pivo......................
Izvlachish se sad, ali nema veze...![]()
"There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano
pivo......................
:)
Brufen...![]()
"There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano
Pozdrav !!
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
dobar dan nakon duzheg absens-a...hahahahahha...shto se chini???kEako je?![]()
Nidje nikog u kafani...
widji owe br00keeeeee....oltje li ko shto odje pit???? ajte ajte ne ustruchavajte se...nije valjda period apstinencije????![]()
Sprema se za vikend..... Poslednji radni dan.....![]()
"Prepoznaćeš me po ćutanju.Večni ne razgovaraju."
Konobarice, donesi krchag istine...![]()
Samo da pozdravim zvoncicu...i makicu-pakicu....i mc esseny-ja...i tako...nemam para, pa nema ni pica...
:joint:ma popij slobodno nešto , nemoj da brineš, platiće Zvončica
Eto, pošteno od mene, ka vazda![]()
Pozdrav i tebiii Rvasanine, imamo ja i Zvončica pa će da pomognemo. Mi pak radimo, a studente treba pomagati....
![]()
"Prepoznaćeš me po ćutanju.Večni ne razgovaraju."
Pozdrav.Zhurim. :mrgreen:
Od smijeha pravim saksofon,
od sunca pravim put,
a ti si moj šofer.
Zvonci, finansiras li me za nedelju vece???Dobro razmisli, jer ja mogu bas masu da popijem
Ja sam student, greote, nemam para za troskarenje...
jeste stvarno rvasu, greotice
Closer,
No hesitation,
Give me,
All that you have
Pa ne no je l?
pa da,makse na dusu me zabolis kad to pomenes:lolblue:
ajvanu![]()
Closer,
No hesitation,
Give me,
All that you have
Sto je, Boze greotice?Zvoncice, reci joj oli?Sve me zadirkuje!![]()
Moze li se sto popit odjena, AA?!
Da li moze da ostavi seMpare ovdje za nocas? Ako moze neki u centru da svi moraju preskakat` preko istog ako udju u kafanu..?
A ja sam godine proveo sa Todom
pice za kafanu, da se proslavi ovaj 1001 post :-)
FIZIIIIIIII !!!
Isto su me pitale STOTINE i ponavljam STOTINE hiljada studenata! ETO!
ja nemam što drugo no da te usvojim!!!:joint:
Pa no kako, no tako!
vidji mala...bolje ti je da mi ne diraš Rvaša jer ću ti repertoar svadbi prilagodit ka što ja umijem...muž će te pred oltarom ostavit!:lolblue:
Ma to je manito i gluvo, ne čuje ništa...rekla sam joj a ona ni abera nema! Pi kakva je ova današnja omladina, nemaju ni o$ećanja, ni obraza, ni guzice...pi!:shock:
Neka jado, nemo' se zakopat' ka' sto sam ja, i dan danas proklinjem taj dan, evo se ubih od rada da otplatim silne recke, Zvonchy ne oprasta...
:lolblue:
hmmmm...razmisliću kad mi rečeš koliko para planiraš da potrošiš?
Od noćas ima novo pravilo za konzumiranje alkohola:
svaki gost u Našoj maloj kafani mora, kao uslov da bi dobio piće, da časti Rvaša pićem...ja se podrazumijevam...jesam li šef ili nijesam...daklem, na svako jedno poručeno piće, još dva, kao porez!
eto!!!
Ko oce, oce!:joint::dring:
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks