je nemam kada da gledam bbc prime ali nekoliko puta sam gleado tu seriju i bas su super![]()
Nisam ni ja neki ljubitelj, ali dobro, stvar ukusa.
A gleda li ko Little Britain na bbc prime-u da podijeli odusevljenje sa mnom?Britanski humor, rijeci su suvisne.Mada nikako da provalim u kom je terminu daju,nekako na preskoke, pa kad je uhvatim gledam. Link za jedan isjecak...
![]()
Last edited by overdose_girl; 14-03-08 at 10:46.
"...Was it a vision, or a waking dream?
Fled is that music - Do I wake or sleep?..."
Ja sam sad pocheo da gleam Dr. House. wrh serija
Usred treće sezone PB-a sam, baš dobra!
sex and the city rulZ. sponzor serije m tel FLAT! zavrsavam trecu sezonu. kultna je!
ne mogu da odolim - po cemu je to ta serija kultna
ili se, po obichaju, taj termin koristi ofrlje...
Ja znam lika koji za mec Milan-Arsenal od prije 15 dana ima obicaj da kaze "ta kultna utakmica":mrgreen:
Just to slip the skin...
@big dzajnt hed- sve zavisi kako za koga i ko sto voli.
pa dobro, ali reci mi - sta je to shto tu seriju chini kultnom?
uzasno smara korishcenje te rijechi za sve i svasta.
no dobro, da ne davimo na ovom kultnom topicu...
znas sta je kultno? STARGATE !!!! :mrgreen:
I respect your wrong opinion.
Lukaj
Samanta je kultna, i ona sto sve ka da nece , Sarlot cini mi se... :-)
Kreč, kolica i mešalica.
nije uopste u pitanju kvalitet serije. nekome se svidja nekome ne, naravno (for the record, meni se nimalo ne svidja). ono sto je nejasno je koriscenje rijechi 'kultno' u svakoj prilici, za svaki mainstream, prime-time, komercijalni uradak.
npr, american beauty je odlican film, ali to ne moze da se nazove kultnim. kultno nije isto sto i odlicno...
Last edited by big giant head; 19-03-08 at 15:14. Reason: typo
Na to sam i mislio: zašto je, recimo, ta serija kultna a ne Prison Break? Mojsije ako ga nisi gledao nabavljaj odmah!
Proglasićeš je kultnom na kub.
Završih treću - Prison vlada.
Ovjeriću i taj Lost vala.
kolko ima tih epozoda i kolko sezona Prison Break-a?
Za sad 3 sezone: prve dvije po 22, treća 13 zbog poznatog štrajka scenarista.
Svaka preporuka za ostvarenje, nema joj ravnog.
Save the cheerleader, save the world!
Odgledah prije nekoliko prve dvije sezone. Chekam septembar za sledecu sezonu.
Jel gledao ko Weeds?
Samohrana majka sa dvoje dijece koja zivi u tipichnom americhkom predgradju sa istim kucama i ljudima () pokushava da prezivi i prehrani svoju porodicu prodavajuci travu.
http://www.sho.com/site/weeds/
http://www.imdb.com/title/tt0439100/
Ili mozda Californication?
David Duchovny u odlichnoj ulozi pisca, koji se preselio sa svojom familijom iz NY u LA i izgubio svoj mojoProvodi dane pokushavajuci da povrati svoju ljubav zivota ( s kojom ima cerku ) koja je vjerena za drugog chovjeka. Njegov agent ga sili da pishe i zavidimu na seksualnom zivotu.
http://www.sho.com/site/californication/home.do
http://www.imdb.com/title/tt0904208/
\\OFL•GIC
odlicna je.. cula sam da ima i 4 sezona.ne znam da li se snima ili se pusta na neku od televizija ... ?!Za sad 3 sezone: prve dvije po 22, treća 13 zbog poznatog štrajka scenarista.
Svaka preporuka za ostvarenje, nema joj ravnog.
gledao ja weeds, imam (sve?) tri sezone. prva prilicno gledljiva i duhovita, druga uglavnom dosadna a treca nevidjeno ljigava. blah. par sporedni likova su bash super, ali majka i njena dva sina su uzasno irititantni. mada, majka izgleda super![]()
Last edited by big giant head; 20-03-08 at 14:52. Reason: typo
Gleda li ko Chuck, Bionic Woman ili Moonlight ?
Majka je KEVASlazem se s tobom, prva sezona je najbolja, gledljiva interesantna, dok druge dvije kaskaju. Nije me chudilo losh kraj trece sezone dje je chitavno naselje u plamenu. Vjerovatno scenaristi nisu imali ideju kako da nastave seriju. Sledeca sezona, koja ce se pochet snimat nedje u avgustu, bi se trebala odvijat u nekom drugom gradu.
\\OFL•GIC
Prva sezona je odlicna,druga dosta dobra,sa trecom vec preceraseMada mi fali 5 epizoda,moram to nabavit',kriziram.
HAYWIRE NAJMILIJI LIK :mrgreen:
Are you suggesting coconuts migrate?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks