Prelijep je , reche mi da je diga` ruke od njega![]()
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Ali veli Rade: Bjezi, ne treba mi vise, milija mu je neka kucka od mene :lolblue:
Stvarno, steta za onakvog psa... Sad se napalio da kupi dobermane, muzjaka i zenku, da niko ne mora da ide sa strane u stetu![]()
A svijet pjeva pušti fer, muti, laži, pravi ime...
jeeeeeeee spale evo ti umori ovoga mojega , koji u gene ima da 200km vuce sanke bez stajanja, a uz to je tvdoglaav da komande i dresura kod njega ne pomazu
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
najmirniji momenat , kad nesto njusi , ja ga jurim sa kamerom na high speed shutter , da bi slikao
lolll, kako me zasmijava ovaj coek.. :dring:
pa ne no bez mene , evo vidji u rupu se krijem da bi ga ufatio da ga slikam
i moj pas je takav.. radi sve suprotno od onoga sto mu se kaze.. malo dijete je ljepota za njega..
Mene nikat nece bit jasno sto naski momcovi nabavljaju kuckove ( pascat) koja su prilagodjena $everu svijeta i temperaturama po - 20, 30 , 50 , ito kod nas dje je ljeto 8 mjeseci i temperature po + 40 - 50 C ,misim to je greota od boga i naroda !
Ko nevoli Crnogorca ,vas se ambisa !!!
samo da znate da su malamuti adaptirani na izdrzljivost kakvu malo koji pas ima i da je raspon temperature koju moze da podnse od -40 50 do isto tolko u plusu ;p , njemu samo sto manje kretanja i sa vrucinom nema tolki problem, ja sam mojega evo godinama izvodio na moracu po najvecem zaropeku trci skace ne umara se po suncu, dok ja krepam na prvih 100 metara
i ja imam jednoga mackova runjavoga eo tri cetiri ljeta i nikad mi se vala pozalio nije da mu je vruce..mada umije da pane u lad kad ga ugrije..hehehe
evo na prvu sliku vjezbaDD
Malo je porastao![]()
![]()
gledamo TV...a ova druga slika je dan prije no sto je ima kontrolni iz matematike...
![]()
Last edited by Night_whisper; 18-02-08 at 22:09.
lol.. ka igracka..![]()
Evo nekih u Photoshopu
![]()
Last edited by TiGor; 19-02-08 at 07:59.
Kako je porastao
Sladak mi je, ali plasim ga se...
A u ulici Slobode i Hercegovackoj sad rastu iz Berana dEca. Neki novi klinci, neki novi klinci..
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks