ljudi zasto postovi idu unazad ??????
Gubi Hrvatska 20:12 39ti minut
Valjda su se momci istrosili.
Hrvatska - Danska 15:24
Nesto nije uredu sa forumom, prvo nece da primi post, pa onda ga umece dje mu nije mjesto...
Hhahhahhah poludio forum, stavlja postove dje mu volja![]()
eto, i Slovenci se istresose na nas. Bilo je vrlo ocigledno da je trener prilicno eksepimentisao sa mladjim i neiskusnijim igracima, da je igrao isti sastav kao u prva tri kola dobili bismo. Nije mi bas jasan razlog svega toga, jer je ovako ostao prilicno los utisak. Mogli smo bar dobiti Slovence, a posle svakako gubimo...
Ja se nerazumijem u rukomet ali neka neko reče, ne činili vam se da su danas mogli više.
veli komentator umornni su nam igraci... jes reko ja, umorni su jer su sinoc u 4 zaspali, svaku noc izlascitesko je to izdrzat
Danska RAZVALJUJE hrvatsku... 16-25 ... auuh
F.C.F.
OCAJ! Bolje da cute i ubiju se, mrcvare, nikakva odbrana, 10 puta Slovenci pucali sa 10m, tj. da su stalno prelazili preko linije i faulirali. Njima sve jedno, mogli su malo obraza sacuvati i pobijediti. Tako me iznervirase, tek da vidim kolko ce ih Hrvati i Poljaci odrati. Izgleda da nismo ni za sta, jedino za vaterpol.
Ovo je moralo biti dobijeno ! Nisu mi bili poletni ko prije... Malo sam razocaran, ali sto je tu je ! Idemo dalje !
Prvo poluvrijeme je odlučilo utakmicu:
- Muratović pravi 'korake' pri svakom kontaktu sa loptom...
- Bez Rakčevića na 6m, nadao sam se da će Đurković više da igra u napadu...
- Svaki put u odbrani skrivimo sedmerac, primimo 3-4 gola za redom sa sedam metara...
- Stojanović prima svaki gol na istu foru, na odbijanje od poda...
i tu je sve gotovo bilo... nadao sam se pobjedi protiv ovih bezveznjaka...
Ja sam spavao ka' zaklanZnaci opeglali su nas Slovenci? Steta
They used to call me tricky_kid, I lived the life they wish they did, I lived the life don't own a car, now they call me SUPERSTAR
Slovenija je godinama konstantno stalno tu negdje medju prvih 7-8 u Evropi... CG je na ovom prvenstvu pokazala da je odmah iza "prve lige" Evropskog rukometa... slabija od ovih jacih na EP ali jaca od npr Slovacke, Bjelorusije, pa i Ceske mislim...
Edit:
Gdje je onaj sto trazi video?
Snimka sa slovenacke televizije
Ili posnetek ko sto kazu Slovenci...
Jbg. Mrvaljevic vecinu drugog poluvremena sjedi na klupi, Muratovic dobio udarac u nos i nije mogao igrat zadnjih 15tak minuta, nema Rakcevica da da pokoji gol sa 6 metara...
Hrvatska - Danska 18:27
Dako ih i mi sjutra dobjemo
A sta bi ja trebao? Da skacem kao bilo je to dobro, da je ovaj igrao kao fora bi pobijedili. Ekipa je ocaj, i ne shvataju ovakva prvenstva ozbiljno. Mogli su da izvucu najbolje iz sebe da pobijede. Nikoga nismo pobijedili ovo prvenstvo, i ne zasluzujemo da budemo u tih 12 najboljih ekipa. Sad Hrvati izgubil, pa ce na nas sigurno da se izive. Ajmo sad da prognoziramo, oce li nas naguziti 20 razlike, ili 30.
mogla se dobit ova slovenija.lose je ekipa vodjena sa klupe a mimo 3 musketara nemamo igraca da valja.
Danci razbise hrvate 10 razlike.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Slazem se Montenegrina!
Sto odma paljbu po njima vidjelo se da su umorni i jos su dobro i igrali da su imali duzu klupu pitao bih te ko bi pobijedio,jos dvije utakmice i neka se kale ovi mladji..... Borili su se i veceras kolko su mogli ko god kaze drukcije taj izmislja!
E VIVA MONTENEGRO!
Od cega su bili umorni casti ti... Slovenci bili odmorni jel? Nasa igra je spora, i da su imali casti, nebi umor bio razlog da se izgubi. Dozvolili su da ih Slovenci nekoliko puta vode vise od 4/5 razlike, a to nije malo.
djukanovic je sve kriv :mrgreen:
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
mene je eto krivo sto se nije iskoristila mogucnost da se promjene dva umorna igraca i jedan golman za tri odmorna igraca i jedno krilo,nakon prve faze
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks