Pa poslije Rvas nije htio kafu da plati...A tako mi i treba...Pi*ka meni materina...
vise dok se ti nakani ja sam je vec posrkala i krenula da ucim
no ti si samo to i cekao :mrgreen:
You know the first rule of combat? Shoot them before they shoot you.
Pa poslije Rvas nije htio kafu da plati...A tako mi i treba...Pi*ka meni materina...
da ti kazem iskreno - IZJEDE TI g0vno![]()
![]()
hhahahhahahahha
:*
ahahahahhaahaha izjedoh go.no sto te pitah!
Ajde Rvas, siromasni, samofinansirajuci studentu, casti teta-Zvoncicu djus, duplu kafu, kolac, sladoled i cevape?
Posle cu ti ja uplatit jedan semestar?![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Koliko priche oko ove kafe, ja bih platio no sam bio u WC da izbachim ovo pivo sto usesoh iz sebe pa propushtih citavu frku... Aooo![]()
"There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano
samo vas pratim...
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
ja sam sad sa puta i iz kafane , i deder za uvar je svima odje pice na mene, ajd uzmite
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Plati ti PRAVO pice![]()
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Evo Maki sve časti jutros... Pa da ako mi nešto krene danas na dobro...![]()
"Prepoznaćeš me po ćutanju.Večni ne razgovaraju."
Zzzdrrravo...:oops::oops::oops::oops::oops:
AKO TI ZIVOT DAJE LIMUNE - NAPRAVI LIMUNADU !!!
kaVa i ki$ela su vazda bile dzabe u ovu kaVanu,posluzite se :d
Ajmo dobro makicu istrosimo da joj danas dobro presjedne, to su vec 2 dobra za danas :joint:
Dajte mi jednu Koktu i aspirin ali ne onaj od Seke Aleksic no onaj marke Alkaloid... :mrgreen:
"There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano
...pi oni gabelji iz Alkaloida ne proizvode aspirin nego kafetin za glavu... aj moze i to...
kafa kafa kafa
:)
Masu vode bas masu i to ako moze sto brze...
E ne da sam "vecerao" nego sam se razvalio...uh...jos sam pjan:P
alkosu![]()
a kafu nemas da platis...
Dje ste,dje?
/me obrce turu,jer je konachno popravila 1 iz logike kod gospodina Roberta Tijanica!![]()
Od smijeha pravim saksofon,
od sunca pravim put,
a ti si moj šofer.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks