Page 75 of 1170 FirstFirst ... 2565717273747576777879851251755751075 ... LastLast
Results 1,851 to 1,875 of 29227

Thread: Tenis

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

Exclamation

Quote Originally Posted by tricky_kid View Post
    Rafa nece jos dugo bit na 2. mjestu ako bude dobro igrao samo na Roland Garros...

Sto bi rekao Ramos ovaj Tsonga isti Muhamed Ali

Sjutra da se navija za Novaka

Laciale samo neka cujem da navijas za Federera :mrgreen:

a ja bi navijao za fedex-a i da mi igra protiv brata rodjenoga.
    dobar je djoka momak i ima sjutra sansu da dobije federera jer ako ga sjutra ne pobijedi....nikad vise.
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Danas je protiv nadala odigrao nekoliko savrsenih volej drop-shotova, to je jedan od najtezih mogucih udaraca, nisam do sad gledao ni jednog tenisera da taj udarac toliko cesto i toliko sigurno izvodi. Nakon sto ga je odigrao drugi put, Nadal je samo sa nevjericom odmahnuo glavom, presmijesno mi je bilo
    Da je neko ko ne zna kako stvari stoje gledao ovaj mec, pomislio bi da je Tsonga drugi nosilac, a Nadal 38.
    Jos jedna njegova velika prednost je to sto je crnac, fizicki je mnogo izdrzljiviji i snazniji od bijelih tenisera. Malo njih uopste i trenira tenis, jer je to sport bogatih, ali kad se nadje neko ko to moze da izgura, evo rezultata

@ veriking
    ne mislim sad da je autsajder, ali moras priznati da je bio sve do polufinala, niko ga nije uzimao za ozbiljno.

Ne bih da se hvalim, ali na jednom drugom forumu sam nakon cetvrtfinala prognozirao finale Tsonga - Federer, nekako sam bio siguran da ce ga dobiti...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

i ko ima brzu vezu - najbolji detalji iz meca Nadal - Tsonga, oko 110 MB

http://www.sendspace.com/file/z36hyy

Uzivajte

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ali bomaye, Ali bomaye!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by kIkICa View Post
    Ao, nisam gledala taj mech, ne mogu da vjerujem da mi je ispao Nadal... :cry:

e neka je ispao onaj *****cic sto prste iz guzice ne vadi dok servira...

Thanks Thanks Given 
    305
    Thanks Thanks Received 
    236
    Thanked in
    133 Posts

Arrow

Sjutra u 9 i po svi kraj malih i velikih ekrana, očekujem strašan meč!
    Ana uz tebe smo! :oops:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ovo je sto je ana napravila jutros je stvarno nevjerovatno svaka joj cast!!!!!!!!

prosto nisam mogao da vjerujem kako se ana vratila u mech poslije prvog seta 6:0 i 2:0 u drugom setu,stvarno za svaku pohvalu

a hantuhovo ponasanje nakon zavrsetka mecha je svakako NO COMMENT !!!

no ana ivanovic-sarapova
    moja prognoza je da ce ana mariju rasturiti !

Philadelphia, Pennsylvania, United States
    Thanks Thanks Given 
    5
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Idje po gradu neki lokal dje se moze kolektivno gledat Nolov mech u 9 ujutru?
    Just to slip the skin...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

i mene bi to interesovalo ima li dje, da vise ne corim po internetu

Thanks Thanks Given 
    305
    Thanks Thanks Received 
    236
    Thanked in
    133 Posts

Talking

Oćete li?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sharapova je masina... Ana jos nije taj nivo. Dzabe gledanje kad ce te se nervirat.

(Recimo da je Hantuchova slabija verzija Sharapove, pa vidite sta mozete da ocekujete)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ali naprijed Ana always. :hardrock:
    Last edited by kamei; 24-01-08 at 16:27.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

kamei, nikad se ne zna. Nadal nije izgubio nijedan set do polufinala, pa ga "autsajder" isprasi lagano...
    Kad bi uvijek pobjedjivali favoriti, ne bi kladionice ni postojale

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

kolko bjeshe ono da je ana rabila sarapovu u polufinale rolan garos?6:2,6:1,hahahaa:mrgreen:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Znam Octavian, al'drugo je Nadal. Tsongi se vidjelo da je u nevjerovatnom zaletu, iako nisam ocekivao da ce i Nadala dobit.

Al'ipak Sharapova izgleda nedodirljivo...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sve je stvar forme i trenutka.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nego oce li moc Djoko sto Rogeru? Strucno misljenje?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Oce, moci ce mu nesto kad ti naucis da ne pises poseban post za svaku recenicu...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Hah, sto je nervoza... Izvini molim te.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Iako smo svi strastveni navijači Ane treba biti iskren i priznati da je bila potpuno izgubljena i da se nije vratila u meč zahvaljujući svojoj igri već neshvatljivim greškama protivnice!
    Slovakinja je sve imala...
    Ana ako odigra ovako protiv Šarapove , ruskinja će je zbrisati!
    Mislim da ne postoje nikakve šanse protiv Šarapove.Anin servis je loš,neprecizna je poslije malo duže serije sa osnovne linije a Marija sve to ima i čak više od toga!
    Pravu šansu vidim u Noletu!
    Osjećam kako je ovo njegov turnir.Mislim da mu šanse nikada nijesu bile veće nego sada!
    Jedino što bih mu savjetovao je da malo više izlazi na mrežu jer definitivno ima potencijala za to!
    Napred Nole i ne zaboravi da je ovo FINALE PRIJE FINALA!
    Libertas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Da, zato ce dobit Federera i tu se istrosit, a u finalu ga ceka svjezi Tsonga Tsunami. Nego ne smijem vise pisat, moram pauzirat par dana...Optuzice me za spamm.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Izjava Rafaela Nadala nakon poraza u polufinalu od francuza Tsonge:

Pise: B92

Drugi teniser sveta Španac Rafael Nadal prvi put je poražen u polufinalu jednog gren slem turnira i to, kako je posle meča protiv Francuza Žoa Filfreda Conge rekao, više nego zasluženo. "Moram da priznam da je Conga danas igrao neverovatno. Kako god bih mu poslao lopticu, on bi je vratio svom snagom, a servis mu je bio gotovo nestvaran. Nije promašio nijedan bekhend i na tome mogu samo da mu čestitam, a dosta vinera napravio je i iz forhenda. To objašnjava sve", rekao je Nadal.

Španski teniser priznaje da nije mogao da veruje da će Conga u svom prvom gren slem polufinalu igrati toliko rasterećeno, ali očekuje da to neće uspeti da ponovi i u finalu.

"Mislim da će u finalu sigurno osećati pritisak, ali ako bude igrao kao danas protiv mene, imaće šansu da trujumfuje, bez obzira da li će mu protivnik biti Rodžer ili Novak", rekao je Nadal.

Drugi teniser sveta priznaje da je očekivao da će se plasirati u finale, ali dodaje da sebi nema šta da zameri.

"Ušao sam u ritam i mislim da sam igrao sasvim dobro, ali on je jednostavno igrao bolje. Tokom meča nekoliko puta sam menjao način igre pokušavajući da preokrenem tok. Pokušavao sam sa sporijom igrom, pa ponovo sa bržom. Pokušavao sam da igram na mreži, pa onda daleko iza osnovne linije, ali ništa nije davalo rezultat. Bar ne danas. Možda drugi put hoće", rekao je Nadal.

Bez obzira sto je ovako pregazen, Nadal je nakon meca zaista pokazao da je veliki sportista. Poraz treba prihvatiti, ne moze se uvijek pobjedjivati. Ako pogledate izjave Jelene Jankovic nakon poraza na velikim turnirima, uvijek se nakon poraza zali na povredu, visu silu... Nikako da prizna da je protivnik bio bolji. Sve izjave Jelene Jankovic su bile samo o njenoj povredi, ni rijeci o tome kako je Marija igrala odlicno. Takodje je razocaralo ponasanje Hantuchove nakon poraza od Ane Ivanovic, gdje je na press konferenciji optuzila Anu kako je svo vrijeme skakutala i skripala dok je ona servirala, te je time stalno ometala koncentraciju. Pih, nekima ni titule ne stoje, niti ih zasluzuju.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ana ivanovic nakoN ovog turnira 2 na WTA listi:yipiiii::yipiiii:

Srpska teniserka Ana Ivanović izjavila je da joj je pobeda nad Slovakinjom Danijelom Hantuhovom donela veliko samopouzdanje pred finalni duel sa Ruskinjom Marijom Šarapovom. "Počela sam razočaravajuće, bila sam nervozna, nije me služio servis, nisam se dobro kretala, nisam uspevala da pronađem ritam i sve vreme sam se branila", rekla je Ivanovićeva na konferenciji za novinare u Melburnu.
    "Vrlo sam srećna što sam, ipak, uspela da se izborim za pobedu, koja mi je ulila dodatno samopouzdanje. Osećam se mnogo opuštenije", dodala je Ivanovićeva, treći nosilac na Otvorenom prvenstvu Australije.

Ivanovićevoj će plasman u finale Otvorenog prvenstva Australije, kojim je izjednačila svoj najveći uspeh na nekom grend slem turniru, doneti i drugo mesto na svetskoj rang-listi.

"Zaista? Nisam to očekivala. Sada se osećam sjajno. To je definitivno dobra stvar. Znači da je ostao još samo jedan stepenik", istakla je Ivanovićeva kada joj je jedan od novinara saopštio da će napredovati na WTA listi.

Hantuhova je bolje počela polufinalni meč i dobila prvih osam gemova.

"Igrala je zaista dobro. Nije promašivala. Govorila sam sebi da ne može da nastavi tako tokom celog meča. Znala sam da ću u jednom trenutku imati priliku", navela je srpska teniserka.

"U trenutku kada sam dobila prvi gem u meču, povratilo mi se izgubljeno samopouzdanje. Od tog momenta sve je krenulo nabolje" dodala je Ana, koja je objasnila uzroke loše igre u prvom setu.

"Loše sam startovala i tokom čitavog prvog seta nisam uspela da nametnem svoj ritam jer sam bila nervozna i loše sam se kretala po terenu."

AP
    Ivanovićeva će se za titulu šampiona na Otvorenom prvenstvu Australije u subotu boriti sa Šarapovom, koja je eliminisala drugu srpsku predstavnicu u Melburnu Jelenu Janković, a prethodno i najbolju teniserku sveta Žistin Enan iz Belgije.

"Marija odlično igra na ovom turniru. Pobedila je Žistin u dva seta. Definitivno će to biti veoma, veoma težak meč. Do sada smo se četiri puta sastajale, dva meča sam dobila, tako da znam šta da očekujem", ocenila je Ivanovićeva i dodala da trenutno želi samo da se dobro odmori.

Ivanovićeva je, ipak, naglasila da u duelu sa Šarapovom neće smeti da počne loše kao na meču sa Hantuhovom.

"Moraću da joj pariram od prvog poena. Znam da ćemo se do kraja meča boriti za svaki poen, ali će prvi set biti vrlo važan", navela je teniserka koja je prvo grend slem finale igrala prošle godine na Rolan Garosu.

"Sada se osećam drugačije, iskusnije, fizički spremnije, imam više samopouzdanja. Počinjem da verujem da spadam među najbolje teniserke, i to je najveća razlika. Sada verujem da mogu da pobedim svakoga", istakla je Ivanovićeva.

Hantuhova je, inače, posle meča zamerila Ani Ivanović zato što je pri servisu protivnice skakutala, time proizvodila piskav zvuk i nervirala Slovakinju.

"Samo sam se trudila da se krećem kako bih vratila loptu, nisam to radila sa namerom. Ne obraćam pažnju na zvuke", objasnila je srpska teniserka.
    Last edited by Ujak; 24-01-08 at 17:28.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by laciale View Post
    a ja bi navijao za fedex-a i da mi igra protiv brata rodjenoga.
    dobar je djoka momak i ima sjutra sansu da dobije federera jer ako ga sjutra ne pobijedi....nikad vise.
    i fedex je dobar momak ali je mrzan vecini namrtvo sa onom hladnom svajcarskom facom i njegovom prasicom od djevojke.....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Ujak View Post
    Hantuhova je, inače, posle meča zamerila Ani Ivanović zato što je pri servisu protivnice skakutala, time proizvodila piskav zvuk i nervirala Slovakinju.
    hahahahahahahaahhahahahahaahhahaha

Page 75 of 1170 FirstFirst ... 2565717273747576777879851251755751075 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)