Page 81 of 723 FirstFirst ... 317177787980818283848591131181581 ... LastLast
Results 2,001 to 2,025 of 18051

Thread: Rukomet

Thanks Thanks Given 
    691
    Thanks Thanks Received 
    1,201
    Thanked in
    475 Posts

Quote Originally Posted by Sholohov View Post
    razlozi su tacni!
    a ne moze poves igraca koji je zavrsio karijeru!
    Koliko je to iskreno a ne iznudjeno govori podatak da Lisichic nije otputovao na EP jer je smatrao da kao igrac sa najvecim internac. i igrackim iskustvom treba da bude kapiten ekipe.
    Te je odlucio da mu nije mjesto u timu ciji je kapiten neki sasvim u odnosu na njega,drugorazredni igrac.
    Last edited by Sidewinder; 21-01-08 at 19:18.
    "...Tu je slika Ive Lole Ribara"

Thanks Thanks Given 
    691
    Thanks Thanks Received 
    1,201
    Thanked in
    475 Posts

Quote Originally Posted by [kinetic] View Post
    Ne moram ja bit' u pravu...žalim samo one koji još uvijek misle da je Pero Milošević heroj nacije, nezamjenljivi strateg i veliki mag crnogorskog rukometa, PERO, MI TI SE KUNEMO...

Niko nije bozanstvo,nezamjenjiv itd.
    O njemu dovoljno govore rezultati koje je ostvario u protekloj deceniji.
    Last edited by Sidewinder; 21-01-08 at 19:23.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

STVARNI..djukanovic nije zasluzio da bude kapiten
    a po mom misljenju ni da igra
    juce dvije njegove gluposti na kraju prvog poluvremena su nas kostale one razlike
    Ban u Srbiji zato sto sam crnogorac
    Ban u hrvatskoj crnogorac
    Ban u crnoj gori crnogorac
    ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by Sidewinder View Post
    O njemu dovoljno govore rezultati koje je ostvario u protekloj deceniji.

Niko nije bozanstvo,nezamjenjiv itd.
    Eto mu ih ti rezultati da ih piše u svesku kući, a o njemu neka dovoljno govori to što je zbog nekog sitniša od "premija" ostavio sve navijače u državi i ekipu na cjedilu onda kad je najviše bio potreban.

Srećom, pokazalo se da koga nema - bez njega se može...

Thanks Thanks Given 
    691
    Thanks Thanks Received 
    1,201
    Thanked in
    475 Posts

Quote Originally Posted by [kinetic] View Post
    Eto mu ih ti rezultati da ih piše u svesku kući, a o njemu dovoljno govori to što je zbog nekog sitniša od "premija" ostavio sve navijače u državi i ekipu na cjedilu onda kad je najviše bio potreban.

Srećom, pokazalo se da koga nema - bez njega se može...

Trener je u svakoj ekipi bog.
    Njegova je zadnja.
    U svakoj sem u nasoj.

Neko to moze da podnese,neko ne,onda naravno dodju pare,ugovori,i epilog je sasvim logican.
    Last edited by Sidewinder; 21-01-08 at 19:39.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Trener je u svakoj ekipi bog.
    Njegova je zadnja.
    U svakoj sem u nasoj.

Neko to moze da podnese,neko ne,onda naravno dodju pare,ugovori,i epilog je sasvim logican.
    bilo nekad da je trener bog al tad treneri nisu iskoriscavali taj status bog-a, nego su zvali u repku one koji zasluzuju a ne sinove, kumove, svoje igrace i sl
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    691
    Thanks Thanks Received 
    1,201
    Thanked in
    475 Posts

Quote Originally Posted by DIDI View Post
    bilo nekad da je trener bog al tad treneri nisu iskoriscavali taj status bog-a, nego su zvali u repku one koji zasluzuju a ne sinove, kumove, svoje igrace i sl
    Dok god postoji rezultat,a postojali su i kao sto dobro znas,i to ne bilo kakvi,nece valjda bit da trener nije na mjesto?

A iskreno mislim da je u odnosu na sve sto je ucinio za Crnogorski rukomet,to jebeno zvanje sina u reprezentaciju vrlo minorno.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Batalite s kritikama prema Popovicu! Sta bi ste tek radili da smo glatko ispali. Uzivajte u ovom podvigu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dok god postoji rezultat,a postojali su i kao sto dobro znas,i to ne bilo kakvi,nece valjda bit da trener nije na mjesto?

A iskreno mislim da je u odnosu na sve sto je ucinio za Crnogorski rukomet,to jebeno zvanje sina u reprezentaciju vrlo minorno.
    ne zvanje sina, nego raspodjela premija, sad ces opet rec djuka je poceo pricu oko toga, jes ispred ostalih momaka koji su to isto trazili da se momci ne odvajaju, e ovaj 300 ovaj 500, znojili su se u taj dres neko manje neko vise, al jesu svi, pa onda na jednake djelove, nije niko od njih trazio e zasto ja nisam u tu i tu grupu premija, no da bude jednako a pero je vec znao za angazman u arabiju tako da....
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    691
    Thanks Thanks Received 
    1,201
    Thanked in
    475 Posts

sad ces opet rec djuka je poceo pricu oko toga
    A no sto ces da ti kazem?
    Djukin problem je sto ima zelju da izigrava vrhovnika.
    Nisi u pravu,kao sto i sam dobro znas da imam na osnovu cega ovo da ti pricam.
    Last edited by Sidewinder; 21-01-08 at 20:13.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A no sto ces da ti kazem?Nisi u pravu,kao sto i sam dobro znas da vrlo dobro znam o cemu se radi i na osnovu cega.
    ok, vidji ja mislim da je djuka ima pravo da trazi da svi igraci imaju isti status to mi je pravedno, e sad jel njegov motiv bio drugaciji to ostavimo za druge stvari, a i jos nesto, nemoj zajebavat da je minorno kako je pero sina forsirao, a nemoj, pero jes strucnjak veliki al mu ono nije nista trebalo .....
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    9,750
    Thanks Thanks Received 
    6,064
    Thanked in
    2,313 Posts

I ja se slazhem da je pero bolji trener od popovica, ali ne mozhesh reci da su njegovi rezultati sa reprezentacijom bolji... Pero je igrao protiv mnogo slabijih ekipa, a vidi protiv koga sad igramo, danska je u samom svjetskom vrhu i prije pochetka prvenstva sa njemachkom bila glavni favorit za osvajanje zlata, a norvezhani su domacini i josh su mnogo jaki, tako i da je pero bio nikako ih ne bi mogli dobiti...
    Usput sin mu nema blage veze u odbrani iako ga je toliko forsirao, nego je vidjeo da ne mozhemo izgubiti ni u kom sluchaju pa da izvuche josh malo koristi...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Meni se sve nesto cini da Pera nisu pocerale pare, ili nedostatak istih, kako ocete. Sklona sam da povjerujem da je u tom timu doslo do konflikta izmedju onih koji zele i onih koji mogu i treba...
    A sto se tice Marka, nije neki jaki igrac, ali nisam gledala nijednu utakmicu reprezentacije dje je on napravio gresku koja je dovela do negativne prekretnice za rezultat.
    A Djukanovic, iskusni igrac i kapiten, dokazuje svoje rvacke sposobnosti i nikakvu efikasnost, cak ni pasivnu...
    Lijepo je sto su prosli i svi smo srecni zbog toga, istina jedva, ali mislim da bi svojim kvalitetom, voljom i velikom ljubavlju prema drzavi ciji dres nose,mogli mnogo bolje kad bi se sastav i nadleznosti pojedinih clanova makar malo reorganizovao i svako postavio na svoje mjesto.
    It's my way or the highway

Thanks Thanks Given 
    691
    Thanks Thanks Received 
    1,201
    Thanked in
    475 Posts

nemoj zajebavat da je minorno kako je pero sina forsirao, a nemoj, pero jes strucnjak veliki al mu ono nije nista trebalo .....
    Slozicu se da sa naseg navijackog aspekta nama to izgleda gadno i bez veze,ali tako je svudje,ka sto i ti znas iz svog iskustva.
    Na kraju krajeva Ti ne bi tvog pogurao?Jel taj mali napravio dok je igra neke stravicne kikseve?
    Mislim da gore ili mnogo gore nego sto drugi prave nije.

Thanks Thanks Given 
    691
    Thanks Thanks Received 
    1,201
    Thanked in
    475 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    I ja se slazhem da je pero bolji trener od popovica, ali ne mozhesh reci da su njegovi rezultati sa reprezentacijom bolji... .
    Samo cu te pitat jedno,jeli Popovic dobio da vodi taze sredjen i uigran tim?
    Misljenja sam jos uvijek da bi malo ko sa ovakvom ekipom ostvario gori rezultat
    I sa ovom bi se tvojom tvrdnjom slozio da je od samoga pocetak Bana vodio i usavrshavao ovu ekipu>

Thanks Thanks Given 
    9,750
    Thanks Thanks Received 
    6,064
    Thanked in
    2,313 Posts

Slozicu se da sa naseg navijackog aspekta nama to izgleda gadno i bez veze,ali tako je svudje,ka sto i ti znas iz svog iskustva.
    Na kraju krajeva Ti ne bi tvog pogurao?Jel taj mali napravio dok je igra neke stravicne kikseve?
    Mislim da gore ili mnogo gore nego sto drugi prave nije.

A ne mozhesh gledati stravichne kikseve, nije to fudbal pa da jedan kiks odluchuje pobjednika... Pero ga nije ni stavljao u napad igrao je samo odbranu, tako da oni koji se ne razumiju puno u rukomet tezhe mogu primjetiti kikseve... Bio je ubjedljivo nash najgori odbrambeni igrach tokom kvalifikacija...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    9,750
    Thanks Thanks Received 
    6,064
    Thanked in
    2,313 Posts

Samo cu te pitat jedno,jeli Popovic dobio da vodi taze sredjen i uigran tim?
    Misljenja sam jos uvijek da bi malo ko sa ovakvom ekipom ostvario gori rezultat
    I sa ovom bi se tvojom tvrdnjom slozio da je od samoga pocetak Bana vodio i usavrshavao ovu ekipu>

Ja rekoh da je pero bolji trener i to puno, ali kazhem ti da mi nemamo dovoljno kapaciteta da dobijemo dance, za norvezhane bi imali al ne na njihovom terenu sa onakvom publikom i sudijama, jedino bi oprali ruse al to i nije neki preveliki rezultat jer smo i ovako trebali da ih dobijemo... Znachi igra bi vjerovatno bila bolja ali rezultati ne bi, bar shto se tiche bodova...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Arrow

Quote Originally Posted by Twenty-4 View Post
    A sto se tice Marka, nije neki jaki igrac, ali nisam gledala nijednu utakmicu reprezentacije dje je on napravio gresku koja je dovela do negativne prekretnice za rezultat.
    Onda nismo gledali iste kvalifikacije... Tonu puta je pravio gluposti... Masio sedmerce, fulao kontre, pravio probijanja iako je igrao samo odbranu... Uzas zivi...
    Quote Originally Posted by Nk-001
    Mozes li postaviti temu umjesto mene jer ja nesto ne mogu.. ?

Kupujem Nokiu e52 ?

Thanks Thanks Given 
    691
    Thanks Thanks Received 
    1,201
    Thanked in
    475 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Ja rekoh da je pero bolji trener i to puno, ali kazhem ti da mi nemamo dovoljno kapaciteta da dobijemo dance, za norvezhane bi imali al ne na njihovom terenu sa onakvom publikom i sudijama, jedino bi oprali ruse al to i nije neki preveliki rezultat jer smo i ovako trebali da ih dobijemo... Znachi igra bi vjerovatno bila bolja ali rezultati ne bi, bar shto se tiche bodova...
    Naravno,ni trener ni bog ne mogu pomoci da dobijes dosta jaceg od sebe.
    Meni bi svakako mnogo milije bilo da je izgubljeno sa dosta manjom gol razlikom,a mozda to i nije bilo nemoguce.

Thanks Thanks Given 
    9,750
    Thanks Thanks Received 
    6,064
    Thanked in
    2,313 Posts

I meni takodje al tu smo dje smo... Samo naprijed momci, dako okinemo josh koji bod, nemamo shta da izgubimo, a siguran sam da ce svi igrachi dati i poslednji atom snage za svoju drzhavu... E VIVA...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja sam sinoc od radosti htio da pucam da sam mogao a vi pricate od Peru, Marku, Popu... dajte ljudi da smo izgubili svaku utakmicu po 15, 20 razlike ( a ne bi bila nikakve sramota) pa i da kritikujete i savez i trenere i kapitene, ali ajde malo da slavimo i da svi budemo ponosni na podatak da Rusija ima dva puta vise registrovanih igraca nego li mi stanovnika, ili u brojkama Rusija ima 1.200.000 rukometasa, pa neka oni raspravljaju o sinovima, kapitenima i cudima, a mi svi da smo danas ponosni na momke od kojih je cini mi se 9-orica sa maloga Cetinja i koji su kao Spartanskih 300 suprostavili silama svjetskim. Svaka CAst MOmci!!!
    Da je imalo majka za to dijete do ovoga uopšte nije htjelo da dođe-MNT jedan jedini

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Igi View Post
    Onda nismo gledali iste kvalifikacije... Tonu puta je pravio gluposti... Masio sedmerce, fulao kontre, pravio probijanja iako je igrao samo odbranu... Uzas zivi...
    Ocigledno nismo gledali iste kvalifikacije. Ja se sjecam i da je Marko dao koji gol, iako je odbrambeni igrac, a za Djukanovica se nesto ne mogu prisjetit. Ocu li pominjat iskustvo i onu kapitensku traku Djukanovica?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Arrow

Dao je go, nije da nije... I corava koka zrno ubode... Ja sam dao 8 golova protiv Markove ekipe (tadasnje Budve koju je trenirao Pero) u prvo poluvrijeme, a nisam trenirao 3 mjeseca zbog tadasnjeg fakulteta... Pa jel to znaci da sam ludilo igrac? Svakome se desi da ubode po neki gol, pogotovo ako igra 60 min... Ali da je dao vise od 1 ili 2 po utakmici, to ne mere...

Sve u svemu, mali veze sa zivotom nema, pa pricaj sto oces...

Kupujem Nokiu e52 ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Igi View Post
    Dao je go, nije da nije... I corava koka zrno ubode... Ja sam dao 8 golova protiv Markove ekipe (tadasnje Budve koju je trenirao Pero) u prvo poluvrijeme, a nisam trenirao 3 mjeseca zbog tadasnjeg fakulteta... Pa jel to znaci da sam ludilo igrac? Svakome se desi da ubode po neki gol, pogotovo ako igra 60 min... Ali da je dao vise od 1 ili 2 po utakmici, to ne mere...

Sve u svemu, mali veze sa zivotom nema, pa pricaj sto oces...
    Vrlo se razumijes, ali je Marko tokom kvalifikacija protiv, recimo, Finske dao 5 golova. Nije da ga branim, ali da pricamo realno. Na toj utakmici Djukanovic nije dao nijedan go, a zaradio je 2 iskljucenja. Pricamo li o efikasnosti? Po statistici, efikasniji je nego pojedini aktuelni igraci odbrane. Ali mu je mana sto je, eto, sin bivseg selektora. Nije imao sanse cim mu je otac otisao. A to ne mora obavezno da znaci da nije bio perspektivan i da se od njega nije moglo nesto nacinjet.
    http://www.eurohandball.com/modules....fication+Round

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Arrow

Da je perspektivan igrao bi mozda za neki CG ili evropski klub u koji mu nije TATA trener... Vuce ga za sad u Spaniju, pa sad u Turdzmekistan... Sto nije ostao u Spaniju da igra kad je talenat..

Cijelo vrijeme uporedjujes Djukanovica i Milosevica.. To ne mozes.. Ne mozes uzeti najbolju partiju Milosevica i jedno izdanje Djukanovica... Ako Djuka ne ide u kontru nego vrsi izmjenu, a Milosevic podje u polukontru i napravi probijanje, to se ne biljezi ni u jednu statistiku...

Da ne pricamo o tome da je Marko sutirao svaki drugi sedmerac za CG reprezantaciju.. Mislis da je zasluzio?

Ma daj majke ti o kome ja trosim rijeci na ove forume..

Kupujem Nokiu e52 ?

Page 81 of 723 FirstFirst ... 317177787980818283848591131181581 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)