A bice u ponudi ubrzo i FOX TV Montenegro i PRO TV Montenegro. Uz Vijesti to su tri nova kanala.
Nije Planete Sport smece, why are you thinks that![]()
A bice u ponudi ubrzo i FOX TV Montenegro i PRO TV Montenegro. Uz Vijesti to su tri nova kanala.
Ubrzo?
Ih lipsi mago do zelene trave
Sto se desi sa Pink Action? Jel ovo greska sto je sad Pink Extra ili neka promjena za koju ja nijesam cuo?
Ovo je vec pitanje za kablovske operatere. Ali logicno je da ih ubace u svoju ponudu cim te televizije pocnu sa komercijalnim emitovanjam. I naravno da ih ubace kao dodatne kanale a ne kao zamjene za neke.
A do tada FOX TV Sjenica 64 kanal, PRO TV Sjenica 69 kanal.
A do tada FOX TV Sjenica 64 kanal, PRO TV Sjenica 69 kanal.
danas cu probati na kucnu antenu da ih nadjem, da li ih je ko gledao, valjaju li sto ti kanali? pozdrav!
Mislim da nijesu jos ni poceli sa testnim radom a kamoli sa normalnom programskom semom. Prije jedno deset dana bila je samo testna slika (ona raznih boja) na PRO TV.
nema nista za sada!
Ja ne mogu da nadjem te kanale![]()
Može li mi ko reći ima li u BBM bilo kom paketu Sailling channel?
Nema, evo sada vidjeh sa sajta.
fine slicice! onaj svet plus bi bio odlican samo da nema onih astrologa, ubise, inace muzika zadovoljavajuca!
Ne mogu da vjerujem da nocas nije mogla liga sampiuona da se prati na nijednom kanalu osim na RTCG2 ...
svi su prenosili istu utakmicu zato je bili zacrnjeno!
Onda nema veze kad je u pitanju ista utakmica.
kad je razlicita utakmica onda se moze desiti da ukljuce na neki drugi kanal , najcesce BH TV!
Stvarno mi ovo ide na zice...ok placamo BBM i treba..ali ne treba dva puta da placam RTCG prvo placamo ih preko BBM normalno..i + placamo preko racuna za struju isti taj RTCG znaci placamo ga 2 puta...a oni se prvi npr bune ukoliko BBM dozvoli da neka druga stanica da signal neke utakmice itd...stvarno sramota.
Ne kritikujem BBM ali treba da se okrenu svojim korisnicima....da nas zastite od drzxavne tv stanice i drugih domacih tih velikih kuca televizijskih....
i neka posalju pismo onda RTCG zasto korisnici BBM-a placaju za istu TV stanici u ovom slucaju RTCG dva puta....
:)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks