NEvjerovatno,nevjerovatno , ali shto bi nashi stari rekli Istinito !:mrgreen:
Aj ljudi pijte ta pica, samo prichate, a chashe pune...pih...![]()
"There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano
NEvjerovatno,nevjerovatno , ali shto bi nashi stari rekli Istinito !:mrgreen:
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Ima li Đokove rakije???
"Prepoznaćeš me po ćutanju.Večni ne razgovaraju."
Nema DJokove ispio je Luka =/
ima ove iz rvasha,ali nije neshto ka` joj i tvorac :mrgreen:
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Da ako ti tvorac da malo TEBI, a?E folirantu budvanski...
da mi da meni?!
nemoj se nervirat ruzho moja,platicu ti to pice :*
~
Evo, sad je pred svima obecao...Bicete obavijesteni o ishodu.
Ishod: Nece ga platit!(zasnovano na istorijskim cinjenicama)
idem u grad,poslacu ti poruku,da ti kazhem kako mi je :*
~
Pitajte KMETA jesam li mu poslao poruku !
~
Naravno da nisi!
-Rvashanin
12:24 am - Delivered
mojneee meeeneeee.....
~
Da ti nisi nesto pogrijesio braticu???
Ne,beS ako mi neak cura nije upisana ka Rvashanin..
idme u krevt !
~
Ti ne mozes slova strefit, a ne broj telefona.Vuci se u aljine, a sjutra na rehabilitaciju.
ajmo po kafu na moj racun
:)
Hladni Nes bez pjene sa kockom leda, a nekima ponesi cafetin uz to i masu tecnosti :PPP
oli i konobaricu
:)
Hvala, batalio sam![]()
Chesa si ti batalio ?
~
Pa konobarice, covjece!
AAaaa to ?
A to DA !
Nishta ti vishe ne vjerujem,kad mi kazhesh dobar dan,moram da pogledam kroz prozor da vidim je li stvarno dan.
:mrgreen:
~
Sad ja odje ispadam neki lazov, je l?Oces meni da prisijes tu etiketu koju ti zasluzeno nosis???Nece moci!
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Rvashanin ?
Yeste !
~
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks