Coulthard u Maleziji:
Ne ,nego iz Mrtvog Dubokog....Tamo je Ralf Sh. gleda' neki plac da kupi ,pa se povjerio zaovicicu mog bivseg komsije, koji zivi u Tolose :-) ...reka' mu je da je Shumi jos 2006, kupio neke akcije ili dionice (tako nesto) Ferarija i Luke Bar na Nex berzi ,a prije toga je prodao i dobro zaradio na akcijama STR "Ljubičica"....i tako...
Zaboravih reci , ako nadjem negdje taj clanak na net-u ,a hocu ,jer je pisalo u nekim "ozbiljnim" novinama , okacicu ga ovdje.
Last edited by guGaTronix; 21-03-08 at 23:09.
Coulthard u Maleziji:
TAKUMI
Evo pishe Session Now On na f1.com ,ali ovaj rtcg ne 'ebe...
Pitajte Hami-a dje mu je sekunda.
Last edited by Zodiac; 22-03-08 at 07:09.
1.F.Massa
2.K.Raikkonen
3.H.Kovalainen
4.L.Hamilton
Toliko od Meclarena za ovu sezonu....forza Rajko
Slazem se.
Pa dobro....svaka cast crvenima....al' vidjecemo... taman Kovi da o'kine Rajka u prvoj krivini ...:-)
cush zaboravi....nijesam je zaboravio,mislim da vam je jasno ko ima bolji bolid i chiji su vozachi bolji,danas sy kovi i luis kasnisli samo sekundu od rajka a sekundu ipo od filipa....vid imena ...![]()
Slazem se.
ko ima kablovsku mozhe da gleda formulu i na FOX TV !![]()
ocito da neki nisu gledali prvu trku,pa sad se hvale ucinkom na kvalifikacijama!!!
hahahaha,smijeshni ste....vidjecemo $utra
Slazem se.
KOVALAINEN I HAMILTON DEPLASIRANI ZA PET MJESTA
Nakon provedene istrage, FIA-ini suci odlučili su deplasirati McLarenove vozače zbog ometanja suparnika na kvalifikacijama za V.N. Malezije.
Suci su procijenili kako su Heikki Kovalainen i Lewis Hamilton zasmetali Fernandu Alonsu i Nicku Heidfeldu dok je potonji dvojac bio u posljednjem letećem krugu.
Zbog dobivene kazne, Kovalainen i Hamilton neće startati iz drugog startnog reda, već s osme i devete pozicije.
Na račun McLarenovog dvojca, Jarno Trulli, Robert Kubica, Nick Heidfeld, Mark Webber i Fernando Alonso sutrašnju će utrku startati dva mjesta iznad ostvarene kvalifikacijske pozicije.
P.S. Nijesam jutros gledala pa ću sad u 14:00, da vidim što je to bilo. Je i ko možda gledao na NG Megastrukture: Ferrari?
e mclarenovi vozaci kaznjeni sa pet mjesta unazad zato sto su zasmetali alonsu i hajfeldu u zadnjem krugu,tako da ce kovalajnen startovati 8,a hamilton 9.
ovo je sramota,gledao sam,i to je sramno,da se na ocigled cijelog svijeta favorizuje jedna ekipa,a druga sputava!sramno,ova dva nesrecnika se ne bi zalila da mclarenovi vozaci nisu ispred njih,a posto su ispred njih onda su probali tako da ih pobijede i zahvaljujuci ferarijevoj FIA-i!!!
cc,ti si stvarno lud...
Slazem se.
koga su omeli,kad je hajfel prosa izmedju njih,da ga nisu mozda namjerno osporili onu vozacinu pustu sto je 100 godina u formulu,a jednu pobjedu nije zakucio,daj ljudi,znase ko je FIA i max mozli....
no dobro,sto je to za nas 5 mjesta,nista,ladno cemo stic one fapove od ferarija!!!
Jeste smijesni no nema veze, Hamilton i nije smetao toliko... :lolblue: pretekne Glocka onda na kocnicu jer mora da stedi benzin
A da, otrovna zmija opet ujeda.
Last edited by Fabia_Elegance!; 22-03-08 at 14:10.
TAKUMI
Prerano ste ih otpisali...![]()
TAKUMI
Kakvi *****i od fia-e. Dako bude kiša opet, da viđu jel ona sisa od masse naučila da vozi.
Trka je sjutra u 8. Evo sam odgledala, ja na snimku ne vidjeh da su zasmetali. Valjda su to ovi na stazi bolje od mene vidjeli
Svim srcem uz Ferrari sjutra, pa što god bude![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks