bilo ga je po primorju, cijena oko 2.5e sad ga vec duze vrijeme nema, seronje
Ok,hvala.Eto mu cijena ka kucki sir :-) No dobro je kad ga uopste ima
Budućnost
bilo ga je po primorju, cijena oko 2.5e sad ga vec duze vrijeme nema, seronje
N*A*S*M*E*J*A*N*I[*] A*N*A*N*A*S
Awesome sto bi mogao uzet pred spavanje umjesto posnog s obzirom da ga je tesko naci?
Budućnost
A da da,sad mi je jasnije malo,pocinjem da ulazim u stos
A sto ako ponovimo tu gore situaciju pa posle trcanja ubacimo rad na spravama,znaci konkretno kad najbolje misici nappreduju,ima li veze kad se trosi mast,ili insulin?tj misici u svaakom slucaju napreduju od rada na spravama?\
Znaci za mene koji imam visak sala ne valja da jedem voce jer je to secer tj dize insulin??
Ne, sve si pobrkao. Insulin se ne trosi. Kada ti pojedes neke UH, u zavisnosti od GI odredjenom brzinom nivo secera u krvi ce se dizati (nizak GI - nivo secera se dize polako, visok GI - nivo secera se dize brzo). Lucenje insulina je prirodni odgovor na povecanje secera u krvi i insulin nastoji da smanji nivo secera tako sto ce ga ugraditi u glikogen ili u salo ili ce se potrositi kao energija. E sada ako je insulin dignut, a ti si jeo i masti insulin ce poslati i masti u masne zalihe. Zato je vazno ne jesti UH i masti u istom obroku. I zato je vazno ne dizati insulin stalno, pogotovo zato sto to moze poremetiti insulinsku osjetljivost i vodi do dijabetesa.
Raditi u teretani poslije trcanja nije dobro, bolje je poslije teretane trcanje jer u tom slucaju pocinjes trcanje kada je glikogen prilicno ispraznjen zbog treninga u teretani te ce veci procenat potrosene energije ici iz sala. A odlicno je raditi aerobni trening i ujutro na prazan stomak.
samo bez divljanja sa trcanjem posle teretane, zna dobro drmnut katabolizam od toga,vise bi preporucio kratki hiit od 20min na bajsu.Te dugometrazne bolje ujutro,ili ujutro opicit hiit od 35-40min
@Ljubo_hristo
Hvala na odgovorima
Ali mi sad nije jasno zasto onda od trcanja ne istrosi glikogen pa onda kad podjem na sprave da mi se trose masti, znaci bas mora sprave pa trcanje?
@Awesome moram li se ja bojat katabolizma iako imam masnih naslaga?
A ujutro kad trcim na prazan stomak pocne da mi se vrti. malaksam, jer to malo dok se ne razradim,ili u necemu grijesim? Nisam krenuo postepeno sa povecavanjem minutaze nego po 1h stalno evo nedelju dana?
U teretani ne mogu da se trose masti jer je u pitanju anaerobni trening.
Ako hoces da zadrzis misice - moras. Dakle kao sto ti je rekao ujutro niski intenzitet, poslije treninga HIIT.@Awesome moram li se ja bojat katabolizma iako imam masnih naslaga?
Reci mi sto radis ujutro, nemoj da bude previse intenzivno (nemoj da trcis, bolje je brzo hodanje), treba da budes ono pomalo zadihan, ali kada stanes da mozes normalno govorit.A ujutro kad trcim na prazan stomak pocne da mi se vrti. malaksam, jer to malo dok se ne razradim,ili u necemu grijesim? Nisam krenuo postepeno sa povecavanjem minutaze nego po 1h stalno evo nedelju dana?
popij ujutro jacu kafu,eventualno neki kofein u kapsulama, ili kupi neki fat burner
Ima li đe da se uzme efedrin kod nas ?
Tesko ga je nac, jer nije legalan. Jedini legalni nacin su kapi za nos koje se izdaju bez recepta. Ali ti je to glupo koristit u pocetku, ja uzmem kapi kad 'udarim plafon' sto se tice gubljenja masti (to je onda kad mi se vec vide plocice prilicno jasno - poceo prije par dana).
Koristiš ih za gubljenje masti ili za izdržljivost ?
e tako mene su smrvili neki virusi, ja sam se sjebao i osim onih 20 dana sto sam pauziroa, sad moram jos min 2 mjeseca biti bez treninga, jeeeeeeeeeeee blago meni, ode sve u vodu preko noci
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Da nije mononukleoza ?
A kako ih uzimaš ? Da li sadrže dovoljno efedrina ? On je stvarno najbolji za gubljenje masti, evo jedan članak efedrin+kofein+aspirin http://www.fitness.com.hr/prehrana/d...hrani/ECA.aspx
savjetovao bi vam bataljivanje kapi za nos, jer mogu sjebat zeludac kada se unose oralno.
Imas preparat MEGA PRO stim n trim sa mahuangom pa rokaj!
a sto se tice cistog efedrina,samo preko dilera :-)
Ephedrine ruleZ![]()
@Ljubo_hristo Poceo sam svako jutro po 1h na traku, ima 10 brzina, i ja prve deset minuta istrcim na petu brzinu i posle na desetu i tako do kraja,nadam se da je ovo ispravno?
topljenje masti-puls otprilike od 100-130
kada se radi hiit 1min puls 130-170
1min puls 100-120
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks