oktobar... uh, ne mogu docekat... samo da ne pocnu u decembar, to ne bih podnio
cak 10 dana :mrgreen:
(nečitko)
oktobar... uh, ne mogu docekat... samo da ne pocnu u decembar, to ne bih podnio
Mnogo puta je pricano o tome... koristi search.
Inace koliko sam ja upoznat moraces da platis preostale mjesece. Znaci ako ti je ostalo 15 mjeseci i ako su uzeo adsl paket od 25 eura onda ces morati da platis 15x25eura
Mene u NK sluzi extra !!! da kucnem
Moze li neko sa wimaxom da proba da otvori http://www.stoptazmo.com/ ?
Izvinjavam se ako je pitanje vec bilo
Kako vam radi dc++? Mora li da se radi manual forwarding ili nesto slicno?
.
I meni DC++ radi super !
Meni je isto brzina losa. Nekad zak ne mogu ni da koristim internet kolko je spor, nece uopste da otvara stranice.
Ali tako je to! Svi smo se dosta zaleceli sa mtel-ovim internetom!
Zivim u niksicu imam idealnu opticku vidljivost sa predajnikom-RTV Niksic,i poslije dvije nedelje nastao je problem:izgubio sam konekciju tj. pise mi limited or no conectivity.
Da li je iko imao isti problem jer ako je imao da li zna kako da ga rijesim?
Iz M-Tela su mi rekli sacekam.
Unaprijed zahvalan
PS:
Zivim u naselju pored parka moj br TEL:067 518-722 i molim da mi se javi neko ko zivi u tom naselju i po mogucnosti mogli konsultovati zbog problema rada WIMAXa
Last edited by Renegade; 04-02-08 at 19:58.
Wise men speak because they have something to say; Fools because they have to say something.
Evo do sad znam barem 3 sajta sto ne mogu da se otvore normalno a preko proxy(sajta) mogu.... U cemu je problem? Zabranjeni su za dansku(posto nam je ip odatle)? Sumnjam ali......
Sa takvim nastupom ce ti tesko ko izaci u susret.
Oj visoki Durmitore svih planina direktore...
@adrenaline
Jesi li dobio PM ? Ako jesi nebi bilo lose da ugradite tom coeku taj net vise...Ono ipak to je cetvrtina godine kolko ceka...:wink:
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
Stefane, cim dodaju nove sektore u centru saljem nekoga, a do tada... nek' priceka jos nekoliko![]()
Oj visoki Durmitore svih planina direktore...
@adrenalin
malo sam sam se mozda nedolicno ovdje izrazio ,ali u razgovoru s m-telovcima uvjek sam sam kranje ljubazan.stavi se u moj polozaj ..10 puta sam zvao njihov call centar i svaki put su mi rekli da ce doci za nekoliko dana ,a od toga nista.10 puta sam isao u njihove poslovnice,i oni mi isto kazu.jesam li ja magarac?ocigledno da jesam.evo danas sam bio i po deseti put ,a gospodja iz poslovnice mi ladno kaze da nije tacno da su mi rekli(četvrtog decembra),da ce doci za mjesec dana ,vec da su mi jos tada rekli da ce doci za 2.5-3 mjeseca,znaci lagano me pravi ludim.znam da nisam jedini koji cekam ,ali mi je po malo krivo sto su vec wimax ugradili nekim mojim komsijama ,a ja sam se prijavio prije njih....
npr.moj drug vec ceka preko 3 mjeseca ...tako da nemash ljutis ..masu ljudi koje sam pitao koliko cekaju swi 2 i wise mjeseci ...
nadam se da ce im se to isplatit barem ...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks