Kad postane sticky, onda pravimo svecanost u nasoj maloj firmi...
zajebavatel se da ovo jos nije postala sticky tema , aaaaaaaaaaaaaaaaaa
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Kad postane sticky, onda pravimo svecanost u nasoj maloj firmi...
"There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano
Da vi` je znat kako sam bolestan...
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Ne zhali mi se nishta, boles'an sam i ja, kashljem, umirem...dok mi Shejtan kida dushu sa svoijem machem krivim...
"There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano
keko je keko![]()
:)
Cetinjska policija osumnjičila je I.M. (17) da je, ostavljanjem prijetećih pisama, pokušao da reketira sugrađanina Dragoljuba Ćećanovića (53).
Mediji pišu da je maloljetni Cetinjanin uhapšen preksinoć oko 21 čas u naselju Kongo, dok je, ne sluteći da je upao u policijsku zamku, preuzeo kovertu u kojoj je bilo 200 eura.
Poslije hapšenja, sedamnaestogodišnji I.M. je sve priznao, nakon čega je osnovni tužilac na Cetinju Luka Martinović, odlučio da ga pusti iz policijskog pritvora.
Iz policije je rečeno da je I.M, 16. februara ove godine, ispred ulaznih vrata Ćećanovićevog stana ostavio prijeteće pismo.
Mladić je u pismu napisao "Imate fore dva dana da 200 u koverti ostavite u naselju Kongo-kod šahte ili će u protivnom biti problema za vas i vašu porodicu".
Maloljetnik je u pismu priprijetio Ćećanoviću da za kovertu ništa ne govori policiji.
"Bolje za tebe Musa, bolje za tebe", naveo je osumnjičeni reketaš u pismu.
Ćećanović je, ipak, sve prijavio policiji koja je osmislila plan i na dogovorenom mjestu "sačekala" iznuđača novca.
Cetinjanin Dragoljub Ćećanović juče se obratio Vijestima navodeći da je "zaprepašćen, zato što uhapšeni mladić neće biti zadržan u pritvoru".
‘’Za mene je šokantno što poslije akcije policije, izvršilac neće u zakonskom roku biti zadržan u policijskom pritvoru, makar dok se slučaj ne rasvijetli do kraja’’, naveo je Ćećanović i dodao da se plaši za porodicu jer je "reketaš, koji mu je prijetio, na slobodi".
Znaci okinuo sam se od smijeha kad sam procita ovaj dio "Bolje za tebe Musa, bolje za tebe"
lol lol![]()
"Bolje za tebe Musa, bolje za tebe"
[/QUOTE]
Decko malo previse gleda tv, pravi je Horacijo Kejn
kafaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
:)
za sve od mene pice!!!!
meni jedna kafa bez cukra![]()
ALoO ?!
_______
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Jedan čaj od žalfije molim.... Puko mi glas...
I za ostale piće naravno.![]()
"Prepoznaćeš me po ćutanju.Večni ne razgovaraju."
Braticu, ziv li si?
Ne..
chujem da me ogovarash..
~
Ako sam te u usta stavljao ne maka se!!!Ko te to slagao???
Sad bezebancie.. imam dojavu da pravish neki pakt vs. me..
~
Smijes li uplatit single na to????
smijem,nije neka velika kvota..
:mrgreen:
~
E padas na to budi siguran!!!
Da stavim onda na X2 ?
~
alo alo alo
Rvash, mc...rekla bih da nemate shansi![]()
![]()
You know the first rule of combat? Shoot them before they shoot you.
ti si poshla da uchish?
~
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks