jesu ! pozdrav!Jeli ovi dodatni kanali prvi mjesec su svi free?
Jeli ovi dodatni kanali prvi mjesec su svi free?
jesu ! pozdrav!Jeli ovi dodatni kanali prvi mjesec su svi free?
taj mjesec polako istice, makar u pg
Ali ja sam ga aktivirao tek danas!
cim ga aktiviras dobices besplatno mjesec dana!
Ok, a qq kakva je ona sprdnja na Svet plus sinoc oko 12-1h , vidovita "Kleopatra" xaxaxxaxa kad je ono opet zna li ko?
ona ti je svaku noc!Ok, a qq kakva je ona sprdnja na Svet plus sinoc oko 12-1h , vidovita "Kleopatra" xaxaxxaxa kad je ono opet zna li ko?
ne gledam to.
Ok,ja sam gleda, a najace kako je zovu "Njeno visocanstvo Kleopatra i njena kruna" xaxaxaxaxa
Cini mi se da je ovaj NASN extra program ,jeli on u osnovnom i prenosi li ista uzivo ,ima li dje programska sema?
I da li HBO comedy spada u osnovni paket?
izvoli programsku semu:Cini mi se da je ovaj NASN extra program ,jeli on u osnovnom i prenosi li ista uzivo ,ima li dje programska sema?
http://www.nasn.com/content/nasn/por...ent/tvschedule
hbo spada u posebni paket ,ali trenutno neko vrijeme ce biti u osnovnom zbog promjena frekvencija!I da li HBO comedy spada u osnovni paket?
straus.... pa nemam rechi!!!!
Legla ti je uplata!
Straus hvala na semi a prati li ko ovaj kanal,daju li sto uzivo?
E hvala Matadore, ima li jos sta zanimljivo![]()
ako mislis na kanalu nasn to ti je sve sto ti je odgovorio matador! ako te jos nesto interesuje , slobodno pitaj! pozdrav!
E hvala Matadore, ima li jos sta zanimljivo :grin:
Straus da pitao sam za taj kanal,vidim sad nema na NFL mada ga i ne pratimzivio NHL
![]()
Masinac....oli postavit 10 pitanja u jednom postu..ili da promijenimo naziv topica u bbm-masinac
:)
Dzonis pa promijeni topic!!!!!!!!!
Inace ima li sta zanimljivo da se gleda ovaj vikend, ko ce prenosit Danska-Njemacka i Hrvatska-Francuska?
Dzonis pa promijeni topic!!!!!!!!!
Inace ima li sta zanimljivo da se gleda ovaj vikend, ko ce prenosit Danska-Njemacka i Hrvatska-Francuska?
hrt 2, mislim da ce mozda prenositi in, pa onda sigurno bh tv, a ako imas dsf imas obje utakmice!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks