudionici Olimpijskih igara, obavezali su se da neće zloupotrijebiti sportsko borilište za isticanje političkih ili bilo kojih drugih stavova.
Ovaj potez objasnio je Slobodan Milošević, generalni tajnik Odbojkaškog saveza Srbije.
"Sportaši na Igrama ne predstavljaju sebe, već naciju, i moraju se prilagoditi pravilima Međunarodnog olimpijskog odbora. Naš odbor se mora zaštititi jer kazne su ogromne. Pravila su takva i ne možemo raditi nešto što ne smijemo. Bez obzira na moje ili bilo čije mišljenje po tom pitanju, mi moramo ispoštovati ta pravila", izjavio je Milošević za Kurir.
Akcija sportaša "Kosovo je Srbija" pokrenuta je nakon što je europski plivački rekorder Milorad Čavić na dodjeli medalja na EP-u u Eindhovenu izašao na postolje u popularnoj majici "Kosovo je...
Istog je dana diskvalificiran s natjecanja, ali je u zemlji pobrao simpatije i pokrenuo akciju srpskih sportaša. Međutim, čini se da su četiri mjeseca prije početka Olimpijskih igara sportaši shvatili da postoje i stvari koje su važnije od politike.
Net.hr
Fudbaleri Zemuna i Partizana igrace 7. maja finale Lav kupa Srbije.
Zemun je posle izvodjena jedanaesteraca bio bolji od OFK Beograda
Zemun - OFK Beograd 5:4 (1:1, 1:0)
Partizan je na Marakani savladao Zvezdu sa 3:2. Odlucujuci gol je postigao reprezentativac Crne Gore - Jovetic...
Crvena Zvezda - Partizan 2:3 (0:2)
A to sam i ocekivao...
Pa kad sam ja komentarisao neki poraz samo mi kazu trazite opravdanje... Mozda bi bilo 3:4, a ne 2:3... Rezultat ostaje, on se samo pamti... A o sudjenjima u derbiju (ne ovom no vecini) je apsurdno pricati... Sjetite se samo (ne)pristrasnog Babarogica kako nas je iz cipela izuvao?! Pa je zavrsio u upravnom odboru Zvezde!!? Slucajnost ili...?
Nevjerovatan gest pomoćnog sudije koji je poništio čist gol Zvezdi!
Čovjek je odlučio da napusti suđenje !!!
Libertas
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks