Kimi prvak, Ferrari titula konstruktora.Nije navijacki, nego objektivno![]()
renault prvi ili drugi ... ( i vozac i konstruktor)
![]()
Originally Posted by my name is ...
Kimi prvak, Ferrari titula konstruktora.Nije navijacki, nego objektivno![]()
Jbmti formulu, Njemacka i Italija imaju po dvije trke a Amerika i Austrija nemaju nijednu.
P.S. Jergovic je OK ali previse favorizuje Alfonsa.
TAKUMI
[QUOTE=Fabia_Elegance!;885740]Jbmti formulu, Njemacka i Italija imaju po dvije trke a Amerika i Austrija nemaju nijednu.
shto amerika. zar nije imala do sad indijanapolis
:P
@Senna: da se kladimo da Force India necee uzet titulu?!![]()
(nečitko)
Hamilton shampion,ferari u konstruktorima.
amerika i ne treba da ima formulu 1 ,imaju oni svoja takmičenja......pa neka se sudaraju
bolesno ljubomorno vreme i ljubomorne žene....
Znam samo jedno...
Kad' su na svim rukovodećim mjestima unutar Ferrarija bili isključivo italijani, onda su "crveni" uvijek patili. To je istorijski fakat!!
Ove godine je isto... Ko zna kako će se to odraziti na "formu" tima?!
Razlika je samo u jednome - na čelu svih operacija je Luca Cordero di Montezemolo 8-), a sa njim nema ZEZANJA!
Vjerovatno Ferrari ima blagu prednost, ali će poslije par trka i McLaren imati svoju prednost kroz know-how SECU-a. :mad: Tako da prvake treba tražiti među njima.
Renault i BMW možda iznenade, posebno ovi prvi, ali teško... Doduše, kad' imaš Alonsa onda imaš bar 0,5 sekundi ekstra vremena po krugu...
Da, ali jeli pravilno da Njemacka i Italija imaju po dvije trke a 50 americkih drzava ne?
P.S. Jos dva dana....
TAKUMI
E neka su i oni ostali uskraceni za nesto.
Budi siguran, i to ubica staza no aj sad...
Evo sam pregledala Extra Tv vodiš i to izgleda ovako što se uopšte formule 1 tiče:
1. Formula 1 Retro 1970 ESPN Pet. 14.03 u 20.00
2. Formula 1 Retro 1971 ESPN Ned. 23.03 u 20.00
3. Formula 1 Retro 1975 ESPN Pet. 14.03 u 21.00
4. Formula 1 Retro 1977 ESPN Pet. 14.03 u 22.00
I prenos iz Melburna:
1. HRT2 16.03 14:25 snimak
2. HRT2 15.03 03:55 prenos treninga
3. HRT2 16.03 05:20 direktan prenos iz Melburna
To je ono što sam uspjela naći na Extra pretraživaču.
Trenutno ide predstavljanje timova na Eurosport2
Update: Vidjeh sad stazu u Singapur, mislim nije staza ali trasu po kojoj se vozi. Loodilo![]()
Last edited by montenegrina; 12-03-08 at 19:29.
izgleda da sto se tice srpskih kanala nece biti formula 1:oa mozda neko u zadnjem trenutku otkupi prava za prenose,mozda rts,posto vidjeh na forumu b92 da oni nece prenositi,a sto se tiche total tv-a tu je televizija atv mreza,vidjeh na programsku semu
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks