Page 93 of 723 FirstFirst ... 4383899091929394959697103143193593 ... LastLast
Results 2,301 to 2,325 of 18051

Thread: Rukomet

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by sinisam View Post
    Svaka čast Hrvatima!
    Bilo su fenomenalni. Igrati sa prepolovljenim timom i onako hrabro istrajavati u meču...
    Ubjedjen sam da su bili kompletni da bi ,,odrali" Dance!
    Jes, ovo slusam cijeloga zivota za neuspjehe ili polovicne uspjehe uvijek su se trazili razlozi "prepolovljen tim, sudije koje kradu ...." aooo

Hrvati su OCAJNO odigrali odbranu, pa ljudi jeste li vi gledali utakmicu? Poceli su silovito i odjednom od odlicne prednosti su dosli danci za 2 moinuta igre d0 6-6 rezultata a hrvati vodili 4 gola prednosti?

Ali nisam htio da komentarisem da me ne shvate ljudi odje pogresno ali trener crnogorske reprezentacije je uzas svih uzasa, covjek koji dvije prostoprosirene recenice ne umije svezat i koji na time out govori ovako "momci, momci, aloooo! slusaj! momci" pa sto je to kumim ve Bogom o cemu vi pricaste?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zato je i Pero dobio bio prednost u odnosu na njega al'poslije se desilo sto se desilo pa je napustio i dosao sadasnji trener.

A bitno je znanje, kvalitet..Oce li on mahat rukama da bi im ga prenio to nije bitno.

Thanks Thanks Given 
    3,618
    Thanks Thanks Received 
    6,092
    Thanked in
    2,945 Posts

Svaka cast Hrvatima. Nijedam gledao sve, ali zbilja par puta su ih sudije masakrirale.
    Pa na popravni iduce godine, zajedno sa nama
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Bravo Danci. Srećna vam titula!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Svaka cast Hrvatima. Demantovali su sve one koji su govorili da je njihova era prosla i najavili svjetsku titulu na narednom prvenstvu. Jbg. moglo se i do evropske, ali kad se uzmu u obzir svi problemi koje su imali, plus sudije a i falilo je sportske srece, ovo je ogroman uspjeh!
    Last edited by mishko_ajkula; 28-01-08 at 03:11.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by alfa_seljacina View Post
    Jes, ovo slusam cijeloga zivota za neuspjehe ili polovicne uspjehe uvijek su se trazili razlozi "prepolovljen tim, sudije koje kradu ...." aooo

Hrvati su OCAJNO odigrali odbranu, pa ljudi jeste li vi gledali utakmicu? Poceli su silovito i odjednom od odlicne prednosti su dosli danci za 2 moinuta igre d0 6-6 rezultata a hrvati vodili 4 gola prednosti?
    Ajde ne trkeljaj. Svi su rekli,i hrvatski rukometaši, da su Danci zasluženo pobijedili. I jesu.
    Hrvatska ima problem kratke klupe, i ako ju još pogode ozljede kao što jesu-na stranu one koji uopće nisu nastupili(Džomba,Zrnić), već i oni koji su igrali a 2,3 mjeseca uoči prvenstva bili ozlijeđeni(Sulić,Balić,Lacković,na kraju se polomio i Kaleb)- onda je srebro golem uspjeh.

Ovi su momci svjetski i olimpijski prvaci,svjetski i europski doprvaci.
    Alo,to su 4 finala.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

KAD JE Petar Metličić nakon poraza od Danske u finalu Europskog prvenstva nabrajao sve ozljede s kojima su se igrači posljednjih dana borili svima je postalo sasvim jasno kako je srebrna medalja velik uspjeh.
    Gotovo da nema reprezentativca koji u Norveškoj nije imao problema s ozljedama, ali i tako osakaćena Hrvatska ravnopravno se nosila gotovo sa svim protivnicima i izborila mjesto na postolju.
    "Uvijek je teško izgubiti. Nismo uspjeli, nismo imali sreće. Mislim da smo se dobro držali cijelu utakmicu i pokušali sve što smo mogli, ali nije išlo. Danci su zasluženo slavili, bili su najkonstantnija momčad ovog turnira", rekao je kapetan hrvatske reprezentacije u razgovoru za HRT.
    "Tužni smo, ali ponosni ovim što smo napravili. Naš je trud zasluženo nagrađen srebrom", kaže Metličić i dodaje kako će za hrvatsku reprezentaciju uvijek igrati, bez obzira na ozljede.
    "Nama je ponos igrati za našu državu i zastavu. Ovo nije posao; mene posao čeka za dva dana kad se vratim u klub, ali ovdje igram jer to želim i želim dati sve od sebe. Za sve ljude koji nas gledaju i bodre, i na kraju krajeva za svoju djecu. Čak i ako boli treba stisnuti zube i dati sve od sebe. Mi smo to danas napravili i moramo dignuti glavu visoko jer nije sramota izgubiti od ovakve Danske", zaključio je Metličić.

Last edited by Vukasin Micunovic; 28-01-08 at 09:17.

Thanks Thanks Given 
    4,228
    Thanks Thanks Received 
    3,265
    Thanked in
    1,407 Posts

Cestitke Dancima!
    Smatram da su najjaci kolektiv na prvenstvu, a cini mi se i na svijetu. MENI je malo zao sto nisam gledao finale Francuska - Danska (medjutim onaj zadnji napad Francuske protiv Hrvatske je bio tako konfuzan) jer su Francuzi jedini mogli fizicki da se suprotstave Dancima. Hrvatima cestitke jer su ipak sa malim brojem igraca stigli gdje su stigli i zelim im srecu na svjetskom prvenstvu.
    Ne bih sada raspravljao o sudijama a cini mu se da je Cupicu sviran prestup a na usporenom se bas u tom potezu ne vidi njegova odrazna noga. Takodje mislim da je i u prethodnom slucaju bio prestup a ne propadanje (mada su sudije oba puta malo kasnile sa pistaljkom).
    Lino Cervar je toliko zelio zlato da je u toj zelji otezao ekipi u presudom momentu. Nije smio onako da reaguje kod one "navodne" igre nogom jer se fino vidi na snimku a i sam igrac Hrvatske je stao dajuci loptu.
    A Danci, pa ono je bilo milina gledati, CIJELO PRVENSTVO. Imaju izuzetan broj kvalitetnih igraca i ne osjeca se kada se izvrsi izmjena. Necu spominjati odbrambene sposobnosti (mada je u finalu na mene veliki utisak ostavio i Dominikovic).
    Jos jednom Danci su me fascinirali, pravi tim!!!

ps
    Ali kako su Francuzi sagoreli Njemce. Karabatic MASHINA!!!

pss
    Naravno ne zelim da umanjim majstorstvo Ivana Balica koji je i na ovom takmicenju razgalio gledaoce sa potezima od kojih zastaje dah, potezima koji predstavljaju savrsen spoj tehnike i genijalnosti.
    Last edited by Ben Dover; 28-01-08 at 10:12.
    --------------->
    <---------------
    Odavde dovde...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Ben Dover View Post
    Cestitke Dancima!
    Smatram da su najjaci kolektiv na prvenstvu, a cini mi se i na svijetu. MENI je malo zao sto nisam gledao finale Francuska - Danska (medjutim onaj zadnji napad Francuske protiv Hrvatske je bio tako konfuzan) jer su Francuzi jedini mogli fizicki da se suprotstave Dancima. Hrvatima cestitke jer su ipak sa malim brojem igraca stigli gdje su stigli i zelim im srecu na svjetskom prvenstvu.
    Ne bih sada raspravljao o sudijama a cini mu se da je Cupicu sviran prestup a na usporenom se bas u tom potezu ne vidi njegova odrazna noga. Takodje mislim da je i u prethodnom slucaju bio prestup a ne propadanje (mada su sudije oba puta malo kasnile sa pistaljkom).
    Lino Cervar je toliko zelio zlato da je u toj zelji otezao ekipi u presudom momentu. Nije smio onako da reaguje kod one "navodne" igre nogom jer se fino vidi na snimku a i sam igrac Hrvatske je stao dajuci loptu.
    A Danci, pa ono je bilo milina gledati, CIJELO PRVENSTVO. Imaju izuzetan broj kvalitetnih igraca i ne osjeca se kada se izvrsi izmjena. Necu spominjati odbrambene sposobnosti (mada je u finalu na mene veliki utisak ostavio i Dominikovic).
    Jos jednom Danci su me fascinirali, pravi tim!!!

