eo ga zabun.
-Zhuka-....
uhvatio sam ga na caku za slikanje
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Samo vas gledam))
Believe the unbelievable . . .
Samo da se javimo![]()
predivan jeprava plishana igracka
![]()
You know the first rule of combat? Shoot them before they shoot you.
Lol.. kakvi su ovo psi.. da se gnjave dusu dali..![]()
U osmatranju komsijskih kokoshaka
![]()
evo danas bio predobar dan pa smo se igrali i skakali dobrih 3.5-4h
Sve ce vam dati ali loptu i drvo nikako![]()
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
hihihihihihihi moracemo neku nedjelju da se pokupimo na koljektivnu shetnju goricom.
kakav bi to bio sajam ludaka
Mrnjauuu...
Last edited by Webmonster; 24-02-08 at 18:25.
work hard &believe in January Februaryforget about winter if you can © riders.me
bila bi opsta ludnica a i mozda bjezanija
ps. prije neku noc ja polako preko gorice i pustio psa da trckara kad stade neki djedo poce da me crnjaci pricom, oli ti da nekoga on zakolje, nesmijesh tako da ga pustas, odje dolaze djeca ,......... ne znam ni sam sto je sve naprica![]()
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
nas narod je primitivan.. kad vide pudlu bjeze preko ulice, a kamoli dobermana ili bilo kojeg veceg psa.
1° in class young
primitivan taj koji bjezi, ali i onaj koji vodi pse zna biti to isto. pa se jedni od drugih valjda brane tim primitivizmom... Prije 2 dana malo sam sjedio u parku, i proslo je 10 pasa, od toga je jedan bio normalno socijalizovan, dok su ostali grizli kamenje po kom idu. Naravno, nije problem u zivotinjama, vec ljudima koji ih cuvaju. Ja prvi sam morao da se skrajnem dok prolaze turbo grand show likovi sa pitovima
vi dodjite da ih setate kod mene, dvije rijeke, ogromne ciste livade, nenaseljeno, nema pasa macaka nicega sl ,. raj
Ovo je Milica mala Unina...Maće $atko jedno...
"Prepoznaćeš me po ćutanju.Večni ne razgovaraju."
a joooooooooooooooooooooooooooooj guzonja jedan , i mici mu tu ogrlicu , to je grijeh, i dlaku ces mu nagrditi
Ovo ga je brat poveo u setnju pa stavio,Inace je bez nje...
stavljaj mu onu trostruku metalnu sitnu, sto ne cuopa dlaku a izgleda ko neka super fensi skupa srebrna ogrlica; p, na njega ovakvog ce to da izgleda strava !!!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks