Ne bih da budem dosadna ali sam emotivno vezana za ovaj forum, pa bih da pitam kad će se konačno riješiti problemi sa serverom?
Unaprijed zahvalna Crnogorka iz herceg Novog
P.S. neke zvanične info bi dobrodošle
A bilo bi lijepo kada bi nas neko udostojio informacije sto se u zadnje desava sa forumom i zasto puca. Valjda bi to bilo fer i korektno![]()
Ne bih da budem dosadna ali sam emotivno vezana za ovaj forum, pa bih da pitam kad će se konačno riješiti problemi sa serverom?
Unaprijed zahvalna Crnogorka iz herceg Novog
P.S. neke zvanične info bi dobrodošle
ja nisam mogao pristupiti zadnjih 20tak sati... iz det dzast mi, or...?
ista stvar se i meni desila + shto ne mogu ni na chat da udjem...nema dana kad "ne skratim" sebi zhivot kidajuci zhivce zbog ovih glooposti..![]()
vjetar,ljudi,vjetar...... znate nasu infrastrukturu i tehnologiju.....![]()
kako je ovaj forum prska,greote.......
To je nesto vezano sa dolaskom novog premijera, evo ne micu mu sliku sa portala dva dana, znate kako on voli naslovne strane?![]()
Poštovani korisnici foruma,
izvinjavamo se što poslednjih dana često niste mogli pristupiti stranicama foruma i s pravom postavljate pitanje zašto se to dešava.
Osim izvinjenja dugujemo i objašenje koje je veoma kratko i jednostavmo a to je da naš hosting partner iweb technologies ima problema sa našim serverom na kom se hostuje ovaj forum. Zbog toga je CdM odlučio da raskine ugovor sa pomenutom kompanijom. Problemi su bili hardverskog tipa. Iako je zakupljeni server značajno iznad performansi koj su potrebne za optimalan rad, nekoliko hardverskih komponenti je otkazivalo.
Nadamo se da do migracije servera nećemo nailaziti probleme ovog tipa kako bi prvenstveno vama, a nakon toga i nama i našem programerskom timu uštedjeli značajno vrijeme i živce.
Inače ova kompanija bez probleme hostuje CdM portal pa je naše čuđenje time još veće.
Činimo sve da nađemo pouzdanijeg hosting provajdera.
Hvala na razumijevanju.
Hvala na obavjestenju.
I mi se zajedno sa vama nadamo sto skorijem otklanjanu problema. Ako se moze nekako doprinijeti rjesavanju istih, tu smo
Mislim da ipak nije bilo tesko da nas ovako obavijestite a ne smo nagadjali o cemu se radi.
Keep walking![]()
A shto ima da kaze vlasnik u vezi hostovanja IRC servera? Vash hosting server je zabranio pristup IRCu svim korisnicima koji ne koriste tcomove usluge ili mobilne internet usluge.
Hvala
\\OFL•GIC
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Bio je nekad pa sam zakljuchio da je vlasnik preuzimanjem cdm preuzeo i (cdm?) IRC. Izvinjavam se.
\\OFL•GIC
Ja sam vec prezalio CdM... zadnjih 12 sati je ponovo bio down...
RIP...
ja od sinoc od ponoci nijesam mogla na forum do danas do 15 casova...mozda ni duze, ali nijesam bila doma pa ne znam kad se vrnuo u zivot!
Ovo ce me nacerat da ucinim nesto od sebe:mrgreen::lolblue:
Pomagajte dobri ljudi![]()
Sto bi ovim momcima te padose![]()
Živio mi Srđane Aleksiću!
e ovo je vise za ginisa :lolblue::lolblue::lolblue: stvarno ne moguce vise koliko crkaje ovi forum :mad:![]()
neko se okomiJo zestoko.... i na chat i na forum... oce da djavolise sve,da sve ode u 3 pi....
e,pozlatile mu se....![]()
Dobro je da bar forum radi redovno![]()
- Ladan ko taština duša -
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks