nole sampiooooooooooooooooooooooooooooooonnnnnnnnnnnnnn nnnnn:yipiiii::yipiiii::yipiiii::yipiiii::yipiiii::yipi iii:
NOVAK SAMPION !!!!!!
BRAVO NOVACE !!!!
nole sampiooooooooooooooooooooooooooooooonnnnnnnnnnnnnn nnnnn:yipiiii::yipiiii::yipiiii::yipiiii::yipiiii::yipi iii:
Karalica![]()
Živio mi Srđane Aleksiću!
i ... dobio djokovic novih par miliona u dzep i svi smo radosni![]()
o.O
Svaka cast majstore,zaslusio si ovo.![]()
NOLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!MASINCINO FALA TI ZA 25 EURA STO SI ME CASTIO!!!!!!!!!!
MAJSTOREEE!!!!!!!!!!!!
Last edited by Player; 27-01-08 at 12:19.
Svaka cast sto drugo reci, ocekivano je osvojio, malo je nervozno odigrao ali je bio SJAJAN.
Zao mi je ove momke sto su bacali pare kladeci se na Tsongu jer mrze Djokovica i to im je jedini motiv bio(meni nerazumljiv jer je momak ok i pravi sportista)
Tsonga ipak nije toliko velik igrac da bi mogao u vrh svjetskog tenisa...
Jos jednom bravo, uzivao sam u ovom mecu, odlican tenis ali stvarno odlican.
To Majstore!!!!!!
Hvala Ti!!!!!!!!!
Idemooooooooooooo!!!!!!
Alan Durban quote from 1980 - “If you want entertainment, go and watch clowns”.
aj jos jednom, pa ces biti banovan za stalno!
Last edited by DIDI; 27-01-08 at 12:19.
Nismo zgodni,
al smo zato nezgodni!
Mali Tokyo.
Stara Pazova!
Nemam rijeci!U ovom trenutku, najbolji na svijetu!Cak i sa onakvim servisom u zadnjem setu!Svaka cast, majstore!!!
e super, pojedini su banovani
koji je konacni rezultat i zasto ej nole napucio publikuinteresuje me
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
NOLE NOLE NOLE NOLE NOLE NOLE NOLE NOLE NOLE NOLE NOLE NOLE NOLE NOLE NOLE NOLE NOLE NOLE NOLE NOLE NOLE NOLE NOLE NOLE
SAMPIONEEEEEEEEEEEEE VOLIMO TEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE SRCEEEEEEEEEEEEE SIIIIIIIIIIIIIII !!!!!!!!!!!!!!!!
SVAKA CAST DJOKOVICU ZA POBJEDU!
PRAVI SPORTISTA 21 VIJEKA! NOLE JE BROJ 1#!
NOLE OLE OLE OLE!
Svi ga volimo!
![]()
![]()
Da i zahvalimo Francuza za njegovu opasnu igru! Veliki je talentovan lik, i mnogo sportivan!
NOVAK DJOKOVIC NO 1# AUSTRALIAN OPEN 2008!
![]()
svaka cast majstore!
Sve sam pogodio osim što sam rekao da će biti 3-0!
Bilo je 3-1 ali laganice!
Tsonga,kao i svaki prosječan igrač, ne može konstantno igrati na vrhunskom nivou i to je odlučilo uz prefinjenu igru Noleta!
poslije prvog seta pa sve do kraja imao je mnogo više neprisiljenih grešaka , što je i presudilo1
Novak je pobjedio u 4-*tom setu sa katastrofalnim prvim servisom što pokazuje da je u ovom trenutku ne najbolji igrač svijeta već ubedljivo najbolji!
Još samo da malo popravi igru na mreži( iako je i ona već sada odlična) i počeće era Djokovića!
Očekujem milon ljudi u Beogradu koji će biti od aerodroma Surčin do mjesta gdje će veliki srpski šampion pozdraviti Beograd i Srbiju!
Sretno im sve i veselo bilo a mi poslije ovakvih uspjeha naših najbližih komšija da zasučemo rukave i da stvorimo bolje uslove našim mladim teniserima i da naša djeca se više okrenu tenisu a manje drogi i kriminaLU!
Kreni i ti Crna Goro!
Počnimo igrati tenis!
Libertas
Francuzi su i poznati po tome da su najnekulturnija teniska publika. Sjetite se samo posljednjeg RG-a...![]()
Svaka cast majstore.Noleta za predjednika.Odavno nisam osjetio nesto ovako,jos od slavnih vremena i ere kosarkasa ,odbojkasa i vaterpolista.Jos sam pod utiskom.![]()
Hohohooh...nisko nisko)
Stvarno je Nole ubica...Nekako sam stidljivo vjerovao u njegovu pobjedu posto je Tsonga protiv Nadala briljirao.Ali ipak, majsor je pokazao kako se igra
Kakav sportista, kakv gospodin, kakav ČOVJEK!
KAKAV ŠAMPION!!!
Sjajan je, zvanično počinje nova era. Postao je najmlađi šampion Melburna i cijele Australije.
Pohvale i za (t)Songu, opasan igrač.
Iskreno saučešće mišku i kompaniji i čestitke kladionicama.
There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)
Bookmarks