kad sam ja ovdje , nemas potrebe! hehhe!Pa ja vam ovdje vise nista ne trebam...:grin::wink:
testni kanal 1 traje po dvije nedjelje. bio je rai sport pa svet plus, sad ultra, za sledece vidjecemo! po meni sledeci ce biti naucni ili filmski!
kad sam ja ovdje , nemas potrebe! hehhe!Pa ja vam ovdje vise nista ne trebam...:grin::wink:
Hm...aj da vidimo i to.... Ali bolje Svet plusa da ostane!
Ljudi dosta nam je kanala......ima za svakog po nesto....Kablegirl..pozdrav za tebe....
odoh da odmaram glas![]()
:)
Chush dosta, neka ubace Svet plus![]()
Prodje i ovo "uskoro" od najave interneta i jos niko nista ne zna. Ozbiljno se mislim da uvedem Extra TV sa sve wireless ruterom + internet paket.
Od ovoga "uskoro" , "ubrzo", "nezvanicno" mi se glava zavrce.
evo sa zakasnjenjem mi dodje racun za bbm. ja se taman ponadah da nece doci. hehe!
Predlazem da se uvede kanal Panonija iz Novog Sada.
los ti je taj signal za sve,kuca iza mena-nema 5 metara,non stop zovu,te nestaju kanali,te dodju-pa opet nestanu,uglavnom non-stop vas zovu,a niko da dodje,malo ste viseneodgovorni,zlatica je u pitanju...
1993-2020
Ššššto jeee ovvvo te mi zamrrrrrrzavajjjjjjju ova slovvvvvvvva?![]()
Stavite XXX na Vasiat Explorer,ona zena sto se zalila zamoravila je na to a i zimsko je doba pa sigurno ide u aljine ranije
Pokrij se usima kad ne znas, seljacino...
Nemoj da ti bravuljan da po...Imas ti ja strasnija kanala pa vidji oli sto sadit ove godine,SEeeeeeeLjACINoooooooooooo
samo se svadjate, tako je to kad je konkurencija! hehe!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks