Page 3 of 9 FirstFirst 1234567 ... LastLast
Results 51 to 75 of 224

Thread: NATO avioni prate ruske bombardere u Atlantiku

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by milan_nel_culo View Post
    hahahaha,mnogo gledas americke filmove,pazi to je propaganda oni su svoju snagu izreklamirali i mi sad imamo utisak da su oni najaci,ali to nije istina.ni rusija ni amerika nije najaca sila,moje misljenje je da je kina najaca ali to je jedna mirna nacija koju postujem i cijenim,nacija koja se ne petlja nikome ali kome ga ona zabode taj nece vise imati nista protiv nje jer ga nece biti:

p.s.snimak pogledajte i mislim da sam jasan!!!
    Vidji tebi je mozak ispran nekom teskom hemikalijom.Pa ti si napisao za Ruse zdravlje svjecko. Tebi neko u nekom selu puni mozak svakakvim glupostima.
    Znam taj mentalitet, to su price koje poticu iz sela gdje ni ptica ne moze slecet.
    Sto se tice tehnike samo uzmi u obzir koliko Ameri izdvajaju na vojni budzet.Sto se tice kopnene vojske, Ameri su sto se tice fizicke pripremljenosti i fizickih performansi svojih sportista na Olimpijadi broj 1. u svijetu. Razmisli, onda i njihova vojska mora biti dobro pripremljena, jos da ne pricamo o doping sredstvima gdje Amerika takodje prednjaci u svijetu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

--------------------------------------------------------------------------------

cuo sam ja to da im se rakete raspadaju,ali kad panu na zemlju i sravne se sa zemljom,sto amerika onda brine,sto umjesto ban ki muna ne stave ovaga zveka zivoga i rece da rusi nisu jaki i da se te pare od raketnih sistema pocnu ulagat u ekonimju jer ruske rakete i onako nece stici jer se raspadaju.

Jes mrcoje no je problem sto ce panut na njih same hahahahah !
    Ko nevoli Crnogorca ,vas se ambisa !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ne bih ja podcjenjivao moc ruske armije koja je fakat bila u jadnoj situaciji kroz godine srama..... ipak , potrazite po internetu koliko borbenih aviona ima njihova armija... mada mene iskreno boli ....c za sve armije svijeta pogotovo americku sminku od armije cijom zaslugom je u iraku ubijeno pola miliona ljudi(kakav zlocin...dje je zaboga hag u svoj toj crnoj tuznoj prici)

sto bi nas, zemlju siromasnu sa 600.000 stanovnika interesovalo sto je tamo neki ruski avion preletio norvesku .... nismo mi rusi(i bolje sto nas nema ka njih i sto nemamo oruzje ka oni jer bi kad tad bilo onih sto bi londonske ulice pretvorili u "ulica crnogorskih serdara" "njegoseva ulica" )

neka se oni mrste i gledaju poprijeko a mi po strani ka svajcarska publika bolje nam je da ne dobijamo po usima ka vazda.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

znate sto da se ja nebih crnjacio sa vama,vrijeme ce pokazat!!!

pozZ

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Sjetih se one tanke zice, shto su RUSI poslali u Jameriku,
    da se dokazu tehnoloshki, a ovi iz JAMERIKE je probushe u vrate kao cijev.
    Jamerika sve drzi u svoje ruke, 220 godina MASONSKOG INTELEKTUALNOG PLANA, Rusi se kolju i ubijaju medju sobom, na SAMOM VRHU RUSKE ELITE, VOJNE I CIVILNE, oni se boje od RODJENOG BRATA, to je SLAVLJANSKO PROKLESTVO; NIKAD SLOGE.
    IM - Old Bone
    Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Dobro alfa zbori zabolje ne racku za amere i gladne ruse ,sto mi imamo snjima . No je mene za serbaljskoga naroda sto ce opet nasjes na rusku prdnjavu i bit topovsko meso ,a oni ce ka vazda poturit u prve redove klanice poserbljene Crnogorce ,e to je mene za !!!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by milovan View Post
    Jamerika sve drzi u svoje ruke, 220 godina MASONSKOG INTELEKTUALNOG PLANA, Rusi se kolju i ubijaju medju sobom, na SAMOM VRHU RUSKE ELITE, VOJNE I CIVILNE, oni se boje od RODJENOG BRATA, to je SLAVLJANSKO PROKLESTVO; NIKAD SLOGE.
    Cuo sam i za Njemca koji je u vrijeme hladnog rata dok su Rusi reklamirali neprobojnu protivvazdusnu odbranu preletio sa nekim privatnim poljoprivrednim avioncicem citavu Rusiju i sletio na Crveni trg. Lik je letio ispod radara i sletio ispred rezidencije predsjednika.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Odleza je u Ruske KAZAMATA, nekoliko godina,
    umjesto MEDALJE ZA HRABROST I SMJENE GENERALA U RUSKOJ VOJSCI.

DJE MENA ODGOVORNOSTI, TAMO NEMA NI DRZAVE NITI VOJSKE.
    IM - Old Bone
    Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by alfa_seljacina View Post
    ne bih ja podcjenjivao moc ruske armije koja je fakat bila u jadnoj situaciji kroz godine srama..... ipak , potrazite po internetu koliko borbenih aviona ima njihova armija... mada mene iskreno boli ....c za sve armije svijeta pogotovo americku sminku od armije cijom zaslugom je u iraku ubijeno pola miliona ljudi(kakav zlocin...dje je zaboga hag u svoj toj crnoj tuznoj prici)

sto bi nas, zemlju siromasnu sa 600.000 stanovnika interesovalo sto je tamo neki ruski avion preletio norvesku .... nismo mi rusi(i bolje sto nas nema ka njih i sto nemamo oruzje ka oni jer bi kad tad bilo onih sto bi londonske ulice pretvorili u "ulica crnogorskih serdara" "njegoseva ulica" )

neka se oni mrste i gledaju poprijeko a mi po strani ka svajcarska publika bolje nam je da ne dobijamo po usima ka vazda.

Nisu nimalo za podcijenit,ali su trenutacno precijenjeni rekao bih.

A nas i treba da zanima sve vezano za Ruse,takva nam je drzavna politika,do godine ce se na rtvcg davat prognoza za moskvu pa nakon toga podgoricu itd...
    Mila majko,podigni me malo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Odleza je u Ruske KAZAMATA, nekoliko godina,
    Nije djolju stopu nego 14 mjeseci u Lefortovu i fine pare zaradio od La Reppublica opisujuci te "kazamate".

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ovaj Atamah, Milan, i ovaj i Alfa_Seljacina su vam zasluzeno dali poprknu.

Vi mislite sve ozbiljno da Rusija ima samo staro gvozdje koje nista ne valjda? :lolblue:

Vjerujem da i vecina od vas technicara i experata iz blizini jos nijednu Rusku Raketnu Fregatu ili borbeni avion niste vidjeli.

Ne pricajte molim vas.

MiG-ovi tipa 29, koje smo kao SFRJ kupovali su prvi proizvodi (neki i cak prototipi) ovoga MiG-a.

MiG-ovi su 1983 ovedeni u Rusku proizvodu, a mi smo te prve serije (16 komada) dobili 1987 godine.

Poslijed SFRJ su SRJ dobro sluzili i na danasnji dan se ostale 29-tke pripremaju za povratak u nebo.

Naravno se pare moraju ulagati u odrzavanje aviona, ali je ipak potvrdjeno da Ruski materijal nije smece, nego vec da je klasa.

Da nismo imali problema (sankcije, inflacija itd) kao SRJ i onaj rat 1999, Srbija bi na danasnji dan imala dobro ocuvane avione, kojima nebi trebao toliki veliki remont.

Amerika je ponudila Hrvatskoj da im bezplatno dadne nekolko F-16 avioncica. U nekom mjeru dobar dil, ali bi ih vjerovatno dali iz screapheap baze koja se nalazi in the middle of nowere u Arizoni.

Zadto vi mislite da se Hrvatska jos predomziljava? Jer je skolovanje pilota mnogo skuplje nego kod Rusa, kao i oprema, odrzavanje, remonti, razlicite modifikacije, rezervni djelovi itd. Mogu jos masu toga nabaciti.

F-16 inace dolazi vec presud Out- Of-Service cim se pojavi novi Lockheed Martin: JSF F-35 L II.

Dok Rusi do njihovih Suhoj-27, 37 (jos u prototip fazi), i drugih fantasticnih MiG- serija drze MiG-29 In Service.

Ma da i dodadnem da zadnje vrijeme sta vise tih F-16ica padaju iz neba zbog technickih problema. Gledajte statistike, vise F-16 lovca je unisceno prosle i preprosle godine nego MiG-ova.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Zvek_Zivi View Post
    Dobro alfa zbori zabolje ne racku za amere i gladne ruse ,sto mi imamo snjima . No je mene za serbaljskoga naroda sto ce opet nasjes na rusku prdnjavu i bit topovsko meso ,a oni ce ka vazda poturit u prve redove klanice poserbljene Crnogorce ,e to je mene za !!!!!
    Znao sam ja,ne sekiraš se ti zbog USA/Rusije nego zbog sirotih Srba koje će Rusi iskoristiti kao štit od Amerike

Ako dođe do nekog vojnog sukoba Rusije i SAD,neće se ratovati "srpskim topovskim mesom",nego nuklearnim bojevim glavama.Ko će biti čije topovsko meso nije uopšte bitno u tom slučaju.

Takav sukob spada u domen SF,jer ni Rusija ni Amerika nisu spremne na tako drastičnu konfrontaciju od koje ne bi ništa dobile a mnogo bi izgubili.Nema uslova za takav sukob,jer nema više ideološke konfrontacije,blokovske podeljenosti sveta itd.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    5 Posts

mala ispravka nije amerika nego JAPAN probushila tu zicu.

hvala
    SVe vas voli shajo goli

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by dusanp View Post
    Znao sam ja,ne sekiraš se ti zbog USA/Rusije nego zbog sirotih Srba koje će Rusi iskoristiti kao štit od Amerike

Ako dođe do nekog vojnog sukoba Rusije i SAD,neće se ratovati "srpskim topovskim mesom",nego nuklearnim bojevim glavama.Ko će biti čije topovsko meso nije uopšte bitno u tom slučaju.

Takav sukob spada u domen SF,jer ni Rusija ni Amerika nisu spremne na tako drastičnu konfrontaciju od koje ne bi ništa dobile a mnogo bi izgubili.Nema uslova za takav sukob,jer nema više ideološke konfrontacije,blokovske podeljenosti sveta itd.
    A obrazati ka se ti brines za USA ,na koju varijantu mislis e ce ikat doc do rata pomedju njih a ??? jeli to mozda zbog kosova ili vojvodine hahahahahahhahahaha ? Znamja daneceUsa i Ruski ratovatno,semozelakodesit akoavetni randikali obrnu put Kosova da ce bit topovskoga serbskoga mesa na pretek ! No posto ja imam masu rodbine u Serbiju mene bi ih bilo za ! Jasnije sad(anako) a ???

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Amerika siti svijetom veliku propagandu njihove vojne mocnosti dok se Rusija pravi "Underdog".

Ovi ovuda misle da je ono Americko sto vide na televiziji vrh svijeta.

A ne zaboravite da smo "nevidljivi" (ili bolje ne mi, niti Srbi, nego Madjarac) oborili uz 250. Raketnom Brigadom sa Sam SA-6A F-117A :mrgreen: :hardrock:

A drugi je tesko ostecen slijetio u Hrvatsku... dok je nasa PVO artilerija nad Srpskim nebom skidala koliko komada Tomahawk rakete.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Vidji " serbsko nebo " ,ja mnim e bi ti treba tu zastavu da promijenis pa turis serbsku !

A ne zaboravite da smo "nevidljivi" (ili bolje ne mi, niti Srbi, nego Madjarac) oborili uz 250. Raketnom Brigadom sa Sam SA-6A F-117A

A drugi je tesko ostecen slijetio u Hrvatsku... dok je nasa PVO artilerija nad Srpskim nebom skidala koliko komada Tomahawk rakete.

Ko mrco nevidjliv , tebe se izgleda nezna bozega lijeka ,ti si serbocrnogorskomadjarskorumunskoamerickospanskonje mac sa norvaskosweckosomalijskijem dijalektom ??????????????? Cesove to zagonetke zboris ,nesto mi, serbija, madjari, 250 X 12 = ??? : 13,75 + 32 = misim straota ahahahhahahahahahahahha !
    Sam rakete i srbija imaju zajednickoga ka ja ,marko the ma$a krtaljevic i sijalica u boji ! Dalje ako mislis na oni avion stelth on je pa ( ne oboren) no pa zbog tehnicke greske i serbija nije za POTONJE 20 - 25 GODINA OBORILA NI JEDAN JEDINI NATO AVION !
    Svi te su se srusili ,srusili su se zbog kvara tj tehnicke greske !

Quote NMT: dok je nasa PVO artilerija nad Srpskim nebom i serbskom zvijezdom pod serbskijem mjesecom ,disala serbski vazduh i jela serbsku sarmu hahahhaahhaahahhahahahahaahhahahahahahahahahahahah ahahahahahahahaha !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MNT View Post
    Amerika siti svijetom veliku propagandu njihove vojne mocnosti dok se Rusija pravi "Underdog".

Ovi ovuda misle da je ono Americko sto vide na televiziji vrh svijeta.

A ne zaboravite da smo "nevidljivi" (ili bolje ne mi, niti Srbi, nego Madjarac) oborili uz 250. Raketnom Brigadom sa Sam SA-6A F-117A :mrgreen: :hardrock:

Oboren je 1 avion da sam ja vidio, a ovi iz VJ su tvrdili da su oborili 70 komada samo sto ja to nisam vidio, mogli su ih snimit kad su ih vec oborili.
    Amerima u 3 mjeseca bombardovanja pao 1 avion, a sto Rusima cine u Ceceniji to nema veze.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ovaj forum bi bio bolji kada bi likovi koji nemaju veze sa životom , a vole da se raspišu batalili lupetanje. Prije svega mislim na nepotkrijepljene tvrdnje , poluinformacije, pogrešne informacije, miješanje činjenica na bazi sjećanja, elementarno nepoznavanje fakata i slično.

Stvarno mi je muka ispravljat i demantovat svako malo.
    :mad:
    "Владај нашим грчем, крвава Русијо
    царуј душом нашом, Велика Будућа"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Aj da vi je lakse malacko ,nijesu rusi za bacit tolko ,samo sto ne nesto nijesu bracki pomagali kroz istoriju ,no vazda ispasmo zahebana banda !

http://unsd.macrossroleplay.org/udal...destroyer.html
    Obavezno pogledat ;
    http://cruiser-moskva.info/eng/photos/

Last edited by Zvek_Zivi; 25-01-08 at 06:22.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Vidji " serbsko nebo " ,ja mnim e bi ti treba tu zastavu da promijenis pa turis serbsku !

A ne zaboravite da smo "nevidljivi" (ili bolje ne mi, niti Srbi, nego Madjarac) oborili uz 250. Raketnom Brigadom sa Sam SA-6A F-117A

Ko mrco nevidjliv , tebe se izgleda nezna bozega lijeka ,ti si serbocrnogorskomadjarskorumunskoamerickospanskonje mac sa norvaskosweckosomalijskijem dijalektom ??????????????? Cesove to zagonetke zboris ,nesto mi, serbija, madjari, 250 X 12 = ??? : 13,75 + 32 = misim straota ahahahhahahahahahahahha !
    Sam rakete i srbija imaju zajednickoga ka ja ,marko the ma$a krtaljevic i sijalica u boji ! Dalje ako mislis na oni avion stelth on je pa ( ne oboren) no pa zbog tehnicke greske i serbija nije za POTONJE 20 - 25 GODINA OBORILA NI JEDAN JEDINI NATO AVION !
    Svi te su se srusili ,srusili su se zbog kvara tj tehnicke greske !

Quote NMT: dok je nasa PVO artilerija nad Srpskim nebom i serbskom zvijezdom pod serbskijem mjesecom ,disala serbski vazduh i jela serbsku sarmu hahahhaahhaahahhahahahahaahhahahahahahahahahahahah ahahahahahahahaha !
    Mislio je na Mađara-komandanta jedinice PVO Vojske Jugoslavije za koju se pretpostavlja da je oborila avion.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A obrazati ka se ti brines za USA ,na koju varijantu mislis e ce ikat doc do rata pomedju njih a ??? jeli to mozda zbog kosova ili vojvodine hahahahahahhahahaha ? Znamja daneceUsa i Ruski ratovatno,semozelakodesit akoavetni randikali obrnu put Kosova da ce bit topovskoga serbskoga mesa na pretek ! No posto ja imam masu rodbine u Serbiju mene bi ih bilo za ! Jasnije sad(anako) a ???
    Nisi me razumeo,napisao sam da je vojni sukob Rusija-SAD u domenu SF(naučne fantastike).

Srbija sasvim sigurno neće "obrnuti put Kosova",jer niko nije glup da ratuje sa NATO pošto to vodi u siguran poraz,čak ni radikali.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mislio je na Mađara-komandanta jedinice PVO Vojske Jugoslavije za koju se pretpostavlja da je oborila avion.
    Oni su skinuli moj post, u kojem sam mu jedno drugo objavio nazalost.

Oni mislu da su one slike aktivnog PVO-a u BG photoshop.

Ja uopste inace neznam odakle ovome liku da odreduje ko smije da drzi CG zastavu a ko ne. On je Crnogorac i ja, jedina razlika je da on podrzava kao i vecina drugih zapad, a ja ne.

Ako Rusija po vasim misljenjem nije mocna sa oruzijem onda bar jeste sa uljem i naftom. Kad je NATO mogao napadnuti SRJ 1999 moze i Rusija malo podici cijene transporta nafte/ulja + naftu/ulje samoga vec, pa cemo vidjeti koliko ce drugovi Evropa olaksati sta se tice Kosmeta. Ne mora se uvijek ratovati, i mentalne taktike su ponekad dobar odgovor. Signurno sto se tice Rusije VS Evrope.

Nego vjerujem da to trenutno nece ucinjeti.
    Last edited by MNT; 25-01-08 at 16:53.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Srbija sasvim sigurno neće "obrnuti put Kosova",jer niko nije glup da ratuje sa NATO pošto to vodi u siguran poraz,čak ni radikali.
    Bas si me razocarao, upravo sam uveo kablovsku i spremio kokice za show. Mislio sam da cete sirokom televizijskom CNN auditorijumu prirediti jos jedan spektakl, ali evo nista. Dosadili mi ovi filmovi, bas sam htio jedan reality show u reziji Tome opancara.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by MNT View Post
    Oni su skinuli moj post, u kojem sam mu jedno drugo objavio nazalost.
    Mani se takvih objavljivanja jer ni tebi nijesu prijatne takve objave kad ti ih neko uputi i znas da se bunis.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    5 Posts

e shto se nece kakva pechurkica napravit preko svija nas.

od ne znam kolko kilotona mega giga riba

Page 3 of 9 FirstFirst 1234567 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)