Sve moze autoupdate, a i da rucno to radis isplati se...
ima li koji HD kanal na extra tv? imam HDMI na tv i prikopcao sam resiver i tv sa HDMI kablom pa bih da vidim mocj sliqe? Probao sam i scart ali HDMI je bolji!
Ili pozovi tehnicku podrsku 080080000
Budali van nesto ovaj Mediaroom, kad probam da udjem u podesavanja naloga izbacuje neku gresku o DHCP serveru... Ima li ista da vam radi kako treba???:mad:
Previse je maliciozna takva izjava. BTW radi se na otklanjanju tih sitnica koje inace ne remete normalno funkcionisanje primarnog servisa.
poceli da se bune korisnici..u moju zgradu......bar 3 su nezadovoljni krajnje....ihihihih neka neka....
:)
Vazno je da se ne bune na BBM jel?
Ok je sada sve, covjek dosao i namjestio.
Steta je jedino sto ne mogu da uzivam uz Discovery-je i nationalG i AnimalP, ali je EXTRA stvar sto moze da se zakaze snimanje i fino kada dodjem u Sutomore samo odgledam. :joint:
Ima li kakvih nagovjestaja o uvodjenju novih kanala (samo dva (znate koje ja preferiram))
"Visoki" taj smilie ima naziv "Throw up" sto znaci "povracanje" i to je ono sto sam ja i htio reci, e sad sto su ga tako napravili manje je bitno, a i ovi iz BBM-a ce ga slasno i$esti samo da imaju jos kojeg korisnika "uzivaju"...
Imate li nocas program sa signalom, na programe?
Sve sto Extra Tv reemituje sa satelitskog linka u crno:mad:Kako ste te antene podesili ruke vi se osusile! Bez obzira na vecersnje nevrijeme u PG sa dobropodesenim tanjirom od 90cm nema nikakvih problema, stvarno je neozbiljno da vam se ovakvi ispadi desavaju zbog banalnih razloga
A sto je muka, moze li malo konkretnije za nas koji nemamo extra TV?
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Nije nikakva muka, daleko od toga, ali su napravili nekih propusta koji su nedopustivi.Distribuiraju TV signal, a nisu obezbijedili kvalitetan link do svojih servera,konkretno satelitske antene preko kojih primaju vecinu kanala reaguju na vremenske (ne)prilike vise nego sto bi trebalo-citaj nisu podesene kako treba
imam problem na b92 kasni glas 5 sekundi , ,,gledam reklame kad ono jos spiker prica ,,
Pola kanala u jednom periodu nije bilo, pola stranih pola nasih crnogorskih.
sjutra vracam opremu , u nadi da ce nekada napraviti nesto bolje ..................
juce na BBM nije bilo ni jednog kanala mimo crnogorskih zbog nevremena.kad je doslo nemam pojma ,pustio sam neki film.vjerovatno je to bio problem sa svim "kablovskim" distributerima...
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks