Page 22 of 402 FirstFirst ... 121819202122232425263272122 ... LastLast
Results 526 to 550 of 10033

Thread: Bodybuilding

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

da ! hehehehehehehehehe neggo elem evo mali off, ol ici na cebit ? da zviznemo to pivo, pa cemo lako za tegove, malo kvasa za stomak i zglobove
    Risk , is what makes life worth living

Never a failure, always a lesson!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

zvek ne trebas skidat 10kg,sudeci po slici,samo se skoncetrisi na dobri ishranu da nabacis jos koji kg mase kvalitetne!
    N*A*S*M*E*J*A*N*I[*] A*N*A*N*A*S

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

evo mojih slika na 9 strani
    https://forum.cdm.me/showthread.php?t=23643&page=9
    to je zima 2007-ljeto 2007

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dje ste narkomani

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

awesome imas ti malo debljine il mi se cini, jesi vadio nalaze i kave su ti masti ? mislim da moz bolje od ovoga

Thanks Thanks Given 
    53
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    30 Posts

Quote Originally Posted by Masinac081 View Post
    Dje ste narkomani
    Srbija !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

aaaaaaaaaaaaaaaahahahahhaha kreteni jedni ;p , nego elem moram dovece pravit slike, e kako to ne volim djali s vama

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

vadio sam krv sad u decembar kad sam imao 115kg.nalazi su potpuno u redu.Ne vidim zasto nebi bili?
    inace neznam za koje slike mislis "debljina" one iz decembra?posto sam na ove druge imao 94kg

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Masinac081 View Post
    Dje ste narkomani
    sto narkomani?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

pusti coeka vidis da se zajebaje, samo mu reci srbija ! ;p dabogda krovom kocili ;p

jeee nekako sam sam sebe slikao sinoc telefon, kakv smijurija okacicu danas slike, one slike prije neku stranu, djelujes mi kao da imas viska , al eto oci varaju

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Sparco Radite nesto , neka vi zajebancija !!! Ajmo te slike hehehehehheheheh !
    Eo jedna od vrlo vrlo davno :

pa onda jedna od prije 20 god:
    Tada slomih nogu i nabih 1350 kila (dvije godine na bolesnicku kasu a godinu u gips ,bilo jako zajebano)

a poslije cu poturit potonju od danas !
    Ko nevoli Crnogorca ,vas se ambisa !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

hahahha odo i ja da ih skinem sa telefona i okacim, ajd u zdravlje

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

evo ga, sa 115 skinuo na 102, pa dobio jos 3 kila, ne radim tegove, ili ih radim jednom dva put mjesecno u svrhnu opustanja suprotne grupe misice od one koju sam pogodio sklevoima cucnjevima i sl

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Masala

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

dobro dobro trudim se, ja sam mnogo propustio zbog tone posla, dvije godine neaktivnosti, zatim povreda vrata, lakta , i tako , bio sam se ugojio, pusio, propadao sigurno, od septembra sam se vrnuo i ubijao od rada 4 mjeseca , zatim sam cio januar skitao i skijao, i sad nazad do ljeta, uz aktivnost neku i vikendom naravno , vidjecemo sto ce biti, 5 cu maci kila i samo rad na definiciji

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by sparco View Post
    vidjecemo sto ce biti, 5 cu maci kila i samo rad na definiciji
    Ako oces da se dobro izdefinises moraces mac mnogo vise od 5kg.
    Nego uglavnom sam htio pitat sto je bilo sa onom nutrition prodavnicom (sad tamo neko prodaje mobilne), i ima li dje u PG da se kupi posni sir (obisao sam cijeli grad Maxi, Carine, Mimoza... i nigdje nema)

Thanks Thanks Given 
    431
    Thanks Thanks Received 
    175
    Thanked in
    121 Posts

Ljubo pomagaj coece.
    Ja sam visok 1.85 i imam 90kg
    Ja tu ne bi nista diro i te 90kg mi ne smetaju ,ali ono sto mi smeta je sto imam stomak,
    veci mi je no na tu sliku Zekovu gore

Bio sam proslo ljeto povazdan u tertani na traku i vas sam mrsa dosa na 84kg, e sad problem je sto sam sav smrsa a stomak ni ostao, znaci smrsa u noge u ruke i sve a ostalu mi masu sala na stomak, i sad kao sto vidis opet na 90kg

Sto mi preporucujete?
    Kako da ovo efikasno odradim?

Hvala

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Znaci skidanje sala samo sa stomaka je NEMOGUCE. Salo je natalozena energija koja se mora potrositi, dakle kalorijski deficit je obavezan. Nemoguce je raditi trbusnjake i tako skidati stomak, tako samo mozes razviti trbusne misice i potrositi nesto kalorija. Moras mi objasniti kako izgleda tvoj stomak jeli napumpan(moguce je da ti je napumpan od previse nepravilno uradjenih trbusnjaka) ili je 'salav' ili i jedno i drugo. To ces utvrditi tako sto ces izmjeriti debljinu koznog nabora - ufati kozu u ruke i vidi kolika je otprilike debljina.
    Ti si vjerovatno po tjelesnom tipu endomorf (lako se zamastis), ili prema drugoj podjeli ginoidni tip (imas povisen nivo estrogena a nizi nivo testosterona pa dobijas salo na tipicno zenskim mjestima - donji dio trbuha, kukovi, guzica). Ginoidni tip uglavnom nije mnogo dlakav po licu i tijelu, i ima gustu kosu. Mada ne mora da znaci jer je malo vjerovatno da si skroz ginoidni tip, ogromna vecina ljudi je mjesavina dva glavna tipa ginoidnog i hipoandrogenog (povisen testosteron, misicav, dlakav). U praksi se vise koristi podjela na mesomorfe, ektomorfe i endomorfe(ti). Endomorfi lose podnose ugljene hidrate, pogotovo uvece. U svakom obroku moras jesti proteine. Za dorucak i nakon aktivnosti proteine i ugljene hidrate, ostali obroci proteini i masti. Fala bogu da zivis u USA pa ti nece biti tesko drzati dijetu.
    Svojom losom ishranom si poremetio insulinsku osjetljivost, dakle moras jesti ugljene hidrate sa niskim glikemijskim indeksom (zobene, razene pahuljice, razani hljeb...) a one sa visokim GI potpuno izbaciti (bijeli hljeb, bijelo brasno), izbjegavaj i jogurt i mlijeko(laktoza) jer dizu insulin. UH sa visokim GI trebas jesti samo nakon treninga u teretani. I naravno paziti da si na kalorijskom deficitu od 500-1000 kalorija.
    Ovdje vidi dnevnu potrebu za kalorijama http://preventdisease.com/healthtools/articles/bmr.html

Najvise dnevnih obroka treba biti sastavljeno od proteina+masti kupi laneno ulje, jedi jaja (cijela ali nemoj pretjerivati - holesterol nije bas zdrav ali dize testosteron), ribu sa maslinovim uljem, meso... Obroci P+M dizu testosteron a insulin je izuzetno nizak. Kada je insulin visok gubitak sala je nemoguc, zato ne treba uzimati UH sa visokim GI.
    Ujutro na skroz prazan stomak trebas raditi aerobni trening niskog intenziteta - brzo hodanje, voznja bicikla oko 1 sat. Jedi dosta salate, zelja, brokula... radi probave.
    E sada je bih ti preporucio da krenes sa skroz ketogenom dijetom da bi normalizovao insulinsku osjetljivost. Da bih ti objasnio sve to trebalo bi mi da kucam 10 puta ovoliko zato ti evo skini ovu knjigu
    http://rapidshare.com/files/73948230...bolic_Diet.pdf
    i slijedi dijetu dok ne dodjes do nekog normalnog bf-a, nakon toga kada ti je insulinska osjetljivost normalizovana mozes ubaciti UH ujutro i nakon aktivnosti - dakle slijediti dijetu koju sam ti ja opisao gore.
    I tako ceras sa ovom dijetom sto sam ti opisao dok ne naidjes na plafon, pa se opet prebacis na ovu iz knjige. Za par mjeseci imaces plocice.
    Last edited by ljubo__hristo; 17-02-08 at 08:04.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by sparco View Post
    pusti coeka vidis da se zajebaje, samo mu reci srbija ! ;p dabogda krovom kocili ;p

jeee nekako sam sam sebe slikao sinoc telefon, kakv smijurija okacicu danas slike, one slike prije neku stranu, djelujes mi kao da imas viska , al eto oci varaju
    a pa pogresno sam shvatio,naravno da sam imao viska,zato sam se i ogulio na 95kg.
    batali sklekove nema leba od toga,dovati se tegova!i nemoj ljeti prestat vjezbat,barem odrzavaj

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by ljubo__hristo View Post
    Znaci skidanje sala samo sa stomaka je NEMOGUCE. Salo je natalozena energija koja se mora potrositi, dakle kalorijski deficit je obavezan. Nemoguce je raditi trbusnjake i tako skidati stomak, tako samo mozes razviti trbusne misice i potrositi nesto kalorija. Moras mi objasniti kako izgleda tvoj stomak jeli napumpan(moguce je da ti je napumpan od previse nepravilno uradjenih trbusnjaka) ili je 'salav' ili i jedno i drugo. To ces utvrditi tako sto ces izmjeriti debljinu koznog nabora - ufati kozu u ruke i vidi kolika je otprilike debljina.
    Ti si vjerovatno po tjelesnom tipu endomorf (lako se zamastis), ili prema drugoj podjeli ginoidni tip (imas povisen nivo estrogena a nizi nivo testosterona pa dobijas salo na tipicno zenskim mjestima - donji dio trbuha, kukovi, guzica). Ginoidni tip uglavnom nije mnogo dlakav po licu i tijelu, i ima gustu kosu. Mada ne mora da znaci jer je malo vjerovatno da si skroz ginoidni tip, ogromna vecina ljudi je mjesavina dva glavna tipa ginoidnog i hipoandrogenog (povisen testosteron, misicav, dlakav). U praksi se vise koristi podjela na mesomorfe, ektomorfe i endomorfe(ti). Endomorfi lose podnose ugljene hidrate, pogotovo uvece. U svakom obroku moras jesti proteine. Za dorucak i nakon aktivnosti proteine i ugljene hidrate, ostali obroci proteini i masti. Fala bogu da zivis u USA pa ti nece biti tesko drzati dijetu.
    Svojom losom ishranom si poremetio insulinsku osjetljivost, dakle moras jesti ugljene hidrate sa niskim glikemijskim indeksom (zobene, razene pahuljice, razani hljeb...) a one sa visokim GI potpuno izbaciti (bijeli hljeb, bijelo brasno), izbjegavaj i jogurt i mlijeko(laktoza) jer dizu insulin. UH sa visokim GI trebas jesti samo nakon treninga u teretani. I naravno paziti da si na kalorijskom deficitu od 500-1000 kalorija.
    Ovdje vidi dnevnu potrebu za kalorijama http://preventdisease.com/healthtools/articles/bmr.html

Najvise dnevnih obroka treba biti sastavljeno od proteina+masti kupi laneno ulje, jedi jaja (cijela ali nemoj pretjerivati - holesterol nije bas zdrav ali dize testosteron), ribu sa maslinovim uljem, meso... Obroci P+M dizu testosteron a insulin je izuzetno nizak. Kada je insulin visok gubitak sala je nemoguc, zato ne treba uzimati UH sa visokim GI.
    Ujutro na skroz prazan stomak trebas raditi aerobni trening niskog intenziteta - brzo hodanje, voznja bicikla oko 1 sat. Jedi dosta salate, zelja, brokula... radi probave.
    E sada je bih ti preporucio da krenes sa skroz ketogenom dijetom da bi normalizovao insulinsku osjetljivost. Da bih ti objasnio sve to trebalo bi mi da kucam 10 puta ovoliko zato ti evo skini ovu knjigu
    http://rapidshare.com/files/73948230...bolic_Diet.pdf
    i slijedi dijetu dok ne dodjes do nekog normalnog bf-a, nakon toga kada ti je insulinska osjetljivost normalizovana mozes ubaciti UH ujutro i nakon aktivnosti - dakle slijediti dijetu koju sam ti ja opisao gore.
    I tako ceras sa ovom dijetom sto sam ti opisao dok ne naidjes na plafon, pa se opet prebacis na ovu iz knjige. Za par mjeseci imaces plocice.
    da dodam,kod ketogene dijete,kada radite punjenje UH,bilo ko, obavezna je suplementacija sa chrom picolinatom ili vanadyl sulfatom,da se glukoza sto bolje uskladisti

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

ja sam iskhranom i kardiom na odredjen nacin, skinuo salo i sad samo zatezem kozu, jer imam dosta debeo sloj koze na stomaku, dakle ishranu sam promijenio, stalno sma u fat burning zoni na kardiju , i tone trbusnih koji ne skidaju salo, al zatezu misic ispod, dakle jedem tone zitarica dnevno, izbacio sam sve masnoce , uveo 5 obroka , 5 je posle treninga uru, uveo suplementaciju, tegove zbilja izbjegavam ne volem ih, al radim nevoljno , i ne moram jos smrsati da bi dobio definiciju niti imam namjeru ispod stoo ici
    ajd kroz prste sebi da gledam na 98 kg najvise, ne znam eto sad slika vidjecemo jos za 3 mjeseca sta ce biti

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Cini ti se da si skinuo salo i da je sama koza ostala. To je moguce jedino da si prije bio sumo rvac. A i jos si mlad, koza bi ti se brzo skupila. To ti je potkozno salo. Tesko ces to skinut sa toliko UH, trebas makar zadnja 2 obroka proteini+masti.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by kEDOWN View Post
    Ljubo pomagaj coece.
    Ja sam visok 1.85 i imam 90kg
    Ja tu ne bi nista diro i te 90kg mi ne smetaju ,ali ono sto mi smeta je sto imam stomak,
    veci mi je no na tu sliku Zekovu gore

Hvala
    Nije zekovu no ZVEKOVU sliku i Zvek je kad je ona slika uradjena nosio gips do ispod mosanja godinu dana paondado ispod koljena uste godinu skoro ,i da nebjese masu sarafa ploca i sajli od plemenitoga metala osta Zvek vezan za kolica i stulje dok ne umre ,no aj sad

A stomak moze bit natecen zbog gasova i ima spec mlijeko koje mice te gasove ! Srijeca sam ljudje koji uopste nijesu nesto spec debeli niti imaju sala masu ali stomak im je ka da su u 9-ti mjesec . No poslije nedjelju dvije pijenja toga mlijeka spade im stomak ka da su rodili to novorodjence heheheheheheh !
    Last edited by Zvek_Zivi; 18-02-08 at 08:47.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

treba treba muke dok trbusnjaci progledaju,najbolje je varirat UH,npr :
    1.100g
    2.50g
    3.0g
    4.200g
    5.150g
    6.0g
    7.0g
    naravno kolicine uh zavise od tjelesne tezine,nekome ko ima oko 100kila bice za dan laganog punjenja(odje 4dan) dovoljno 300g a npr za neke laganije ljude 200g,na dan kada je 0 uh svi bi trebali ispostovat to,ako nista makar do 30-50g

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Zvek_Zivi View Post
    A stomak moze bit natecen zbog gasova i ima spec mlijeko koje mice te gasove ! Srijeca sam ljudje koji uopste nijesu nesto spec debeli niti imaju sala masu ali stomak im je ka da su u 9-ti mjesec . No poslije nedjelju dvije pijenja toga mlijeka spade im stomak ka da su rodili to novorodjence heheheheheheh !
    ti napitci su vjerovatno probioticki jogurti koji sadrze neke od probiotika i digestivnih enzima da potpomognu varenje i smanje nadutost

Page 22 of 402 FirstFirst ... 121819202122232425263272122 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)