ps
    Točno, Danci su zaslužili da budu prvi. Trenutno razvaljuju.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Ben Dover View Post
    Cuo sam da je Karabatic MVP sampionata. Ima jedna interesantna anegdota, cuo sam da je Karabatic porijeklom iz Trogira i da mu je otac branio za Metkovic. Karabatic je rodjen u Nisu pa se brzo preselio u Francusku. Kada je poceo da se bavi rukometom htio je da ide tatinim stopama, pa je i posao u Hrvatsku da pronadje angazman. Medjutim vjerovali ili ne tamo mu je receno da nema perspektivu. On se vratio u Francusku i postao 2. najbolji igrac svijeta.
    E da su Hrvati tada bili pametniji danas bi dva najbolja igraca igrala za njih.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ODREĐENE SATNICE JUNIORSKIH KVALIFIKACIONIH TURNIRA

Rukometni savez Crne Gore obavijestio je danas kancelariju Evropske rukometne federacije o satnicama juniorskih kvalifikacionih turnira u Pljevljima i Nikšiću, koji su u okviru kvalifikacija za Svjetsko, odnosno Evropsko prvenstvo na programu od 21. do 23. marta ove godine. Pljevlja će biti domaćin juniorkama Crne Gore, Rusije, Holandije i Grčke, u okviru grupe 3, a sa ovog turnira samo prvoplasirana reprezentacija će izboriti vizu za Svjetsko prvenstvo, koje se od 21. jula do 3. avgusta ove godine održava u Makedoniji.
    Nikšić će ugostiti muške juniorske selekcije Crne Gore, Švedske, Slovenije i Bosne i Hercegovine, koje će se, u okviru grupe 5, boriti za jedno od prva dva mjesta koja vode na Evropsko prvenstvo u Rumuniji (25. jul - 3. avgust 2008. godine).

Kvalifikacioni turnir za Svjetsko juniorsko prvenstvo za žene (Pljevlja)

21.03.2008.
    Holandija - Grčka (17.00)
    Rusija - Crna Gora (19.00)

22.03.2008.
    Grčka - Rusija (17.00)
    Crna Gora - Holandija (19.00)

23.03.2008.
    Rusija - Holandija (12.00)
    Crna Gora - Grčka (14.00)

Kvalifikacioni turnir za Evropsko juniorsko prvenstvo za muškarce (Nikšić)

21.03.2008.
    Švedska - Bosna i Hercegovina (16.00)
    Slovenija - Crna Gora (18.00)

22.03.2008.
    Bosna i Hercegovina - Slovenija (16.00)
    Crna Gora - Švedska (18.00)

23.03.2008.
    Švedska - Slovenija (11.00)
    Bosna i Hercegovina - Crna Gora (13.00)

http://www.rscg.cg.yu/me/content/view/542/27/

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

U prostorijama Rukometnog saveza Crne Gore danas je održan žrijeb za četvrtfinale Kupa Crne Gore za muškarce, kojem su, osim predsjednika komisije za takmičenje Rukometnog saveza Crne Gore Miodraga Popovića, prisustvovali i predstavnici Berana (Vesko Mujović), Lovćena (Željko Petričević) i Starog grada (Milić Vlahović). Nakon što je utvrđen način žrijeba, koji nije predviđao povlašćeni položaj za bilo koju ekipu, pristupilo se izvlačenju listica, koje je obavio predstavnik Starog grada, jedinog prijavljenog drugoligaša. Žrijebom je su određeno da MORNAR ide direktno u polufinale, a u četvrtfinalu, u kojem su domaćini slabije plasirane ekipe u tekućem prvenstvu, sastaju se:

MOJKOVAC - BERANE
    BUDUĆNOST - LOVĆEN
    STARI GRAD - SUTJESKA

Četvrtfinale je na programu 9. ili 10. februara, a pobjednici će igrati na finalnom turniru, koji je na programu 1. i 2. marta. Nakon četvrtfinala biće žrijebani parovi polufinala, a naknadno će biti određen i domaćin finalnog turnira.
    U ženskoj konkurenciji su se prijavila samo dva kluba, Budućnost T-Mobile i Petrol Bonus, koji će finale igrati 23. ili 24. februara.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

POZNAT DOMAĆIN MUŠKOG KADETSKOG KVALIFIKACIONOG TURNIRA

Grčka rukometna federacija danas je obavijestila Rukometni savez Crne Gore o gradu domaćinu i satnicama muškog kadetskog kvalifikacionog turnira za odlazak na Evropsko prvenstvo, koje se od 8. do 17. avgusta ove godine održava u Češkoj. Kvalifikacioni turnir, na kojem će se za jedno mjesto koje vodi na EP boriti Grčka, Crna Gora, Španija i Moldavija, biće održan u Kilkisu, od 9. do 11. maja ove godine.

RASPORED I SATNICA TURNIRA

9. maj
    Španija - Crna Gora (18.00)
    Grčka - Moldavija (20.00)
    10. maj
    Moldavija - Španija (17.00)
    Crna Gora - Grčka (19.00)
    11. maj
    Crna Gora - Moldavija (10.00)
    Španija - Grčka (12.00)

http://www.rscg.cg.yu/me/content/view/544/27/

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

JUNIORKE U SUBOTU I NEDJELJU U PODGORICI
    http://www.rscg.cg.yu/me/content/view/547/27/

KADETI OD SJUTRA NA OKUPU
    http://www.rscg.cg.yu/me/content/view/546/27/
    Od sjutra do 12. februara, Bar će biti baza muške kadetske reprezentacije, koja će se pripremati za Prvenstvo Mediterana koje se od 18. do 23. februara održava u Port Saidu (Egipat).
    Crna Gora će na Prvenstvu Mediterana igrati u grupi B, sa selekcijama Francuske, Italije, Maroka, Tunisa, Libije i Portugala.

JUNIORI DANAS ZAVRŠAVAJU PRIPREME U BARU
    http://www.rscg.cg.yu/me/content/view/545/27/
    Muška juniorska reprezentacija završava danas boravak u Baru, u sklopu priprema za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, koje su na programu od 21. do 23. marta u Nikšiću, gdje su rivali Crne Gore, u borbi za dva mjesta koja vode na EP u Rumuniji (25. jul - 3. avgust 2008. godine), Švedska, Slovenija i Bosna i Hercegovina.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ČETVRTFINALE ZA MUŠKARCE - igra se 9/10. februara 2008. godine

RK „STARI GRAD" - RK „SUTJESKA" nedjelja 17.00
    Sude: Beharević i Čavor Delegat: Popović Miodrag Mjesto:Budva
    RK „MOJKOVAC" - RK „BERANE" subota 18,00
    Sude: Vujošević i Demirović Delegat: Vučković Gojko Mjesto: Mojkovac
    RK „BUDUĆNOST"
    -
    RK „LOVĆEN" 13.02.2008. - srijeda 16.00
    Sude: Marković i Martinović Delegat: Rakočević Radoš Mjesto: Kokoti
    RK „MORNAR"
    SLOBODAN
    Last edited by Sholohov; 04-02-08 at 20:37.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

07 Feb 2008. 10:01 | Izvor: CdM
    Nastavlja se Liga šampiona

GRUPA 1
    petak: Nirnberg – Olkim (18:30h)
    subota: Lada – Đer (19:05h)
    GRUPA 2
    subota: Slagelse – Hipo (14:20h)
    subota: Viborg – Zvezda (21:30h)

http://www.cafemontenegro.com/index....=19&news=21184

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

bolje da si izbachio ovu mushku ligu shampiona to se ne smije propushtit !
    AAAAHH KAKO ME SVI GLEEEEDAJUUUUU!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by B-A-N-E View Post
    bolje da si izbachio ovu mushku ligu shampiona to se ne smije propushtit !
    da da
    :yipiiii::hardrock:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ako koga zanima

U nedjelju u 17:30h HRT 2 prenosi utakmicu Croatia Osig - Portland SA
    U subotu u 19:45h sport+ prenosi utakmicu Montpellier - Gummersbach
    U nedjelju u 18:00 sport+ prenosi utakmicu US Ivry - Kiel
    U nedjelju u 15:00 Eurosport German prenosi utakmicu Flensburg - Hamburg
    U nedjelju u 15:50 DR1 prenosi utakmicu Svendborg - Barcelona
    u nedjelju u 17:00 TV3(slovenia) prenosi utakmicu Celje - Pick Szeged
    U subotu u 17:15 TV3 prenosi utakmicu Gorenje - Ciudad Real
    U petak u 17:00 Eurosport 2 prenosi utakmicu Chehovskie - Ademar Leon
    Last edited by Sholohov; 08-02-08 at 11:41.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

08 Feb 2008. 11:08 | Izvor: CdM
    KPK: Sve spremno za Španjolke

Rukometašice Budućnosti T-Mobile, sjutra nastavljaju evropsku sezonu.
    Sjutra će na teren "Morače" istrčati španska Akaba BeraBera. U timu iz San Sebastijana, igra i crnogorska reprezentativka, Nataša Krnić. Ekipa sa iberijskog poluostrva sigurno nije krem evropskog rukometa, ali gaji tipičan španski stil rukometa – brza igra, solidna odbrana, i trčanje do isteka 60. minuta. Posljednja tri meča, BeraBera je riješila u svoju korist i učvrrstila se na 5. poziciji španskog šampionata. Ipak, ono čime se ne mogu pohvaliti Španjolke, jeste bekovska linija, pa bi Podgoričanke svoju šansu mogle da traže u čvrstoj odbrani i dobroj realizaciji sa bekovske linije.
    U timu šampiona, spremni su za sjutrašnji izazov, i žele da pokažu da se u pauzi dobro treniralo. U Tivtu su odrađene pripreme za nastavak sezone, a akcenat je stavljen na tempiranje fizičke pripremljenosti, za šta je bio zadužen slovenački kondicioni trener, Marko Mrak.
    Bitna stvar je, da će bekovska linija biti znatno rasterećenija, te će sigurno biti više rotacija, s obzirom da pravo nastupa za Budućnost imaju i Anja Obradović i Katarina Bulatović koje su u prelaznom roku stigle iz danskog Slagelsea. Izabranice Tone Tiselja, odlučne su da u prvoj utakmici steknu dobar rezultat pred revanš koji se igra u Španiji, 16. februara.
    U taboru "plavih“, za razliku od prethodnih utakmica, nema povreda ni bolesti, pa su sve igračice spremne da daju svoj maksimum, te da stignu što je dalje moguće u ovom takmičenju, koje su i osvojile 20. maja 2006. godine, kada je savladan Đer, u gostima 26:23.
    Ulaz u Moraču je slobodan, a utakmica se igra u subotu, sa početkom u 17.30 časova. Sudi grčki sudijski par Bebecos i Meimaridis, delegat je Austrijanac, Helmut Vil.

Ostali parovi osmine finala Kupa kupova:
    Krim (SLO) – Lokomotiva (CRO)
    Kluž (ROM) – Naisa (SRB)

Lajpcig (GER) – Kif Vejen (DEN)
    Debrecin (HUN) – Rulmentul Brašov (ROM)
    Avr (FRA) – Gjerpen (NOR)
    Larvik (NOR) – Katarina Mostar (BIH)
    Podatkova (UKR) – Podravka (CRO)

http://www.cafemontenegro.com/index....=19&news=21300

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Sholohov View Post
    ako koga zanima

U nedjelju u 17:30h HRT 2 prenosi utakmicu Croatia Osig - Portland SA
    U subotu u 19:45h sport+ prenosi utakmicu Montpellier - Gummersbach
    U nedjelju u 18:00 sport+ prenosi utakmicu US Ivry - Kiel
    U nedjelju u 15:50 DR1 prenosi utakmicu Svendborg - Barcelona
    u nedjelju u 17:00 TV3(slovenia) prenosi utakmicu Celje - Pick Szeged
    U subotu u 17:15 TV3 prenosi utakmicu Gorenje - Ciudad Real
    U petak u 17:00 Eurosport 2 prenosi utakmicu Chehovskie - Ademar Leon
    nadam se da je to ovaj eurosport shto ga ja imam da ufatim da odgledam ovu

kako nemam satelitsku nebi se vadio iz kuce

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

hehehe imamo isti Eurosport a taj prenosi sve predstavnike Njemacke pa ce valjda i ovu utakm.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

prenosi prenosi ufatih juche najavu za danas !
    cu da se izvalim i da gledam

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

(M)Chehovskie - Ademar Leon 30:28

(Z)Nirnberg – Olkim 28:28

(Z)Slagelse - Hypo 21:31
    Last edited by Sholohov; 09-02-08 at 15:58.

Page 93 of 723 FirstFirst ... 4383899091929394959697103143193593 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)