Najljepsha slika...![]()
50 E na djokovica!
Kakve su kvote?
300 eura na NO BET. : P
Radunovićka je dobila stipendiju od 45000 eura od američkog univerziteta u Sietlu gdje je i počela prvu godinu studija!
Naravno , u pitanju je ,,sportski" univerzitet sa desetine hiljada studenata, gdje će moći svakodnevno da trenira tenis uz najveće američke stručnjake a ujedno i da igra za svoj univerzitet!
Dobila je veliku šansu i nadam se da će je iskoristiti te da će i Crna Gora dobiti teniserku medju prvih 100!
Krstajićka igra tenis u Njemačkoj i ona je već , skoro, na 200-toj poziciji.
Ima šansi za još veći napredak...
Libertas
Zimonjic osvoji mix dubl titulu
ja sam neku sicu uplatio na tsongu. razmijenise po brejk za sad. mec obecava, uh![]()
Liberty and justice ∀
A sto nema prenosa ni na jednu CG televiziju?
*O svemu je govorio, bio je u stanju da kaze sve, pa i najmucnije, sve se moglo reci, sve pokazati, o svemu pricati.*
(H. Hese, Sidarta)
pretpostavljam da nije finansijski isplativo. nije ni malo jeftino za televiziju da otkupi prava, a pitanje je koliko bi naroda to gledalo meceve rano ujutru.
Liberty and justice ∀
zajebano...
je li ovaj conga toliko dobar ili se napalio zesce na AO?![]()
kakav kraj seta majko mila! tsonga je masina...
Liberty and justice ∀
Pih. Kakva gadna greška na kraju 1. seta + lucky shot by Tsonga = ode mas' u propas'.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Ovaj Tsonga do kraja godine po mojoj procjeni dolazi na drugo mjesto, odma iza Federera. Zamislite samo kako ce da buca na wimbeldonu sa ovakvim servisom.
Nole servira kao djevojcica,180km/h. Tsonga bolji u razmjeni udaraca, ma u svemu.. Jedino ga moze sprijecit da osvoji Noletova luda sreca..
Octaviane, smijese ti se pare.
ajmo nole za set!!!
toooooooooooooooooo nooooooooooleeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!! 1-1
Tsonga polako dodaje gas. Mora napadat, jer tako Novak nema sanse. Bio se umrtvio i poceo samo da prebacuje.
ja vidim da ovdje neki debelo za tsongu navijaju,sto nije lijepo!!!
Zashto nije lijepo ?![]()
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Kako je simpatichan ovaj Tsonga, ima facu kao meeedooooo...
NOLEEEEEEE!!!![]()
iiiii 2-1 za djokovica kakav preokret 2 brejka u trecem setu!!!!!!!!
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks