Da li su ukinuti pink paketi
Dje mi je Cinemania na 33????????????????????
cinemania je zamjenjena hbo comedy, a hbo comedy je zamjenjen cinemaniom! to su ti oni novi kanali. ukucaj ponovo nove kanale i dobices cinemaniu samo promjeni ime!Dje mi je Cinemania na 33????????????????????
Axa shvatam , ja reko stavili Cinemaniu u dodatni paket![]()
meni je HBO comedy zamijenjen Cinemaniom , ali gdje je bila CINEMANIA sad nema nista ... ?
rekoh da je cinemania sad hbo comedy!
dako im mi zapalimo tu kompaniju ( mislim na hbo)
f6
Kad ce vise dolazit taj slovenac da pusti prerdajnik.
Oganj ga izgorio
Ja na sva usta hvalio BBM u Ulcinju i najavio skorije pustanje signala, kad ono juce vidim da PTT inzenjering prekopava grad i postavlja kablove. Svi hoce prikljucak, sto i nije zacudjujece s obzirom na los kvalitet svih zemaljskih signala koje ulcinjani imaju. Jeli to BBM usporio sirenje mreze? Ljudi se zale na dugo cekanje risivera, a za inetrnet nema nikakvih konkretnih informacija. Ja jesam uvijek za kvalitet, ali smatram da CG nije ni veliki prostor ni veliko trziste i da sve ovo moze malo brze da ide. Pozdrav.
Kakva pometnja sa ovim kanalima![]()
eurosport je napravio web sajt za srbiju ! imate programsku semu!
http://www.sb.eurosport.com/
Kompanija PMG - Pink Media Group saopštila je da od 15. februara kreće njihov novi kanal Pink Action na kojem će 24 sata dnevno ići akcioni filmovi.
"Ovaj kanal će obradovati ljubitelje Arnolda Švarcenegera, Silvestera Stalonea, Žan-Kloda van Dama, Stivena Sigala i sve one koji vole dobar američki akcioni film", saopšteno je iz PMG, čiji je vlasnik Željko Mitrović.
Kako se navodi, svi pretplatnici Total TV-a i Pinkovih paketa, kao i pretplatnici manjeg Pink Cinema paketa dobiće Pink Action po "istoj cijeni koju su i do sada plaćali".
isti ce biti kao i pink movies! udavise nas ti glumci!
eto ga PINK ACTION umjesto PINK TOTAL-a ...Supeeeer
Bolje da je ostao Total, jer ovaj smara s jednim te istim filmovima.
Kad prije vidje da su jedni te isti, poceo je danas u 12 sati. Ja ga ne stigoh ni jednom pogledat! :-)
Jeli taj free 6 mjeseci![]()
naravno pola godina besplatno!Jeli taj free 6 mjeseci :grin:
Pa meni ga nemai dalje su svi pink kanali sifrovani
Moze li mi neko reći da li će večeras na BBM-u biti skremblovani kanali koji prenose Ligu Šampiona,naravno,osim RTCG?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks