mi dogovore u lostu dobijamo na kasicicu. sigurno da bi serija bila savrsena da traje samo 20tak epizoda. s druge strane, trazenje odgovora, razvijanje teorija, analiziranje screenshotova i svake rijeci koju izgovore likovi je ono sto i cini seriju toliko zanimljivom (makar meni) - a sve je to posledica upravo nedostatka odgovora, jer da ih ima ne bi bilo toliko prostora za spekulacije i teoretisanje.
sto se sahrane tice - to se ne zna. spekulacije su da je to ben, pa da je michael, pa da je ben iscenirao svoju smrt i sahranu... mislim da su u jednom od podcastova producenti rekli da ce se uskoro to saznati.
naredni spojlercic se tice naredne epizode (ne otkriva nista specijalno, osim toga cija ce biti epizoda, ciji ce biti flashbackovi (ili flashforwardi) i tako te sitnice koje se saznaju iz trejlera i snik pikova:
epizoda je desmondocentricna i na osnovu promoa i snikpikova se moze reci da ce biti fenomenalna. ekshli, ta 3 minuta promo materijala su bolji od cijele cetvrte epizode. faradej ce ponuditi neke odgovore, opet na kasicicu, naravno. sve u svemu, jedva cekam
lost zasluzuje zaseban topic...

Reply With Quote
) i tako te sitnice koje se saznaju iz trejlera i snik pikova:

Bookmarks