Sto su se ovi GANCI usutali na ovom topic-u?
Izgleda da ih je ovo:
http://www.b92.net/sport/kosarka/kos...&nav_id=285207
malo dotuklo... ;-)
Ne sjekirajte se... Ovo je samo jedan u nizu poraza od Partizana.
p.s: Moze li mi neko recizasto su u Pioniru pusteni samo navijaci Zvezde sa sezonskim kartama? Nisam to upratio...
@perper
bravo!
Spasojevic je u Upravni odbor, ciji ce biti predsednik uvrstio i pevaca Momcila Bajagica Bajagu...
lagano do ls...mada mi je to bilo jasno after prodaje Moline...
naprijed Partizan!jadna,jadna zvijezda!pih!!!
1993-2020
Partizan izgubio u drugom kolu Evrolige od Panatinaikosa 67:65. Vodili su crno-beli vecim dijelom susreta, ali su ih Grci sustigli na kraju i pobijedili. Po treci put smo za dlaku izgubili od njih... Uzas...
Evo i link: http://www.kkpartizan.co.yu/
Pobjeda Partizana nad Turcima. Turci bez Amera dosli u BG.
Sad je u grupi :
MOntepaski 3-0
Panatinaikos 1-2
Efes 1-2
Partizan 1-2
Ima nade ;-)...
Dvije pobjede kuci uz pobjedu Montepaskija nad efesom i to je to... ;-)
Pa dobice Efesa u Tursku i ja mislim![]()
Sto ce bit da niko ne komentarise ovaj potop Partizana na Marakani njahahahahahaha
They used to call me tricky_kid, I lived the life they wish they did, I lived the life don't own a car, now they call me SUPERSTAR
Segundo Alejandro Castillo.Jos jedan "film za odrasle" na Marakani
![]()
i to je bio kraj za starog Shirkana...![]()
Malchice sam popravio mishljenje o Milovanovicu poslije one majstorije danas . Dat onakav slobodnjak preko zivog zida koji stoji na 5 ipo -6 metar a je za jeedan veliki![]()
give me THE red pill.
wake me up.
Bondar: No hay banda! There is no band. It is all an illusion
eh...sjajna igra zvezde.....prezadovoljan sam.....jos jedna pobeda i titula nova
rnic jos jednom pokazao kada gubi,mora da zaradi crveni karton hahahahahaha
jbt, poptuno sam zaboravio kako izgleda neki nas derbi ... toliko sam se smorio juce dok sam gledao utakmicu, da zamalo nijesam zaspao, budnim me je drzao samo sudija koji je svakih 2 do 3 sekunde pishtao, prekidao ionako bezidejnu igru, kao i stalno prebacivanje na fulam - mancester ...
zvezdi svaka cast, opasni su iz prekida, dok se igra partizana, svodila na istrcavanje prebrzog diare, koji ne umije da zavrsi akciju...
...
'ebes derbi,europa je ogledalo lige...
1993-2020
Ubismo ih ka' ćurke.![]()
kol'ko je bila ulaznica?![]()
1993-2020
ČETIRI.![]()
Zvezda je pobijedila - zasluzeno...
Dva su momenta (po meni) prelomila mec:
1. kod rezultata 0:1 Dva igraca izlaze na golmana i pecaju se u ofsajd... Vise nego naivno...
2. Kod rezultata 2:1 Sudija propusta da sankcionise Bastu crvenim kartonom jer je bio zadnji igrac odbrane...
Toliko...
Dobili ste bitku, ali je rat nas... Titula ce ipak u Humsku 1. Ipak smo 1. na tabeli...
posto im nije upalilo sa ovim "bez publike", mozda bi partizan mogao da proba taktiku "bez protivnickih igraca". pa da ako izvuku bar 0:0, jadnici.
ako ni to ne upali, postoji alternativa: "bez prisustva publike, protivnika, sudije, pravila, precki i semafora". pa da im posle verujemo na rec da su pobedili.
What, no signature? No funny line? No catchy song lyric? F*ck you.
Kad si prvi na tabeli nisi jadnik. Jedna izgubljena/dobijena utakmica ne cini titulu. Kontinuitet je bita. Dugo je proljece... Vidimo se u maju...
Ja cu vam replicirati i kad dobijamo i gubimo.
Kada sam prozivao "cigane" za kosarku i drugo svi su misevi u rupi bili...
titule u FUDBALU i KOSARCI ce u HUMSKU 1! Zivi bili pa vidjeli...
Pripadnici cherge su zasluzeno dobili.
Ocajna igra,i dva zicera za 3-0 neiskoristena.
Sto mi rece trainer njihov sinoc,gomila razmazenih manekena od kojih se najbolji nisu ni vidjeli na teren.
Vrhunac svega je golman,napusen trave,koji se jos i buka i psuje posto primi prilicno retardirane golove,strasno.
Kako cujem malo sankcija nece skodit.
A dje ce titula,vidjecemo...pardon obije :joint:
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
e c.c.c
sinoc sam malo gledao SOS kanal i citam poruke,kad jedan lik veli
.......racun na marakani das 1 dobijes 4 AHAHAHAHAhahahahahahahahahahahahahaha :lolblue: :lolblue::lolblue:
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks