Crna Gora u grupi smrti na evropskom prvenstvu. Izvukli smo tri najjace ekipe svijeta, tri prvoplasirane sa proslog svjetskog prvenstva: Hrvatsku, Madjarsku i domacina Spaniju..
http://cafemontenegro.com/index.php?group=33&news=20315
Tri najace ekipe svijeta,Srbija je za klasu jaca od sve tri tako da su Madjari mnogo bolja opcija.Inace istina je da smo u "grupi smrti",ali ipak mislim da je realno ocekivat da budemo medju 3 najbolje, a s obzirom na sastav one druge grupe,gdje ce 2. i trece mjesto zauzet Italija i Rusija bio bih vrlo iznenadjen da ne udjemo u polufinale.
e zajebano do daske ali mnogo smo jaki![]()
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Moja greska nisam primijetio Rumuniju u drugoj grupi,tako da ce vjerovatno biti klanica izmedju njih,Rusa i Italijana za 2. i 3. mjesto.A sto se tice poznavanja vaterpola ti si mi svojim prethodnim postom i navodjenjem 3 najace svjetske reprezentacije vec dovoljno objasnio koliko se "razumijes".
Mishko idi lechi se, najozbiljnije ti kazem. Imas preveliki kompleks, koji prerasta u bolest...
/
mishko a gdje po tebi spada reprezentacija srbije casti ti,sta srbija je osvojila 4 mjesto na svetskom prvenstvu,pa sta?jel to los rezultat ???
inache smatram da nema govora da crna gora moze da prodje ....al ajde ...
zna se ko je hrvatska,a ko madjarska.....au pa tu je i spanija..(domacin)
a srbija je vec izvukla mnogo mnogo lijepu grupu
Pobednici grupa plasiraće se direktno u polufinale, dok će drugoplasirani i trećeplasirani odigrati još po jedan meč za plasman među četiri najbolje ekipe.
Žreb za Evropsko prvenstvo u Malagi, 4. – 13. jul:
Grupa A: Mađarska, Španija, Grčka, Hrvatska, Slovačka, Crna Gora.
Grupa B: Srbija, Rumunija, Italija, Rusija, Nemačka, Makedonija.
Kako si to zakljucio? Tako sto kazem da smo medju prve tri ekipe? Ili sto sam slucajno svoj sud o jacini ekipa donosio na osnovu rezultata sa svjetskog prvenstva na kojem su sve ekipe bile kompletne.
Malo sam zbunjen, pojasni mi to malo, na osnovu cega si zakljucio da sam iskompleksiran?
Ujace, Srbija po meni spada medju prvih 4-5 ekipa. Da te podsjetim, mi smo ih nadigrali dva puta. Ne samo njih, vec i sve ekipe sa kojima smo igrali. Ravnopravno mozemo da se nosimo sa (svi se moraju slozit) najboljom svjetskom ekipom Hrvatske(i po rezultatu sa svjetskog i po imenima), sa Madjarima cemo da vidimo, Kataloniju,tj Spaniju smo dobili 3 ili 4 gola razlike na njihovom terenu...
Na osnovu vecine tvojih postova na ovom forumu, ne samo po onom postu. Uvek govorish nesto protiv Srbije ili srpski sportista, zelish im nesrecu, vishe zelish da oni izgube nego sutra nista da ne jedes. Takav sam utisak stekao. Ja nisam psiholog pa da mogu da ti objasnim kako i zasto, siguran sam da ce prosecni psiho da ti objasni.
Da se vratimo na temu. Jedva cekam da pocne prvenstvo i najsrecniji bih bio da u finalu igraju Crna Gora i Srbija i da bolji pobedi!!
/
Cus hrvati najjaci...
No Signature
Jes ali nisu najjaci sigurno..mislim da su se samo poklopile kockice prosli put...I Crna Gora i Madjarska i Srbija su tuda nedje ako nisu bolje losije nisu sigurno...
No Signature
QQ ne mogu da vjerujem sto citam ovdje od pojedinih
Greote :cry::cry:
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Grupa nam je ludilo! Dobar je sistem takmičenja, idu dalje po tri prvoplasirane reprezentacije iz obije grupe, s tim što prvoplasirani idu direktno u polufinale a drugoplasirana se ukršta sa trećeplasiranom iz druge grupe i obratno u borbi za polufinale. Možemo daleko siguran sam! Inače, idem tamo svih 10 dana
Otvaranje prvenstva: Spain vs Montenegro 5:9
CRNA GORA ALE!!!
Najjaci je onaj kome sudije pomognu. Ovu su sve reprezenyacije SRB,HRV,MNE i HUNG koje su podjednakog kvaliteta.Svaka svaku moze da dobije.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Istina živa, ali špancima džabe i sudije vjeruj mi ;-)
Iza mojih stavova, za razliku od vecine ostalih, stoje argumenti i cinjenice. Pomalo se razumijem u vaterpolo i znam igrace pojedinih selekcija i njihov kvalitet. Nemam volju da se prepucavam sa nerealnim neistomisljenicima odje, samo cu reci, dobra ekipa mora imat dobrog centra, sto Srbija nema, za razliku od Madjarske,Hrvatske,Spanije,i naravno nas!
a kako su hrvati osvojili svjetsko?kontra madjara za 2 razlike golman odbranio i u kontri nerjeseno.....sve su ekipe tu nedje (mi hrvati srbi madjari) tako da je glupo raspravljat o tome.....vidjecemo kad se sretnemo u finale :mrgreen:
Jesmo izuzetni u vaterpolu ali nemojte zaboraviti da tek sada , prvi put, takmičimo se na EP!
Naša grupa je užasno teška.
Gledajući kvalitet, odmah smo iza Madjara i Hrvata ali ne zaboravimo domaćina Španiju i Grčku!
Mislim da će odlučivati nijanse.
Meni je mnogo važnije od ovog prvenstva da nastavimo da stvaramo velike igrače a poslije saznanja o regionalnoj ligi smatram da sada postoje realne šanse.
Po meni možemo biti i medju prva tri ali takodje možemo biti i 5-ti!
Biće strašno.
Libertas
Gledaš li ti kad vaterpolo ?Naravno da je Srbija jaka reprezentacija, ali odvaliti glupost da je za klasu jača od tri prvoplasirane na svjetskom prvenstvu može samo neko ko nikad nije gledao ovaj sport.
Da nas je moglo dopanut gore pa i nije. Nevjerovatno. Sad srce mi zobri da vidim CG u prolazu dalje, ali opet teško, jako teško. Sa obzirom da prvi pout igramo...Možda da dobijemo Hrvate jer smo skoro igrali, i bilo je dobro. Ja se ipak najviše bojim Madjara
Last edited by montenegrina; 31-01-08 at 08:57.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks