Costa na oprezu
Unatoč impresivnoj testnoj formi, Ferrarijev tehnički direktor Aldo Costa upozorio je i naglasio da su McLaren i Renault Ferrariju još uvijek velika prijetnja.
"Ja jedino mislim o tome da će borba za prvenstvo biti teška. Što se nas tiče, Hamilton u McLarenu je vrlo jak, a Alonso i Renault se popravljaju. Stoga očekujemo jednako teške suparnike kao i uvijek." komentirao je Costa.
"Mi ćemo zato ostati na zemlji. Prvi ćemo utrku pokušati odraditi na najbolji mogući način, za svaki ćemo se detalj posebno pobrinuti kako bismo maksimizirali pouzdanost."
"Očito je da smo nastojali predvidjeti puno odluka i napraviti isto toliko testova kako bismo bili što bolje pripremljeni. Ali, kao što vidite, još uvijek nismo dostigli savršenstvo, tako da nismo 100% zadovoljni." dodao je, aludirajući na probleme koji su se prošlog tjedna pojavili na Badoerovom bolidu.
Na pitanje novinara čega ga je najviše strah, Costa je rekao: "Vidite, malenih problema s pouzdanošću. Trebamo se pobrinuti za sve aspekte. Sigurni smo da ćemo na prvu utrku stići u najboljoj mogućoj formi, ne samo po pitanju performansi, nego i po pitanju pouzdanosti."

) BMW-a...

Bookmarks