u modetrator Hari uaaa
:)
Nista, cisto da te pozdravim i da ozivim ovaj topic jer cudo da miruje evo mEsecima:mrgreen:
Poshtovani Moderatore i Administratore,
evo tri vecheri mi je ZABRANJEN pristup na FORUM u kasnim satima,
vidim da je FORUM bio aktivan,
pa VAS molim i kumim,
za RAZLOG TAKVOG TRETMANA, mene GRESHNOGA RABA.
Sa poshtovanjem i uvazavanjem racionalnih razloga, za preventivne MJERE,
vash pokorni SLUGA,
Milovan Vukov Jankovic
IM - Old Bone
Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...
Nije nikom zabranjen pristup desava se da "ispada" forum a tada je onemogućeno svima. Tehnika je u pitanju a nikakvi zabrani.
IM - Old Bone
Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
Hvala Didi,
sad mi je lakshe.
pozdrav
m.
IM - Old Bone
ma ispada cesce a ja i po nekoliko sati nemam pristupa.
preksinoc sam rekord oborila, mislim da 8 sati nije bilo sanse da se konektujem na forum a sve drugo je radilo![]()
Kuku, sto bi cinjeli mi kukavci da nam neko polomi Forum?![]()
Ja mnim da bi neki opasno krizirali :mrgreen:
I am the one who locks.
Mene nije LAKO, da budem ISKREN,
nijesam za diskoteke i kafice,
ova moderna vrsta komunikacije i socijalizacije, vishe prija mom temperamentu, mnogo redje prevrcem stolove.
Ponovo je KIKSAO sinoc oko 22h.
IM - Old Bone
:-)
Aj´ sad mi reci sto mi brises topik?
Imam li ja pravo na svoje misljenje?
Ja ću Dobruski predloziti da se mi fino s tobom pozdravimo jednim banovanjem. Ne zbog toga sto mi smeta tvoje ili bilo cije misljenje vec sto si ga ti izrazio (ne jednom vec par puta), a sad pokusavas spamovati forum istom temom. Znam da će to biti izraz ugnjetavanja manjina, i cak uticaj na prosirenje ozonske rupe, ali da bude transparentno.
Dobrusky ovaj topic korisan je samo u svrhu bannovanja i ono malo forumaša koji posjećuju i učestvuju na pdf-u politika.
3 topika o kosovu bannvoalo je masu forumaša, ovaj tvoj topic bi samo finalizirao posao. Teško neprimjetiti zašto ga Hari briše![]()
Na prvi pogled, ni jedan od redovnih ucesnika na politici nije banovan, niti je bilo razloga za to.
To sto neki traze mjesto na kome ce kreativno izraziti frustracije, pa odjednom primijete da postoji i forum "politika" - to je druga prica.
Usput, vec postoji 2000 postova o tome sta ljudi misle o nepravdi nanesenoj Srbiji i da li je uopste ima. Ukljuci se u raspravu.
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks