ko je ovo sa sofrom ?![]()
Sa Sofrom je Mrvaljevic. Sudija ukrao jedno 5 golova. Evo i Mrvaljevic kaze da sudije veze nemaju.
Sudije oloshi.
Srebro,ipak svaka chas.
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Danska je zasluzeno dobila kako god pricali o sudijama previse su Hrvati gresaka napravili.
Svaka cast Balicu kakva je ono igracina
Casper Hvidt
Ivano Balic![]()
Danska je sampion Evrope,potpuno zasluzeno!!!!!!!!!!
Sudije su bili očaj živi.
U meču dviju izjednačenih reprezentacija onolika naklonost sudija postaje presudni faktor.
Šteta, mogo je ovo biti ExYu sportski dan.
jos jedan slican post pa ces biti banovan
Last edited by DIDI; 27-01-08 at 17:49.
ono propadanje sudjeno cupicu je bas bilo diskutabilno. generalno, sudije su svakako uticale. a jos vise je uticala povreda balica. covjek je profesor rukometa i na najvisem nivou. nista, steta za hrvate, ali 'ebem ti tu stetu kad se uzme srebro. svaka cast!
Liberty and justice ∀
Preoštro suđenje kod ona dva propadanja, blago rečeno...
Pero Metličić je mogao da vrati Hrvatsku na gol zaostatka onim pokušajem 3 minuta pred kraj, ali je promašio, i tu je sve bilo gotovo...
A Hvidt je životinja, kad smo mi igrali protiv njih branio je svaki šut otkad mu je Kapisoda slomio nos zamalo loptom![]()
Cestitke Hrvatima na srebru, cestitke Dancima na zlatu - mislim da su zasluzili zlato jer su na cijelom prvenstvu igrali najbolji rukomet.
Danas je bilo malo preostro sudjenje - ali ipak veliki uspjeh za Hrvstsku sobzirom da su sve utakmice igrali u istom sastavu, osjetio se umor, povrede i kako rekose komentari na hrt - osjetila se tanja klupa.
U svakom slucaju imace novu sansu naredne godine na svom terenu. Nadam se da cemo i mi ostvariti dobar rezultat 2008.
POZNATI UČESNICI U KUP TAKMIČENJU
Za takmičenje u Kupu, u predviđenom roku do 25. januara, u muškoj konkurenciji se prijavilo sedam klubova, i to Mojkovac, Sutjeska, Budućnost, Mornar, Berane (brani trofej), Lovćen i Stari grad. Žrijeb za muške ekipe biće obavljen 29. januara (utorak) u prostorijama Rukometnog saveza Crne Gore (Bulevar Ivana Crnojevića br. 89/2) u 12 časova. S obzirom na broj prijavljenih ekipa, jedna će žrijebom izboriti direktan plasman u polufinale, dok će preostalih šest do pravo steći kroz četvrtfinale, u kojem će domaćin biti slabije plasirana ekipa u tekućem prvenstvu. Mečevi četvertfinala na programu su 9. i 10. februara, dok će finalni turnir, na kojem će se naći četiri najbolje ekipe ovog takmičenja, biti održan 1. ili 2. marta.
U ženskoj konkurenciji će biti održano samo finale, jer su se za ovo takmičenje prijavili samo Budućnost T-Mobile i Petrol Bonus, a meč za trofej je na programu 23. ili 24. februar.
http://www.rscg.cg.yu/me/content/view/541/27/
Cestitke Hrvatima na srebru, odlično su igrali cijelo prvenstvo ali ipak ozljede i sudci su ovaj puta bili presudni faktor. No i srebro je jako lijepa medalja! Čestitke i Dancima!
Iduce godine nadam se da se da cemo i mi biti u HR na SP.![]()
Danci zasluzeno bez obzira na sudjenje. HVidt je lud a Balicu svaka cast.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Tezak protivnik za CG ta Rumunija![]()
Živio mi Srđane Aleksiću!
Zao mi je sto Hrvatska nije osvojila zlato, ali se protiv Danske i onakvih sudija ne moze.
Brao vo ga danci zasluzeno ste najbolji a ostalima ostaje ..........pa da KUKAJU i sline ,za parket sudije sunce parking kuca ,patike naocare itd itd ,ali opet vazi ono staro pravilo " ZLOME Q*RCU I RUNJA SMETA" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ko nevoli Crnogorca ,vas se ambisa !!!
sledeca slicna konstatacija i ban
Last edited by DIDI; 27-01-08 at 20:59. Reason: vrijedjanje
o.O
Svaka čast Hrvatima!
Bilo su fenomenalni. Igrati sa prepolovljenim timom i onako hrabro istrajavati u meču...
Ubjedjen sam da su bili kompletni da bi ,,odrali" Dance!
Libertas
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks