Na pol poziciju su sve kazne, osim ako FIA drugacije ne donese presudu.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
odgledah sad snimak...nisu lose vozili..iznenadio me kubica najvise,mada i kovalainen je odlicno vozio ... alonso je TRUBA ..a kimi poceo sezonu uz nedostatak srece ...nadajmoo se da ce ga sjutra imati malo vise srece i da ce ga slushati bolid kako treba i da ce doci do podijuma...
Pa zna li se definitivno sto se desilo sa Kimijem i kakve su prognoze za sjutra?
valjda pumpa za gorivo,i startuje sa 16-ste ...
Hamilton ce popusit od Kubice, i to na startu.
Alonso nije u prvih 10?
:lolblue:
Ko mu je sad kriv? Timski kolega?
E da, kad smo kod timskog kolege, Piquet izgleda uvjerljivo. :lolblue:
Ode jedan dodje drugi...supak!
Bice sjutra rusfaj bez trakcije....
Last edited by Fabia_Elegance!; 16-03-08 at 00:31.
TAKUMI
U koliko pochinje trka...
#fakenews
u 5.30.............ceka se... hm
ocajna trka za FERRARI !!!piih
Hamilton - vrhunska voznja bez greske;
Masa - WC;
Kimi - brz ali bahat = pusiona;
Heidfeld - fantastican;
Rosberg - dooooobbbbbaaaaaar;
Alonso - vozac dana;
Ferrari i njegova tradicija, kurton do Imole.
TAKUMI
Jbt, gledaj ti djecu na podijum![]()
TAKUMI
hamilton stvarno bez greske ...zao mi je sto kovalainen nije zadrzao poziciju kad je pretekao alonsa...doticni sa mog avatara,o5 bez srece,sa losim bolidom ...nemoguce ...svidjela mi se scena kad je onamo pretekao kovalainena samo jos da nije izletio..ali dobroo...e i da ,samo 6 vozaca zavrsilo trku,cisti dokaz da bez elektronske kontrole kocenja,i trakcije svi su trube ...(cast izuzecima,sto su imali problema sa bolidom,ili zavrsili trku zbog tudje krivice) toliko ...
Od 8 Ferarijevih masina nijedna da zavrsi trku
Diskvalifikovan Barikelo :/
odlicna trka. konacno i "moj" bmw da je konkurentan za neke vece bodove mada i williams opasana nema sta. ferari da im ni jedan motor od svih timova ne zavsri trku stvarno...
a onoga nakadjimu treba ubit pih. misli njegova staza citava. taman je ka ludi sato, samo sto nema ni s od srca ovoga.
mnogo dobra stvar sto su ukinuli razno razne kontrole starta kocenja ...
sad zavisi dosta do vozaca kao sto i treba.
inace sam gledao trku na hrt2 i odusevio se komentatorima.
ja sam se odusevio sa tim sto su za vrijeme od 58 krugova,samo jednom dali reklame...dok ovi na rtcg2 daju epp na svakih 5 krugova ...
Ovaj Raikonen nama veze sa voznjom... Sve kao on baksuz pa mu se svaki put pokvari bolid... Koliko je samo Sumi vozi pa mu se ne pokvari 2 puta...
bogami, sad kad hamilton nema konkurenta, i znajući kako školski vozi čovjek, nisam siguran da će mu ove godine izmaći titula.
Liberty and justice ∀
ja prespavah trku... Zna li se kad je repriza na TVCG?
i ja prespavah, tj nisam ni znao kad je u 4 sam dosha sa posla i vidio da nema i ljus na stranu, a gleda mi se
Hamilton bez greske.Svaka cast, fenomenalno!!!Ferrari necu da komentarisem...Toliko gluposti su danas napravili da je to smijesno.Ocajan vikend za njih.Odusevio me onaj Super Auguri, kao i Kubica koji me uvijek odusevljava svojim nacinom voznje.Sve u svemu, Ferrari ce malo morat da se spusti na zemlju jer su mu pokazali sad dje je zapravo.Neka pocnu da se trkaju, a ne da se kur*e izjavama kako su nedodirljivi.Naravno da i dalje ostajem uz njih, ali brate ovo danas je bilo preko koljena pa po guzi
poredak imas na www.f1.com, ali ja bih ipak da odgledam reprizu![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks