Koliko je to iskreno a ne iznudjeno govori podatak da Lisichic nije otputovao na EP jer je smatrao da kao igrac sa najvecim internac. i igrackim iskustvom treba da bude kapiten ekipe.
Te je odlucio da mu nije mjesto u timu ciji je kapiten neki sasvim u odnosu na njega,drugorazredni igrac.
Last edited by Sidewinder; 21-01-08 at 19:18.
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
STVARNI..djukanovic nije zasluzio da bude kapiten
a po mom misljenju ni da igra
juce dvije njegove gluposti na kraju prvog poluvremena su nas kostale one razlike
Ban u Srbiji zato sto sam crnogorac
Ban u hrvatskoj crnogorac
Ban u crnoj gori crnogorac
...
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Batalite s kritikama prema Popovicu! Sta bi ste tek radili da smo glatko ispali. Uzivajte u ovom podvigu![]()
ne zvanje sina, nego raspodjela premija, sad ces opet rec djuka je poceo pricu oko toga, jes ispred ostalih momaka koji su to isto trazili da se momci ne odvajaju, e ovaj 300 ovaj 500, znojili su se u taj dres neko manje neko vise, al jesu svi, pa onda na jednake djelove, nije niko od njih trazio e zasto ja nisam u tu i tu grupu premija, no da bude jednakoa pero je vec znao za angazman u arabiju tako da....
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
ok, vidji ja mislim da je djuka ima pravo da trazi da svi igraci imaju isti status to mi je pravedno, e sad jel njegov motiv bio drugaciji to ostavimo za druge stvari, a i jos nesto, nemoj zajebavat da je minorno kako je pero sina forsirao, a nemoj, pero jes strucnjak veliki al mu ono nije nista trebalo .....
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
I ja se slazhem da je pero bolji trener od popovica, ali ne mozhesh reci da su njegovi rezultati sa reprezentacijom bolji... Pero je igrao protiv mnogo slabijih ekipa, a vidi protiv koga sad igramo, danska je u samom svjetskom vrhu i prije pochetka prvenstva sa njemachkom bila glavni favorit za osvajanje zlata, a norvezhani su domacini i josh su mnogo jaki, tako i da je pero bio nikako ih ne bi mogli dobiti...
Usput sin mu nema blage veze u odbrani iako ga je toliko forsirao, nego je vidjeo da ne mozhemo izgubiti ni u kom sluchaju pa da izvuche josh malo koristi...
#fakenews
Meni se sve nesto cini da Pera nisu pocerale pare, ili nedostatak istih, kako ocete. Sklona sam da povjerujem da je u tom timu doslo do konflikta izmedju onih koji zele i onih koji mogu i treba...
A sto se tice Marka, nije neki jaki igrac, ali nisam gledala nijednu utakmicu reprezentacije dje je on napravio gresku koja je dovela do negativne prekretnice za rezultat.
A Djukanovic, iskusni igrac i kapiten, dokazuje svoje rvacke sposobnosti i nikakvu efikasnost, cak ni pasivnu...
Lijepo je sto su prosli i svi smo srecni zbog toga, istina jedva, ali mislim da bi svojim kvalitetom, voljom i velikom ljubavlju prema drzavi ciji dres nose,mogli mnogo bolje kad bi se sastav i nadleznosti pojedinih clanova makar malo reorganizovao i svako postavio na svoje mjesto.![]()
It's my way or the highway
Slozicu se da sa naseg navijackog aspekta nama to izgleda gadno i bez veze,ali tako je svudje,ka sto i ti znas iz svog iskustva.
Na kraju krajeva Ti ne bi tvog pogurao?Jel taj mali napravio dok je igra neke stravicne kikseve?
Mislim da gore ili mnogo gore nego sto drugi prave nije.
A ne mozhesh gledati stravichne kikseve, nije to fudbal pa da jedan kiks odluchuje pobjednika... Pero ga nije ni stavljao u napad igrao je samo odbranu, tako da oni koji se ne razumiju puno u rukomet tezhe mogu primjetiti kikseve... Bio je ubjedljivo nash najgori odbrambeni igrach tokom kvalifikacija...
#fakenews
Ja rekoh da je pero bolji trener i to puno, ali kazhem ti da mi nemamo dovoljno kapaciteta da dobijemo dance, za norvezhane bi imali al ne na njihovom terenu sa onakvom publikom i sudijama, jedino bi oprali ruse al to i nije neki preveliki rezultat jer smo i ovako trebali da ih dobijemo... Znachi igra bi vjerovatno bila bolja ali rezultati ne bi, bar shto se tiche bodova...
#fakenews
I meni takodje al tu smo dje smo... Samo naprijed momci, dako okinemo josh koji bod, nemamo shta da izgubimo, a siguran sam da ce svi igrachi dati i poslednji atom snage za svoju drzhavu... E VIVA...![]()
#fakenews
Ja sam sinoc od radosti htio da pucam da sam mogao a vi pricate od Peru, Marku, Popu... dajte ljudi da smo izgubili svaku utakmicu po 15, 20 razlike ( a ne bi bila nikakve sramota) pa i da kritikujete i savez i trenere i kapitene, ali ajde malo da slavimo i da svi budemo ponosni na podatak da Rusija ima dva puta vise registrovanih igraca nego li mi stanovnika, ili u brojkama Rusija ima 1.200.000 rukometasa, pa neka oni raspravljaju o sinovima, kapitenima i cudima, a mi svi da smo danas ponosni na momke od kojih je cini mi se 9-orica sa maloga Cetinja i koji su kao Spartanskih 300 suprostavili silama svjetskim. Svaka CAst MOmci!!!
Da je imalo majka za to dijete do ovoga uopšte nije htjelo da dođe-MNT jedan jedini
Dao je go, nije da nije... I corava koka zrno ubode... Ja sam dao 8 golova protiv Markove ekipe (tadasnje Budve koju je trenirao Pero) u prvo poluvrijeme, a nisam trenirao 3 mjeseca zbog tadasnjeg fakulteta... Pa jel to znaci da sam ludilo igrac? Svakome se desi da ubode po neki gol, pogotovo ako igra 60 min... Ali da je dao vise od 1 ili 2 po utakmici, to ne mere...
Sve u svemu, mali veze sa zivotom nema, pa pricaj sto oces...
Originally Posted by Nk-001
Vrlo se razumijes, ali je Marko tokom kvalifikacija protiv, recimo, Finske dao 5 golova. Nije da ga branim, ali da pricamo realno. Na toj utakmici Djukanovic nije dao nijedan go, a zaradio je 2 iskljucenja. Pricamo li o efikasnosti? Po statistici, efikasniji je nego pojedini aktuelni igraci odbrane. Ali mu je mana sto je, eto, sin bivseg selektora. Nije imao sanse cim mu je otac otisao. A to ne mora obavezno da znaci da nije bio perspektivan i da se od njega nije moglo nesto nacinjet.
http://www.eurohandball.com/modules....fication+Round
It's my way or the highway
Da je perspektivan igrao bi mozda za neki CG ili evropski klub u koji mu nije TATA trener... Vuce ga za sad u Spaniju, pa sad u Turdzmekistan... Sto nije ostao u Spaniju da igra kad je talenat..
Cijelo vrijeme uporedjujes Djukanovica i Milosevica.. To ne mozes.. Ne mozes uzeti najbolju partiju Milosevica i jedno izdanje Djukanovica... Ako Djuka ne ide u kontru nego vrsi izmjenu, a Milosevic podje u polukontru i napravi probijanje, to se ne biljezi ni u jednu statistiku...
Da ne pricamo o tome da je Marko sutirao svaki drugi sedmerac za CG reprezantaciju.. Mislis da je zasluzio?
Ma daj majke ti o kome ja trosim rijeci na ove forume..
Originally Posted by Nk-001
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks