Čekaj malo Predatore. Shvatio sam ja što si htio reći ,a li si pretegnuo u krajnost. I griješiš puno vezano za srpske muzičare i pjevače. Mislim da samo nisi dovoljno upoznat.

Onda rekao si da Hrvatska ima par talentovanih pjevača Olivera, Džiba... hehe. Da, taman bi mogli reći da su mlade nade i da su jako perspektivni

Turbo Dance nije nikakav napredak , to je samo jedna hrpa đubreta čiji su najiskreniji fanovi đeca od 7-11 godina. Ako poslušaš pjesme sa festivala za đecu Zlatna pahulja prepoznaćeš sličnosti sa ET, Colonia, Karma, B3, Funky G... Slični semplovi su kostur svih numera , hahahah.

A da li se Srbija kreće? Pa kreće se . 2 mjesto na Evroviziji 2004, pa 1. mjesto 2007. Yebe se meni za Evrosong i za festivale, ali fakat se kreće.

Nego sam ja najviše zabrinut za Crnu Goru i njen muzički kolorit. Ako izuzmemo Ramba, Georgijeva, Ćetkovića koji su odavno u Beogradu i svrate katkad u CG šta nam ostaje?
Bojan Marović, Marija Božović, Slaven Knezović??? Stevo Faddy? No Name? Stevan Filipović? Sve mladi i talentovani i perspektivni , kao Džibo i Oliver hihihi