ima li prenosa rukometa sjutra , Bera-Buducnost?
Citah u Vijesti danas da ce Ani Radovic najvjerovatnije biti urucen otkaz, zbog posljednjeg ispada sa roncenjem koji je prelio casu. Iskreno, volio bih da joj uprava da jos jednu sansu, jer je djevojka izuzetan talenat, i ruzno bi bilo da ovako zavrsi sa Buducnoscu-mada pitanje je da li je zasluzila... Pa naci neki nacin da joj se pomogne, jer joj ove kazne po dzepu i suspenzije do sad nisu vodu pile...
Na kraju krajeva, nije prva koja je bila slaba na casicu, pa pri tom nije bilo raskidanja ugovora...![]()
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
kako sam se presmijo kad sam prochito taj chlanak, nema mi nishta mrznije no vidjet kad je zhensko mortus...
Nick potiche iz doba Counter-a,
Chisto da ne bi doshli do pogreshnog zakljuchka :P
kako se posrprda Bera Bera ahahahhahahha
svaka im cast!
Potpuno sam razocaran... Prolaz su izgubile jos prosle subote u PG, a ne sad. Nesto ce morat da se cini...
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Ne slazem se... Imale su +5 u 20 min i svaka iole kvalitetna ekipa bi trebala da sacuva 7 golova prednosti protiv jedne solidne ekipe.
Sad nek odu na jednu casicu svi... Radovic diriguje.
Bruka za nas zenski rukomet da vodis 5 razlike i da te stignu za 4 minuta, a mi da ne uzmemo minut odmora, to samo kod nas moze. A to se stalno nama desava, vjerovatno ce ponovo igracice biti okrivljene.
Podnesi Tiselj ostavku ako barem malo obraza i casti imas, nemoj ponovo svoju ekipu da krivis jer si ih ti ovome naucio!!!
Sve cestitke Beri Beri zasluzeno idu dalje!
Glava me zaboljela od one "igre" Buducnosti
KPK: Putuj Evropo!
Akaba Bera Bera - Budućnost T-Mobile 33:27 (15:16)
Isključenja: Bera Bera 4 min, Budućnost T-Mobile 10 min
Sedmerci: Bera Bera 6(4), Budućnost 3(1)
Bera Bera: Buvere (13 odbrana, 1 sedmerac), Tervel 1, Pinedo 8 (3), Garmendia 6, Agire 2, Lopez 10, Ziarsolo 3, Sanroman 2 (1), Eider, Valverde Gonzales 1
Budućnost: Barjaktarović (7 odbrana, 1 sedmerac), Milenković (4 odbrane, 1 sedmerac), Jovović 2, Bulatović 8, Jovanović, Dragutinović 6, Radičević 4 (1), Damjanac 2, Pavićević 1, Mladenović 3, Orlandić 1, Miljanić, Đurović, Obradović
http://www.cafemontenegro.com/index....=19&news=22196
ajde da ovu sezonu zaboravimo
Ban u Srbiji zato sto sam crnogorac
Ban u hrvatskoj crnogorac
Ban u crnoj gori crnogorac
...
Hamburg - Zagreb 32:29
Barcelona - Celje 39:28
Portland - Flensburg 30:22
Gummersbach - Gorenje 33:30
Ademar Leon - Ivry 30:22
THW Kiel 28-25 Chehovskie Medvedi![]()
U onaj zeged sva su prezimena sa ovija prostora,ka reprezentacija YUGE
Ciudad Real - Montpellier 27:24 (12:9)
Last edited by Sholohov; 17-02-08 at 18:28.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks