Pa buducnost konstantno zadnjih godina pada u formi.nisam se sinoc uopste nervirao
nemami mi vise onako dobru skolu rukometa kao nekad.u igri nemamo probojnost,
gledam ostale ekipe,krila rzbijaju 90% procenat suta sa krila.nasa krila mrtva.radicevicka slobodno moze da pije kaficu,a i kad primi loptu promasi.tu je trener kriv,jer je lakse postaviti odbranu ako se fokusiras samo na bekove..nije jovanka tako los igrac da nju ne moze puno vise koristiti
kod tiselja mi smeta sto ne mijenja kad vidi da ekipi lose ide,sinoc su 5 napada za rdom izgubile loptu a da nisu ni sutirale,normalni su rezovi a on nastavlja sa istom ekipom
pozetivno je da je nova igracica ocigledno pravo pojacanje.sut 8 -7 je sjajan.uz to nije bezveze trosila lopte a i u odbrani je bila super

Reply With Quote
Jicha se napokon vratio nakon 4 mjeseca poslije povrede... Karabatic i on nocas su resetali extra
Bravooo !
. Taj isti trener je od pocetka sezone sa njima obavio niz priprema i stalno izjavljivao kako su djevojke odlicno radile a sad ih blago receno pljuje kad god mu se ukaze prilika, a svoju poziciju stiti. To je prvi put da cujem da trener nece da stane iza svojih igraca nego zajednicki neuspjeh prebacuje na njih :mad:!!!

Ne znam sto oces vise u konkurenciji Viborga, Slagelsea, Ikasta, Aalborga, FCK ... 
Bookmarks