Page 88 of 1169 FirstFirst ... 3878848586878889909192981381885881088 ... LastLast
Results 2,176 to 2,200 of 29213

Thread: Tenis

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Arrow

Ostvarise se moje prognoze za finala.

Cestitke Noletu i Zimonjicu na osvojenom Australian Openu, i svima ostalima na sjajnim igrama.

Od 7 seniora iz zemlje Srbije koji su ove godine usli na Australian Open, 3 ih je igralo u finalima, i 2 osvojilo; svaka cast..
    Last edited by odli; 27-01-08 at 15:17.
    Conditioning is what makes us feel ignorant, and our apathy feeds our hate.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Smile

Evo na RTS1 sad pochinje snimak dubla koji su dobili Zimonjic i Sun, a u 20:00 ce biti snimak Noletovog mecha... Ne znam da li taj satelitski RTS dolje emituje program sa RTS1 ili RTS2, pa pogledajte.

Mademoiselle.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

Quote Originally Posted by Stradivari View Post
    Ali, očito, nije zaslužio da TVCG prenosi finale. Sramota.
    Za razliku od našeg javnog servisa, HRT je prenosila finale. Svaka čast.
    a kad su to prenosili tenis? i da bi nesto prenosio moras da platis a ovi jadovi nemaju dinara.nisu uzeli rukomet, zasto bi prenosili djokovica?

jes da mi Djokovic nije simpatican samo i samo zbog ponasanja na terenu , ali je zasluzio cestitke za odlicnu igru tokom cijelog sampionata. Popravio se u svim segmentima igre (jos samo mora da poradi izlazak na mrezu).
    Francuz nema iskustva ali je dobar igrac mada cemo vidjeti koliko ce trajati.Kiksao je neke lake poene...

Djokovic je zaista igrao najbolje na prvenstvu.
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by laciale View Post
    a kad su to prenosili tenis? i da bi nesto prenosio moras da platis a ovi jadovi nemaju dinara.nisu uzeli rukomet, zasto bi prenosili djokovica?

jes da mi Djokovic nije simpatican samo i samo zbog ponasanja na terenu , ali je zasluzio cestitke za odlicnu igru tokom cijelog sampionata. Popravio se u svim segmentima igre (jos samo mora da poradi izlazak na mrezu).
    Francuz nema iskustva ali je dobar igrac mada cemo vidjeti koliko ce trajati.Kiksao je neke lake poene...

Djokovic je zaista igrao najbolje na prvenstvu.
    Ja pratim tenis dosta dugo jer ga volim kao i mnoge sportove i ako je ijedan igrac teniski popularan zbog ponasanja to je Novak Djokovic i evidentno je da ga je publika svuda simpatisala dok je igrao dok smo danas vidjeli Tsongu sa ponasanjem u kojem se vidi da Afrika iz njega nikad nece izac

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by alfa_seljacina View Post
    Ja pratim tenis dosta dugo jer ga volim kao i mnoge sportove i ako je ijedan igrac teniski popularan zbog ponasanja to je Novak Djokovic i evidentno je da ga je publika svuda simpatisala dok je igrao dok smo danas vidjeli Tsongu sa ponasanjem u kojem se vidi da Afrika iz njega nikad nece izac
    A slanje publike u k...c. Mozda opanci jos nisu izasli iz Noleta.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by ljubo__hristo View Post
    A slanje publike u k...c. Mozda opanci jos nisu izasli iz Noleta.
    Druze Novak je porijeklom crnogorac i veliki sportista a ti se izgleda zlopatis sto je osvojio AO tako da znam da ti je tesko ali ja ti u toj muci ne mogu pomoc, tuguj

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by alfa_seljacina View Post
    Druze Novak je porijeklom crnogorac i veliki sportista a ti se izgleda zlopatis sto je osvojio AO tako da znam da ti je tesko ali ja ti u toj muci ne mogu pomoc, tuguj
    Apsolutno ne patim totalno sam ravnodusan. Samo si ti napao Tsongu sto je iz Afrike kao da je Nole plave krvi. Obojica su OK momci, a u finalu AO nije lako biti skroz posten. I imaju pravo uraditi sve da bi pobijedili.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ljudi kad cemo za BG?pricajte nemojte da idete bez mene !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Djokovici poslije finala

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

malo strasti da smirite ....
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sve cestitke Djokovicu. Konstantna igra, dobra kontrola u lomnim dijelovima meca. Veoma psiholoski jak. Jos malo da poradi na servisu i mrezi i TOP1 ce biti Nole...
    Cestitke i Ivanovicki. Nadao sam se da ce srpski tenis zasijati u punom svjetlu i to sa trofejom u obje konkurencije...
    No, dobro...
    Idemo dalje...

Thanks Thanks Given 
    304
    Thanks Thanks Received 
    235
    Thanked in
    132 Posts

Arrow

Budimo realni, ovo što je postignuto je sjajan uspjeh, od 3 finala 2 osvojena.

Kad je doček i te fore?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Tha_Maddog View Post
    Budimo realni, ovo što je postignuto je sjajan uspjeh, od 3 finala 2 osvojena.

Kad je doček i te fore?
    Docek je u utorak 29 Januara koliko sam shvatio i treba da izadju da ga docekaju, svaka zemlja bi pozeljela onakve sportiste.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Djokovic uopste nece dolaziti u Srbiju kako sa ja razumio vec ce da zapali negdje par dana dje ga niko ne zna da bi se malo smirio i fokusirao pred nastavak sezone. To mu je po meni i bolja opcija nego da putuje 17 sati avionom do Beograda, promjeni 15 vremenskih zona i onda iscijedjen ko krpa slavi par dana po Srbiji.

Jucerasnji intervju sa Dzimom Kurijerom na australskoj TV u kom najavljuje da ce "nestati na par dana".

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

... a i tata mu bash ne mirishe gradsku vladu.
    What, no signature? No funny line? No catchy song lyric? F*ck you.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

Roger Federer 6.630
    Rafa Nadal 5.980 (- 650)
    Novak Djokovic 5.165 (-825 od Nadala i 1475 od Federera)

Znaci da vidimo racunicu ko ce stici tj. sa koje pozicije ici na Roland Garros 26.maj-8.jun)

U najboljoj poziciji je Federer jer ima da "brani" 1.320 poena i to:

Prvo mjesto Masters Series Hamburg i Dubai
    finale Masters Series MonteCarlo
    osmina finala Masters Series Miami i Roma;
    druga runda Masters Series Indian Wells

Nadal ima da "brani" 2.350 poena. Znaci najvise moze da izgubi.

pobjede Masters Series Indian Wells, MonteCarlo, Roma i Barcelona;
    finale Masters Series Hamburg;
    cetvrtina finala Masters Series Miami i turnira Dubai.

Djokovic "brani" 1.460 poena.

pobjede Masters Series Miami i Estoril;
    finale Masters Series Indian Wells;
    polufinale Rótterdam;
    cetvrtina finala Masters Series Roma i Hamburgo
    osmina finala Masters Series MonteCarlo.

Federer kreec iz Dubaija (pocetak marta), Nadal iz Roterdama (kraj februara), a Djoka iz Marseja (pocetak februara).

Ono cemu mogu da se nadaju Nadal i Djoka je to sto Federeru najgore ide u martu i aprilu izgubio od Guillermo Cańasa u Indian Wells-u i Majamiju , kao i od Filippo Volandri u Rimu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Smile

Internazionali BNL d'Italia je prvi teniski turnir na koji cu da idem... Konachno!

Neki moj osjecaj je da ce prije Djokovic da zauzme Nadalovu poziciju, nego Nadal Federerovu...

Mademoiselle.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja bas ne razumijem ljude koji ne razumiju kako neko moze da navija za nekog ili protiv nekog. Daj se manite te price, i navijajte za koga ocete. Ja u svakom sportu navijam prije svega za one koji igraju dopadljivu i fer igru. Isto i u tenisu tako. Najmanje mi je bitno ko je cije nacionalnosti, pogotovo ako nije nas.

AO je bio bas odlican turnir. Pamtice se po do sada najvecoj dominaciji jedne zemlje na bilo kom turniru (Srbija), ispadanju prva dva nosioca u muskom polufinalu, po Djokovicevoj prvoj tituli i sjajnoj igri, pobjedi protiv Federera, potpuno atipicnoj pojavi Tsonge na teniskim terenima, savrsenoj formi Sarapove, ali i preranom ispadanju brojnih favorita. Vidjeno je nekoliko zaista sjajnih meceva, a ono po cemu ce biti posebno zapamcen je i to je prosjek godina finalista u obje konkurencije do sada ubjedljivo najmanji na svim GS turnirima ikad. Izlgeda da polako dolaze mlade snage koje ce unijeti malo osvjezenja na prilicno ustaljeno stanje na terenima, prije svega u muskoj konkurenciji.
    Ostace zapamceno Noletovo neobicno radovanje - lupanjem pesnicom u grudi, Tsongini drop-shot voleji protiv Rafe, Federerovo "Challenge... CHALLENGE I said!!!", Jelenino prenemaganje na terenu, navijaci potpuno ludi za Anom Ivanovic...

Nazalost, na forumu ce ovaj thread ostati zapamcen po tome sto se vise pricalo o politici nego o tenisu. Stvarno bih volio da se to ne ponavlja, i zamolio moderatora da ubuduce rade svoj posao azurnije, jer ce ova tema potrajati tokom godine...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by kIkICa View Post
    Internazionali BNL d'Italia je prvi teniski turnir na koji cu da idem... Konachno!

Neki moj osjecaj je da ce prije Djokovic da zauzme Nadalovu poziciju, nego Nadal Federerovu...
    Jel to bjese nesto pocetkom maja bjese? Ajde mi please posalji na pvt vise detalja, mozda bih posao da odgledam par meceva

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

ROGER'S TOUR SCHEDULE 2008

09.01.08 AAMI Classic Other Kooyong (AUS) hard [o]

14.01.08 Australian Open GS Melbourne (AUS) hard [o]

03.03.08 Dubai Duty Free Men's Open ISG Dubai (UAE) carpet [i]

10.03.08 Pacific Life Open MS Indian Wells (USA) hard [o]

26.03.08 Sony Ericsson Open MS Miami (USA) hard [o]

14.04.08 Estoril Open IS Estoril (POR) clay [o]

21.04.08 Masters Series Monte-Carlo MS Monte Carlo (MON) clay [o]

05.05.08 Campionati BNL d'Italia MS Rome (ITA) clay [o]

12.05.08 Masters Series Hamburg MS Hamburg (GER) clay [o]

25.05.08 Roland Garros GS Paris (FRA) clay [o]

09.06.08 Gerry Weber Open IS Halle (GER) grass [o]

23.06.08 Wimbledon GS Wimbledon (GBR) grass [o]

21.07.08 Rogers Masters MS Toronto (CAN) hard [o]

28.07.08 Western & Southern Financial Group Masters MS Cincinnati (USA) hard [o]

10.08.08 Olympic Games Other Beijing (CHN) hard [o]

25.08.08 US Open GS New York (USA) hard [o]

13.10.08 Mutua Madrilena Masters Madrid MS Madrid (ESP) carpet [i]

20.10.08 Davidoff Swiss Indoors IS Basel (SUI) hard [i]

27.10.08 BNP Paribas Masters MS Paris (FRA) carpet [i]

09.11.08 Tennis Masters Cup MC Shanghai (CHN) hard [i]

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by OCTAVIAN View Post
    Jel to bjese nesto pocetkom maja bjese? Ajde mi please posalji na pvt vise detalja, mozda bih posao da odgledam par meceva
    Da, od 03. do 18. maja... Shaljem PM sad.

Mademoiselle.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Novak je buduci No.1 u tenisu i bice uzivanje pratiti tenis i ubuduce.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Arrow

Ne znam hoce li biti docheka ovdje, niko nishta ne spominje... Ana i Jelena su poshle u Budimpeshtu na Fed Cup, vecheras je bio Zimonjicev intervju sa aerodroma (gdje su ga dochekala 2 novinara, sramota ), a o docheku Noleta ispred Skupshtine (kao shto je vec bio organizovan poslije RG) ni rijechi...

Hoce li neko ici na http://www.gemaxopen.com/? Ja odlazim odavde za par dana... :cry:

p.s. Na listi igracha na sajtu nema Noleta i Zimonjica, ali i oni su potvrdili svoje ucheshce.
    Last edited by kIkICa; 28-01-08 at 23:27.

Mademoiselle.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne vjerujem da ce Novak bit no1, prije mislim da ce se Federer zadrzat jos koju godinu, a da mu pomrsit konce moze jedino ovaj tsonga. Pogotovo na travi sa onakvim servisom. Razlog moje antipatije prema Nolu jesu njegovi navijaci i primitivizam koji oni ispoljavaju na njegovim mecevima. Iskreno mislim da Nola boli ku*ac za njih!
    Nole je dokazao da je veliki sportista i covjek za razliku od dosta njegovih navijaca. Sumljam da ce doci na docek u bg. Ipak on ne boluje od bolesti zvane "patriotizam", tim prije sto ne zna na koju bi se stranu svrstao... On prije svega igra za sebe, milione zaradjuje cisto za sebe, ne iz patriotskih ili bilo kojih drugih razloga. Dakle, on nije pokazao kako se bori za svoju drzavu, vec kako se bori za sebe. Kako se bori za drzavu mogu pokazati kosarkasi,odbojkasi..jer njima nije nikakav profit igrat za drzavu, jedino sto mogu zaradit jeste povreda..
    Bila ga je uhvatila jedna fotka ispred hrvatske zastave i na pitanje novinara(stranog) on je reko: ja sam ustvari iz srbije ali to vam je sve isto. Nole je time pokazao da je duhovno iznad svih vrsta balkanskog primitivizma. Svakako te zaradjene milione nece trositi u srbiji gdje mu ni prebivaliste nije, vec je poslao brata da trenira u englesku..itd.
    Naravno, svaka cast Nolu na osvojenom AO!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by mishko_ajkula View Post
    Ne vjerujem da ce Novak bit no1, prije mislim da ce se Federer zadrzat jos koju godinu, a da mu pomrsit konce moze jedino ovaj tsonga. Pogotovo na travi sa onakvim servisom. Razlog moje antipatije prema Nolu jesu njegovi navijaci i primitivizam koji oni ispoljavaju na njegovim mecevima. Iskreno mislim da Nola boli ku*ac za njih!
    Nole je dokazao da je veliki sportista i covjek za razliku od dosta njegovih navijaca. Sumljam da ce doci na docek u bg. Ipak on ne boluje od bolesti zvane "patriotizam", tim prije sto ne zna na koju bi se stranu svrstao... On prije svega igra za sebe, milione zaradjuje cisto za sebe, ne iz patriotskih ili bilo kojih drugih razloga. Dakle, on nije pokazao kako se bori za svoju drzavu, vec kako se bori za sebe. Kako se bori za drzavu mogu pokazati kosarkasi,odbojkasi..jer njima nije nikakav profit igrat za drzavu, jedino sto mogu zaradit jeste povreda..
    Bila ga je uhvatila jedna fotka ispred hrvatske zastave i na pitanje novinara(stranog) on je reko: ja sam ustvari iz srbije ali to vam je sve isto. Nole je time pokazao da je duhovno iznad svih vrsta balkanskog primitivizma. Svakako te zaradjene milione nece trositi u srbiji gdje mu ni prebivaliste nije, vec je poslao brata da trenira u englesku..itd.
    Naravno, svaka cast Nolu na osvojenom AO!
    Jedino sa cime se ne slazem jeste da Novak nece biti igrac broj 1 jer momak ce itekako biti broj 1 a to ces se uvjerit kao i za Tsongu kojem ce ovo finale biti sigurno najveci uspjeh u karijeri...zivi bili pa vidjeli, ipak sam pratio tenis. Pogledaj samo Argentinskog tenisera Nabaldiana koji je pocistio na turniru u Madridu i Federera i Nadala i osvojio turnir a cim je dosao na veliko takmicenje bio je sam ociscen sa terena(a pricali su da ce Nabaldian biti ubrzo broj 1) . Djokovic je posebna prica, jedan extra talenat i veliki borac, izuzetno inteligentan i da popravi servis razvaljivace sve redom dok Tsonga nije ni zere inteligentan igrac sto mu je ogromna mana.

Politicki nije opredijeljen jer je jasno da svaki politicar zeli da manipulise sa uspjesima sportista a kao sto se vidi on i njegova porodica itekako dobro to znaju i dobro izbjegavaju. Jako je popularan, naravno da zaradjuje za sebe kao i svi mi, zivi u monte karlu zbog poreza kao i dosta sportista. Napravio je turnir u Beogradu i sav novac je isao za izbjeglice i raseljena lica sa Kosova....

Page 88 of 1169 FirstFirst ... 3878848586878889909192981381885881088 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)