e pa strashno :lolblue:
:lolblue:kakve su ovo shifre??? Ako je ono shto mislim...buć, bucć...hmmm, pa maestral...khm,khmmmm...išćeraću vas iz kafane sram vas bilo!:lolblue::lolblue::lolblue:
e pa strashno :lolblue:
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
tika samo pijes,aj kuci![]()
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
Pijem :mrgreen: ,sjedi ti i uzmi shto ocesh![]()
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Mozemo li zajedno da plivamo???Ja bas lijepo plivam...
Jebote, ~ 11700 postova na ovoj temi ukljucujuci i ovaj moj...
Unististe forum.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Aj popij jednu, bice ti lakse...![]()
"There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano
:lolblue::lolblue::lolblue::lolblue:eto Niki, vidiš li da sam bila u pravu i da je ovaj fucmut mislio na ono našto sam ja mislila a ne na ono našto si ti mislila, što ti jasno govori da si još nezrela za ljubav i da moraš da se maneš iskrenosti i otvorenosti:lolblue: i bajakah, i da čitaš ispomeđu redovaH!!!![]()
Ma nemoj da se stidis... Popij slobodno...![]()
"There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano
A i vrijeme je vise, malo se osjecate... :lolblue:
Jel iko pita u ovu kafanu za mene..pa da pita ono gdje je dzonis..cccc evo pice na moj racun za citavu kavanu
:)
Inace, o ovome moram da vas obavijestim...Ovaj mali mc esseny je samo takav dzek odje u ovu virtuelnu kafanu, a u onu pravu ka da ima zmiju u novcanik...Ljudi, ne biste vjerovali sto je to...Uzas!!!
Eto, mora sam...Bilo je jace od mene...
E onda je ovaj neki doseljenik...Ma ni kafu, covjece!!!
Plac????Brdo!!!
eto vidiš...možda mu još nije rus pare dao pa će platit po kafu kad ga isplati...pa ne no jel???
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks