Love is in the air...![]()
Querrey, Hewitt, Ferrer i Federer nisu protiv Djokovica igrali ni malo ofanzivno, ako Tsonga bude igrao onako ofanzivno kao protiv Nadala, bice Noletu nezgodno, jer mislim da nema odgovor na takvu igru. Sa druge strane, Noletova snaga je u iskustvu i dobroj igri sa osnovne linije. Nadal je mnogo lopti bio prinudjen da vraca veoma daleko od osnovne linije, sto je Tsongi pruzilo mogucnost da napada. Ako Nole bude gadjao na liniju kao protiv Rogea, nece francuzu pruziti previse prostora kao sto je imao protiv Rafe.
Ma ima tu milion kalkulacija, mnogo toga ce da zavisi od trenutne inspiracije igraca, pobijedice onaj ko bude psihicki spremniji za mec, a ja se ne bih usudjivao davati prognoze, jer su se obojica pokazali odlicno na tom planu.
Polako ljudi, polako... Niko ne postaje legenda ni sampion sa dva finala ili jednom titulom. Ferero, Nalbandijan, Safin, Gaudio, Rodik, Hjuit, Ivanisevic, Johanson... Sve su to igraci koji su osvajali Grand Slam. Svako od njih je igrao vrhunski tenis na tim turnirima. Ali sampioni su samo oni koji imaju KONTINUITET! A takvih je malo, trenutno je to samo Federer. Kad Nole uzme 2-3 GS turnira, i bude nekoliko godina na tom nivou, onda ga nazovite sampionom i legendom. Do tada, samo jedan se moze tako nazvati![]()
Ako ko oce da gleda online, skinite programcic Sopcast i gledajte preko njega, kanal 6029. ALi vam za to treba veza 1 MB najmanje, na 512 previse prekida, ne moze se gledati
Last edited by OCTAVIAN; 25-01-08 at 19:19.
ovako... myp2p.eu je link... imacete veliki izbor... za nashu vezu od 512 , trazite nesto DO 270 protoka.. kvalitet nece bit idealan , ali dobro...![]()
F.C.F.
Octavian imam taj program, kakav je kvalitet slike na tom kanalu? Kasni li zvuk itd?
isprobaj odmah... imas i sad veliki broju utakmica u toku...![]()
F.C.F.
Uh, ne skidaj majicu Nole...![]()
Da nema neko sliku kad mu je cijela familija na nogama u onim duksevima?
Noletu svaka cast. Zao mi je sto je Federer izgubio, navijao sam svim srcem za njega, ali nadam se da ce ga ovaj tsonga osvetit!
Inace Federer je bio bolestan i totalno je van forme bio na AO koji mu je prvi turnir u sezoni
Odgledao sam tenis poslije posla tj rucka, taman je poceo u 5....
Mec je bio tesanje u pravom smislu rijeci, Federer je odigrao sjajno, napravili su skoro podjednak broj gresaka, sve su svemu zasluzena pobjeda Djokovica i tek sam danas shvatio koliko Federer drhti od Djokovica da nikad nervozniji nije bio, i jedna VELIKA zamjerka Federeru kojeg jako cijenim kao sportistu je ta sto ne umije normalno da primi poraz i cestita ljudski boljem od sebe u trenutku... Djokovic je uvijek davao rijeci hvale na racun Federera a ovaj koliko je iskompleksiran svojim tronom kojeg polako gubi nikako da bude velicina ... to mu je velika mana.....
p.s. znam da slatkis od ane nema velike sanse nocas protiv prejake sarapove ali u svakom slucaju cu da uzivam u njenoj igri, gegovima koje izvodiali najveca bomba koju sam cuo danas na forumima "ana ivanovic iz kucha" ahahahahhahahhah :lolblue: e sto sve necu odje procitat majko presveta
Last edited by alfa_seljacina; 25-01-08 at 19:29.
Evo ako neko hoce da prochita Noletov intervju, na eng. je...
http://www.australianopen.com/en_AU/...179866740.html
Ja ne znam dje ti to vidje. Federer mu je sasvim normalno pruzio ruku nakon meca, a da si procitao njegov prvi intervju nakon meca, vidio bi da je imao samo rijeci hvale za Noletovu igru, i cak je rekao da je dao sve od sebe, ali da to nije dovoljno, i da je Nole zasluzeno dobio. Sta je trebalo da uradi, da mu ljubi noge jer je pobijedio? FedEx je jedan od najkorektnijih sportista sa te strane, tu mu se nista ne moze prigovoriti
alfa_seljacina, e ako je federer odigrao sjajno onda smo ja i ti gledali 2 razlicita meca.da je djoka odigra dobro to stoji ali federer nije bio federer (zahvaljujuci odlicnoj igri djokovica) ne samo danas nego na cijelom turniru.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Pratim FedEx-ove intervjue vezano za Novaka već neko vrijeme, i između redova se da osjetiti da ga ne cijeni zbog pomalo lakrdijaškog ponašanja i imitacija, kao i komentara (čak i ove godine, poslije meča Fed-Tipsarević) da "njegovo vrijeme polako prolazi".
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Ja sam navila sat u 3.30. pa ako se ne mogu razbutit stavila sam vec da se snima za svaki slucaj
![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks