E onda pošto zavisi od osobe, onda lijepo reci da si ti snimanje, kako reče, prevazišao ima 10 godina, a ostavi ovome narodu neka sa jadan pati i snima emisije koje nije stigao pogledati. Ja trenutno imam 42 Megastrukture snimljene i iz principa ću ih obrisati i svaki dan čučat uz Tv i čekat reprizu, pa nije fer da gledam kad je mene volja.
E pa ne mogu vjerovat da neko ovako što može napisati.
E sad si penal na kvadrat :grin:.
Što se tiče mojih korisnika, ne žale se, uvijek ih ispoštujem ali to nije u domenu ove rasprave. Ipak ćemo to na podforumu računari :wink:
Nemoj se ti samo nervirati oko snimanja toliko :grin:
ja sam nervozan, ne moze tako! hehe!pozdrav!
Imam sada i ja Extra TV...
Slika je odlična (mnogo bolja nego do sada sa klasičnom antenom), kanala ima 51. Sve je super, samo me nervira što nijesu svi kanali titlovani.
Zna li neko koliko može da snima ovaj Extra TV uredjaj materijala?
neki vele do 90 sati...mislim da neki lazu xD a mozda i istinu vele,ko ce ga znat.
I respect your wrong opinion.
Lukaj
Naravno x301T...
Nego vidim da ima USB od naprijed i nazad, mogu li da zakačim neku Flash memoriju ili externi HDD pa da presnimim sve sa njega?
Ima li kakvog ograničavanja u snimanju emisija?
Radi se o port forwardingu na speedtouch routeru
1. Dignem lepo dyn dns - radi sve kako treba
2. postavim forwarding sa secure shell
pseudo code:
public ip port 22 forward to [linux machine mac] port 22 - ssh radi kako treba sa remote hosta
3. postavim isto za http service
public port 80 na linux box port 80 - httpd nije dostupan sa weba, u lanu radi normalno
note: koristio sam naravno premade konfiguracije za forwarding, i jedino ssh radi, ostalo me totalno kulira
4. intrusion protection WTF? ne treba mi to u zhivotu, ne mozhe se ugasiti sa iptv/iptv nalogom
5. ICMP se filtrira ili shta vech, tako da ne mogu raditi ping ni sa jedne mashine na lanu
Sa starim siemens routerom je sve radilo ok (koristio sam ga u bridge modu) a takodje i sa dlink bridge-om, idealno bi bilo kada bih i ovo mogao koristiti kao bridge, poshto zhelim koristiti svoj proxy server (shtedi mi bandwidth nenormalno mnogo, i browsujem MNOGO brzhe)
Sve ovo mi stvara mnogo velike komplikacije (chitaj moram ichi u kancelariju umesto da mogu sve da radim od kuche, kao alternativa postoji tunneling, ali to nije kompletno reshenje u mom sluchaju) i iako mi se extra tv jako svidja, spreman sam da otkazhem servis ako se ovo ne mozhe reshiti, poshto je alternativa da idem svaki dan u kancelariju shto ne zhelim.
Drvio sam sa podrshkom poslednja tri dana non stop, to no success
Sale brate pomagaj?
Da neces to na " Card sharing" ?Mislim da to sa Extra tv-om nece
Last edited by Poseydon; 05-03-08 at 09:14.
@zch
Posalji mi podatke na private.
Last edited by Sale; 05-03-08 at 13:04.
Zna li ko? Sale?
Svako koliko se dodaju/mjenjaju filmovi u videoteci i filmovi i serije u digital HBO-u ???
Release Yourself
Jel ovo samo meni il jos nekom da nema titlova na Discovery. Bilo ga je jutros i nedje oko jedan sat nestade
Meni Discaveri uopšte nema prevod..
...ali si mu zato ime napola preveo.
Zvala sam tehnicku da pitam sto je sa prevodom na Discovery i National. Razgovor je bio poprilicno komichan
Uglavnom, da vam sad ne iznosim bas kompletan razgovor, momak mi reche: Nije do vas (a ne nego sam ga ja sakrila hehe). Zahvalim ja za info, i pitam do koga je onda. Opet jedan zanimljiv odgovor. Generalni je problem. E tada mi je bilo mnogo laksheAli ja bi amlo pojasnjenja pa pitam sto znaci generalni? Uh, a zasto sam uopste zvala
. Kaze mi on: pa nema niko prevoda. E tada sam pomalo prestala biti fina: Ne zanima mene sto nema niko, ocu da znam zasto ja nemam, a to sto nemate vi ili neko drugi, ne znaci mi nista niti mi je ista lakse od toga.
Sale, ovakve informacije se ne bi smjele cuti u helpdesku. Na kraju je i njemu bilo smijesno. Savjetovala sam ga da pita nekoga o cemu se radi, jer mi je rekao da on to ne zna. kaze da ne zna niko, a ja sam sigurna da to nije tako. Sale reaguj
Meni mislim ne smeta, sad sam ionako gledala Megasrukture: Aerodrom u Japanu, ali ima dosta onih kojima smeta i koji ne razumiju engleski. Mozda ne bi bilo da se korisnicima posalje poruka na Extra sa izvinjenjem radi problema. Kolega sto kazes?![]()
mozda ti prevod kasnidoce ti sjutra
![]()
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
meni je danas prevod bio na slovenski O.o
Meni na makedonski, pa onda na slovenski
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks