e pa nije magla...hhhhhhhHHHHHHHHhhhhhhhhhhhHHHHHHHH![]()
Ja gledam Popaja u zadnje vrijeme cesto po Ct, jedno vrijeme ga bas nije bilo po ulicama. Danas ga vidjeh dje seta sa Goranom po Njegosevoj i u Yellow bjese. Ne izgleda fizicki bolesno nego me strah da nije sto mentalno posto je u poslednje vrijeme bas zabudalio zestoko.
e pa nije magla...hhhhhhhHHHHHHHHhhhhhhhhhhhHHHHHHHH![]()
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Ne vjerujem, ja ga vidjeh i prosli petak i isto se ponadah da cu ga cuti uzivo tj iz sudija ali trt Milojko, ne bjese ga.
e mogu zamislit sto ce nocas da naprave sa kosovom i mitinzima
f6
Kakve patike pominjete , svi nekakve patike pominju a ja pojma nemam o cemu se radi.![]()
Neka neko snimi nocas Booksovce pa neka kaci na rapid,plz![]()
Trebalo bi da bude price nocas o jagnjanju ptica....hhhhhhhahhhhhh
cini mi se da je u zadnjoj emisiji izvalio nesto tipa(dok je pricao sa gostom):'...ovo malo dijete mi sjedi na tranzistor...':lolblue:,wtf,u kom stanju mozak mora da bude da bi se lupilo tako nesto,ja ni u najcrnjim mogucim stanjima,tesko mogu izgovorit takve stvari.![]()
1993-2020
svakog petka tacno u ponoc emisija d buks of knjige!antena m 87.5
1993-2020
emisija na radiJo. kako cu da skinem njihovu spicu da je stavim na fon da mi zvoni zvono?:lolblue:
Zna li ko zasto nema AnteneM u Bar??? Trebala bi da bude na 102.1 ali nema nista???
na radio cetinje:d buks of knjige emisija na radiJo,d buks of knjige....da li rade jos na pomenuti radio da mi je znat,imali su strasnih emisija:u skoli,upoznavanje na cetinju(antologijska imena:ciko kapo,teta suna...),majstor za tv,doktor lipovac,vijesti...e ove emisije su bile stvarno genijalne.
1993-2020
Imam ja neki cd sa masu njihovih emisija, sa radija Cetinje, reklame neke stare, emisije sa Antene M . To je vaaljda Zonjo nesto narezivao nekome pa dodjoh do toga
aj digni to na neki server ako imas kakav brzi netja sa radija cetinje imam samo gore navedeno.od reklama nafting
![]()
1993-2020
Tatoo, ochekujem tvoj odgovor u "link" formi Emisije Na Radijo "The Books of Knjige", kako ispeglashe onogali lika sa dlakama, zivo otvaranje glave....
Jesi li momci pricali o Kosovu sinoc? Zivo me zanima kako su se postavili prema problemu![]()
I am the one who locks.
a dje je Tatoo? ?? ?
Apsolutno ne podrzavam.
Ja sam slusala jedno uru i samo su dva minuta pomenuli Kosovo. Kasnije je puklo i nije se moglo slusati na net.
A pustite Tatoo-a, covjek ikendom uziva![]()
bzv emisija,mada ih ne osudjujem,mora kad tad nestat inspiracija...bilo je dobro kad je popaj bio 'tica![]()
1993-2020
Popaj je bio dobar ! Ludak. Mada su i oni bas ojadili onoga sto trazi dlakave zene !
Tatooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo o
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks