pa koji sok da sibam i dal samo ujutru ili i posle treninga uz protein ?
ja sam 15g cerao oko 2ipo mjeseca kolko mi je trajalo pakovanje od 1kg.Efekta je imalo isto kao i da sam odradio punjenje.Mada to zavisi od coeka do coeka,licno meni 5g ne radi nikako.Povecavao sam dozu dok nisam doso do magicne cifre 15haha.Inace u masi odem i do 115 kg,mada necu praktikovat vise to sad cu se isklesat do 95kg i radicu na kvalitetu.
Sto se tice jutarnjeg soka sa kreatinom,nece mu 20g cukra nesto puno dic insulin,mada moze cak i 1.5dcl soka pa malo vode usut da se razblazi,neki fisnu i tih 5g u shake,tako sam ja poceo radit posle mjesec dana dojadilo mi ujutro pospan mutit tosto se tice vode, naravno uvjek 2-4l minimum.
N*A*S*M*E*J*A*N*I[*] A*N*A*N*A*S
pa koji sok da sibam i dal samo ujutru ili i posle treninga uz protein ?
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Dekstrozu moze da zamijeni jedino suvo grozdje nikakav sok .. to su uh.![]()
Ada ništa
zar nema desktorza da se uzme i kao one tabletice tj bomboni sto se po apotekama prodaju ?
Ima ali to nije to .. bas sam pitao u apoteku.. nego podjes ti u prodavnicu zdrave hrane ili u biljnu apoteku i uzmes 1 kg dekstroze i opusteno .. posle treninga u pwm zajedno sa glutaminom i proteinom .. pocni sa 30 gr dekstroze pa stalno povecavaj do tu nekih 60-80 gr Ne valja odjednom pocet na veliku kolicinu zbog insulinskog soka
![]()
Ada ništa
Ode nam ovaj momak Wolfenstein sa Mr. Olympia formom. Gledajte ovoga lika BF 2-3%
http://forum.bodybuilding.com/attach...4&d=1071062790
pih sto je ovo , aaaaaaaaaaaaaa dakle elem, moja upotreba ovih dana , ujutru obavezan mi je dorucak oko 7 do 8 najkasnije, posle dorucka piju se hondroitin glukosamin omega 3 6 9 i coeq10, zatim se ide na posao tamo se oko 10 opet jede , salatica, kolac, ili stogod lagano, zatim 15grama kreatina , onda rucak u 4 , prije treninga nitro , posle treninga ,koji traje dva sata, i nema rada sa tegovima , ili veoma malo , al zato nema vece pauze od minut izmedju vjezbi , ide protein , i od danas cu ga miksam sa dekstrozom ?!?!?!? valjal ? eh da i pred spavanje ide zma night porter ???
Jel ovo onaj sparco što je do juče pljuvao po preparatima?
Sve je manji broj nas, tvrdokornih protivnika "hemije".![]()
Dobro je bit protiv hemije, nemoj uzimat proteine, kreatin, hamburger, pizzu, nemoj prigat na ulju, nemoj jest so, secer, brasno, margarin, maslac, sokove, pastete, kupovni sir, cedevitu, vecinu voca (99% prskano raznim hemikalijama), priganu krtolu, hljeb, kpovno mlijeko, jogurt... nemoj da dises vazduh je zagadjen - SVE JE HEMIJA. Od svega gore navedenog protein i kreatin su najkorisniji (ili iz tvog ugla gledanja najmanje stetni)
Sto ti je za dorucak?Moja preporuka zobene i nesto sa proteinima. Sto je coeq10? U 10 kolac i salata ti je lose, ako si na def ne kolac i dodas nesto sto ima proteina, ako si na masi dodas nesto sa proteinima. Ne valja 6 sati pauze izmedju obroka. E i uvece ti je dobar posni sir.
ne pravim 6 sati nego manje pauze , stalno nesto sitno grickam, a coeq10 je coenzim 10, a ja se stalno gorim , jer se svi primaju, nisam ja protiv nichega, stavise ja sam prije par godina bio cijelu godinu na animal paku ;p
i to je hemija, da znas samo nasto se rane sva ta pilad, auuuuuuuu ;p nego elem evo doziranje creatina ujutru uz jogurt neki vocni veliki 5 grama kreatina, prije rucka na prazan stomak 5 grama, i posle treninga u shekk proteina 5 grama, to je jesan savjet profija koji sam dobio
Dajte Neke Slike !!!!!!!!
ja ne smijem da se ne stravite sad, ;|)
imas moje slike nekoliko strana unazad, a ti wolf bi mogo stavit neke tvoje prave a ne sto si pokupio sa bodybuilding.com
N*A*S*M*E*J*A*N*I[*] A*N*A*N*A*S
Eo ja skidam kilazu hehehe treba najmanje 10 da maknem !
No mene nesto kopka a mister didy mi obrisa na podforum teretane ,naime cijene u CG od 35 do Eura na dan 45 ????????? Misim straota i uzas . U Swecku je 200 Eura na Godinu ito Gold Card a to znaci: Personalni trener, saune, bazeni , masaze, spec treninzi (napr; joga, tai boo, aerobick spec biciklisticke kure itd itd itdoko 50 raznije vrsta treninga) , solarijumi , cuvari djece itd itd itd ito bez ogranicenja vremenskoga od 06 do 22,00 u desetak teretana u razlicite djelove grada i kolko godj puta ocete podrazumijeva se parking dzabe ! Nije no je CG nadri Drzava posebito cijenama samo palatma na nivo Ruande,pame cudi kako vi izdrzavate to a plate od 200 do 300 Eura !
ps. Na koncu mogu izblufat doktora da me boli kicma i on da mi da uput da dzabe treniram koko ocu i dje ocu drzava placadok u nas uskoro 1000 Eura samo da se pojavis pi pi po 1100 puta pi !
Last edited by Zvek_Zivi; 13-02-08 at 09:17.
Ko nevoli Crnogorca ,vas se ambisa !!!
odje je to mjesecno nana, al ne dobijas nista skoro, placas sauunu naknadno, placas masazu naknadno, placas tamo vodu i sokove, i nemas parkinga skoro nidje ;p hehehehe okacicu ja dovece kad se slikam i moju i mojijek 105 kila dobrodrzecih ;p
Ide CG u Evropu ma mi se cinie ce je brzo izcerat iz nje ! Pockem im se u cijene posrane ! Ja cu izdrzat sa 1200 Eura mjesecno jerbo ne placam stanarine u oba stana i kucu ,no mi je za Crnoigorce/RKE koji zive od 80 eura do 300 mjesecno !
bez brige zveke nije sve tako ka sto se prica, zaradjuje se i obrce odje mnogo vise
Velis sve dok te ne UVATE heheheheheheheh !
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks