boka, arsenal i valensija su mislim "bacili" sve zive
ako je neko kojim slucajem njih izbjegao onda je zaista ojadio kladionicu. strasni rezultati su danas bili.
E ne mogu vjerovat... Boka juniors me bacila za 320 eura... pogodio sam lacio 1, leverkuzen 1, majorku 1, juventus 2, lion 1, aek 2 ... kad nece onda nece
boka, arsenal i valensija su mislim "bacili" sve zive
ako je neko kojim slucajem njih izbjegao onda je zaista ojadio kladionicu. strasni rezultati su danas bili.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Ovo je stvarno bruka sto se radi sa rezultatima zadnjih 2-3 nedelje. Mene juce baca Mancester za 170e, a milion sansi su imali, pa me baca Celsi za 120e u mecu sa timom iz donjeg dijela tabele druge lige. Evo danas imam na Barsu 220e ako dodje jedinica i 140e ako dodje X i dolazi dvojka koja mi vraca uplatu samo.
Laciale, kefalo i kefalov brat padaju na Valensiju koja je vodila 2:0...
Kum mi pada na Boku Juniors za 550e...
Sve naopako
Ja sam dobio stvarno prosle nedelje na jedan tiket 95e i na ligu sampiona 130e, ali kad pogledam koliko sam promasio nekih APSOLUTNIH favorita za dosta para, onda nimalo zadovoljan nisam
They used to call me tricky_kid, I lived the life they wish they did, I lived the life don't own a car, now they call me SUPERSTAR
I onda dodju i prikazuju mi emisije na B92 o fudbalskoj mafiji u srbiji a vidji sto se cini po evropskom fudbalu... pih izdimio sam
Da se i ja pridruzim... Imao tiket za kvotom 600, i baci me Parma ali IKS! Vidio svi trpaju 1, a meni nesto smrdjelo tu pa rekoh taman moze bit iks, Sampdoriji fale napadaci pa ce tesko do pobjede nego ce se zatvorit.
Ali trt... E u p.m...:mad:
(Roma 2, Milan 2, Lazio 1, Torino 1, Siena 1, Juve 2, Osasuna 1 i Parma X).
Last edited by kamei; 10-03-08 at 01:26.
Njena muzika bila je batina kojom je svirepo zamahnula i udarila ga po glavi;
Sta je ovo braco mila... pi... pi pi pi
"There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano
da ne nabrajam sve tekme u petak padoh na jednu i to 2-3 braga,u subotu kortik 3-4,a u nedelju igrah sistem na koji isvukoh pare,al valensija me baci za veci dobitak,i da napomenem da sam rekao proslo kolo da chu viljereala igrati u fixu jer me dva puta kao domacin bacao,igrao x.al kad vidjeh da je protiv barse nisam smio,i on kurvinski dodje.
pa eto.......moji vikend ka svaki protekli,al bar se chekalo.
eeeeejj,gdje je taj svrljig?
Ufatih sinoc Sportinga tacan rezultat 1:0Al simbolicno s 10e za 65e...
Igra sam i s 10e 0:0 (za 90e) al ga primi bolton u 85i
![]()
To kralju... Mnogi igrali 3+ i iz 1 u 1. Bolton je tvrd orah u Evropi tako da mi nije jasno bilo nikako. Mislim izbacit Atletika i ne primit gol u Madridu, i sad treba da gube od Sportinga lagano...
Oce li se igrat shto danas
Ajmo ovako:
Port Vale - Leeds 2 @ 1.8
Sunderland - Chelsea 2 @ 1.5
Hibernian - Kilmarnock 1 @ 1.6
Bologna - Piacenza 1 @ 1.3
Sa 20€ valjalo bi dobit 112.32€
Lazio ti dolazi X2 lagano..
Code:West Ham - Blackburn @ 1 (2.45) Karlsruher Frankfurt @ 1 (2.20) Hansa - Hertha @ 2 (2.65) Leixoes - Porto @ 2 (1.55) Deportivo La Coruna - Real Madrid @ 2 (2.10) Grasshoppers - Luzern @ 1 (1.70) Udinese - Lazio @ 1 (2.25) Ukupna kvota: 195,53 Uplata: 5,00 EUR Dobitak: 977,67 EUR
^ Evo ga moj za danas, nadam se da me nece bachit' Porto![]()
Ja sam se ispucao juce, ali sreca pa odigrah u cetvrtak jedan tiket da ispostujem onaj kup uefa pa povezao sa petkom i subotom i ulece mi 130 jevreja
Verder - Rendzers 1
Sporting - Bolton 1
Vasko - Macae 1
Salke - Duizburg 1
Hamburg - Dortmund 1
Huelva - Mursija 1
uplata 10e dobitak 131.5e
They used to call me tricky_kid, I lived the life they wish they did, I lived the life don't own a car, now they call me SUPERSTAR
Atl. Madrid 1-1
Anderleht 1-1
Bordo 1
Sampdorija 1
Fiorentina - Djenova x2
Juventus - Napoli 0-2
Leverkusen 1
Ljubicic - Cilic 2
Eo i moga.
fulam-everton 1:o
himnastik-xerez 1plus pp:o
jablonec-brno 0-2:o
konjaspor-fenerbahce 2:o
iraklis-panionios 0-2:o
INTER-palermo 1:o
livorno-parma 1:mad::mad::mad::mad:
bas lijepo
Monaco - Lion 2
Aberdin - Gretna H1
Twente - Vitese 1
Leixoes - Porto 2
Independiente - Gimnasia 1
Sunderland - Chelsea 2
Larisa - Ofi 1
Roma - Milan 0-2 :S
Chekao bi Larisu, koja razvali Ofija 5:1. Jbg, bilo je doosta para ...
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
okle kopate te timove , zivota vi![]()
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Stvarno raznovrsnopratim neke sajtove
a romu vidjo u Dan 0-2 e paaa
![]()
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Tako blizu a tako daleko:
Lille-Caen 1 (5-0)
Roma-Milan 1 (2-1)
Atalanta-Empoli 1 (4-1)
Almeria-Barcelona 2 (2-2) :mad:
Uloženih 8,60 eura, otetih (već sam ih vidio u džepu) 122,90 eura.
Imamo dojavu da bi danas Inter trebao dobit.
Više o tome i kod mene.
Pazite ovu dojavu
Interu je nakon ispadanja iz lige prvaka preostalo samo domaće prvenstvo i mora pobijediti kako ga Roma ne bi stigla. by Neso16
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks