mene su zvali 2 puta no sam im ja otkazivao i odlagao ....al sto cu nemam skart pa sam im rekao da cu ih zvat cim kupim televizor![]()
Mene zvali posle nekih 7 nedelja u subotu, juce dosao momak i za 15 minuta gotovo sve, bez busenja i cuda. Posle male intervencije vezane za skart slika stvarno odlicna i za sada funkcionise sve kako treba, nadam se da ce ostati tako i da cemo se druziti dugoSnimanje i ostale opcije su vise nego dobre i korisne. Internet bez ikakvih problema radi i to veoma fino. Jos nekoliko kanala koji su vise puta pominjani da se doda i to bi bilo to.
Kod mene se kanali sami zakljucavaju da li se to desava i vama, pa mi se vrlo cesto desava da ih moram otkljucavati ponekada i 2-3 puta dnevno. To se desava na razlicitim kanalima RTCG1 RTCG2 RTS, Avala, Mbc, Montena itd.
Onda nemas pretplatu na HBO paket? Javi mi broj na pm, pa cu da provjerim...
Bolesnih li komentara...Pojedini ni da su rodjeni u Tokio!
Ovaj extra tv izuvA ljudi!Ona opcija za snimanje je nenormalno dobra!Posebno za nekog ko radi neshto u zhivotu.Ovima shto su po cijeli dan na internAt,Isus Hrist ne mozhe pomoci...
Ugradite ga ljudi,topla preporuka svima!
t-com![]()
Ih, sad mogu da snimam NBA nedeljom na OBN, mentre guardo Domenica sportiva :smile:, i onda poslije na tenane bez reklama, timeout-a i ostalih nezeljenih pauza... Samo ">>" i uzivancija..
Njena muzika bila je batina kojom je svirepo zamahnula i udarila ga po glavi;
Chuo sam da ce brzo moci da se premotava i unaprijed.Gledash utakmicu,premotash,i trknesh do kladionice...
Ja vjerujem i tome bi manu nashli.Rekli bi slab je protok brzine megapixela!![]()
Last edited by Insua; 12-02-08 at 20:40.
sto spada sve u ovaj HBO paket jel samo kanali HBO ili ima jos nesto?
``ljudi su da razmijene i uvaze misljenja, a zivotinje da se kolju i ujedaju jer nemaju mozga``
HBO Paket = live kanali HBO i HBO Comedy i HBO Digital (videoteka). Vise na www.extratv-cg.com i na www.hbo.cg.yu
kako se otvaraju portovi na ovaj pirelli ruter ? jer ne radi mi dcc na chat ne mogu da dignem server za cs ne mogu dc++ i tako to..
HBO Digital???? ja sam imao HBO do prije 15dana, onaj probni period i plus jos jedan mjesec koji sam placao...pa me sad iteresuje kad je to pocelo??? jer ja nisam imao hbo digital ili ja ne znam kako doci do toga
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks