Sto je sa ovom brzinom!??![]()
Zbog zauzetosti osobe na koju je bio moj nalog za adsl vodio nije mogla da dodje da otkaze adsl (posle isteka ugovora). I napokon ta osoba je dosla u t-com centar i posle jednosatnog vozanja (pitali su tu osobu koja je njena namjera i posle saznanja iste su je vozali kao da je ne znam sto) napokon je otkazan ugovor ! E sad posto ta osoba nije na dugme fora koju je t-com smislio (a to nidje u ugovoru ne pise) je da ako ja npr ocu da otkazem adsl automatski mi se u tom trenutku kida konekcija (iako sam imao josh 8 gb) a ja moram da platim adsl pretplatu do kraja mjeseca !!! Takodje osobi je data mogucnost da se vrati krajem mjeseca i otkaze adsl !?!??! Znaci jedna u nizu prevara koju ova lopovska kompanija sprovodi ... Stvarno kako nije sram nekog ko radi u t-com da prevali ovakvo nesto i da se drzi uopste ovakvog ponasanja ... Ulicari !
_/^.DEVIATION.^\_ - it is the key to our evolution !!!
Sto je sa ovom brzinom!??![]()
--------------------------
Do Not Disturb.
ja sam u decembru dodo 9 GB i doslo me oko 7 eura i nesto sitno...
mozda bez PDV-a, ili ako nisi potrosio sve![]()
(nečitko)
Kad je vec u racunu morali su mu racunati PDV a inace [koliko ja znam] od nove godine se racunaju cjelokupni GB bez obzira da li je potroseno samo 10MB ili cijeli GB...
Do Not Disturb.
PDV na racunu stoji kao posebna stavka![]()
(nečitko)
Na koliko se potpisuje ugovor kad se uzima Hobi paket?
pa mozes na godinu,na godinu i po,i na dvije godine(1 godina=1gb mjesecno,ako potpises na 2-dobijes 2gb mjesecno)...sve u svemu,jad jada...chush 2gb..da mi je znat gdje to ima..a i skupo je..
I respect your wrong opinion.
Lukaj
nemoj da te cuje moj drug xD inace liku ne treba vise od 2 gb mjesecno xD
I respect your wrong opinion.
Lukaj
IMa li jos neko problema osim mene nocas ? Ovo je show .... Jedva ista otvara, konektuje se iz 5 puta.
meni je brzina solidna (prema bg oko 1.9 mbps...) ali imam problema sa odzivom prema serverima u Njemackoj (stranicu nadje poslije 5-6 sekundi...)
svi imaju probleme sa odzivom
divan li je ovaj Extra tv
Haec olim meminisse ivvabit
http://1944killingfields.co.uk
to ti je dobar ping a trebao bi da do beograda bude oko 40 ms
Haec olim meminisse ivvabit
http://1944killingfields.co.uk
sad mi je brzina 600kbps. ima li jos ko probleme nocas?
uzas...
kad sam prije igra CS, prema srbijanskim serverima mi je bio 30ms odziv... To je bilo vrhunski. Inace, malo prije sam prijavio kvar (pokusali smo sa resetovanjem rutera ali nije pomoglo puno pa su rekli da ce proslijediti "vishima") i nije stalo 20 min, zovu me. Na kraju smo zakljucili da se mora promijeniti siemens ruter. Rekli su mi da podjem do T centra i da ce mi najvjerovatnije dati d-linAk for free jupi![]()
danas puca veza 100 puta... a brzina kao i uvijek...
mene veza rijetko puca (siemens ruter pa se i ne vidi kad pukne, sama se uspostavi...)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks