Page 79 of 723 FirstFirst ... 296975767778798081828389129179579 ... LastLast
Results 1,951 to 1,975 of 18051

Thread: Rukomet

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Imam osjecaj da bi Kapisoda sa one lijeve strane da se goman makne sa gola,ode u korner tamo DA BI GADJA PRAVO U NJEGA! Ma nije mu ovo manekenska pista!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

mašine smo nema

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Evo kraci video sazetak sa norveske televizije,mozete odgledati na ovoj adresi:
    http://webtv.tv2.no/webtv/?progId=207792

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Nemamo kirla... a "bez krila se ne leti" (Ranko Jovovic )
    F.C.F.

Thanks Thanks Given 
    13
    Thanks Thanks Received 
    205
    Thanked in
    135 Posts

svaka cast majstori

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Masinac081 View Post
    Ajde lud sam za video-ima dajte neki!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Vec jedan imas a evo ti i drugi
    http://vinovo.magnify.net/item/K5LJ28N78QMVJB3T

Ovo je nesto sa TVCG, dobro se vidi skakanje igraca na kraj meca...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Cool,cool ,hvala,hvala mada se za ovaj prvi nisam snasao,ne umijem da ga nadjem Vukasine hvala!

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by zeks View Post
    svaka cast majstori
    zbog cega svaka cast?zbog toga sto se proslo zahvaljujuci gol-razlici & sreci?bas fino zavisi se od drugih,a ne od kvaliteta.norvezani nijesu ni htjeli da sutiraju na gol zadnjia...10 sec...a sofro prica bajke.JADNO!Pa me pose*ite boli me uvo.
    1993-2020

Thanks Thanks Given 
    9,755
    Thanks Thanks Received 
    6,067
    Thanked in
    2,315 Posts

Quote Originally Posted by JLEW View Post
    zbog cega svaka cast?zbog toga sto se proslo zahvaljujuci gol-razlici & sreci?bas fino zavisi se od drugih,a ne od kvaliteta.norvezani nijesu ni htjeli da sutiraju na gol zadnjia...10 sec...a sofro prica bajke.JADNO!Pa me pose*ite boli me uvo.

Ako nemash veze sa mozgom nemoj komentarisati... Svaka chast zbog toga shto smo ushli medju 12 najboljih evrposkih selekcija, shto igrachi ginu za svoju zemlju... Shto se srece tiche kako nazvati ono izjednachenje rusa 3 sekunde prije kraja i shta su nam sudije napravile u tom mechu... Shta onda reci za pushtanje rusa od strane danaca da smanje razliku, chu rusi da naprave seriju 8:0 i to josh bez tajm-auta smijeshno... Tu smo dje smo samo svojim zalaganjem niko nam nishta nije poklonio, a ti ako ne umijesh to da cijenish nemoj komentarisati nego idi ti majstore pa igraj umjesto njih vjerovatno cesh osvojiti zlato...
    Last edited by MeDo_JE; 21-01-08 at 01:00.
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    11
    Thanked in
    11 Posts

Iza nas su Rusi koji imaju u zadnjih 12 godina olimpijsko zlato, evropski i svjetski prvaci. Predstavljaju zemlju koja ima 150 miliona ljudi, a nasi rukometasi predstavljaju zemlju koja ima 650 000 stanovnika.
    To nije uspjeh sto je Rusija iza nas?

Thanks Thanks Given 
    666
    Thanks Thanks Received 
    693
    Thanked in
    341 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Ako nemash veze sa mozgom nemoj komentarisati... Svaka chast zbog toga shto smo ushli medju 12 najboljih evrposkih selekcija, shto igrachi ginu za svoju zemlju... Shto se srece tiche kako nazvati ono izjednachenje rusa 3 sekunde prije kraja i shta su nam sudije napravile u tom mechu... Shta onda reci za pushtanje rusa od strane danaca da smanje razliku, chu rusi da naprave seriju 8:0 i to josh bez tajm-auta smijeshno... Tu smo dje smo samo svojim zalaganjem niko nam nishta nije poklonio, a ti ako ne umijesh to da cijenish nemoj komentarisati nego idi ti majstore pa igraj umjesto njih vjerovatno cesh osvojiti zlato...
    Toooo mili! :fight:
    Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

bravo!zaslugom drugih u drugi krug i naravno euforija,nemoj te me prozivat da vas zamolim,jer za za razliku od vas ja gledam ne samo rukomet,nego sve ostalo realno,i ne prdnjavim ka sofro i vi kako smo prosli dalje zahvaljujuci kvalitetu,pozrtvovanju i ostalim faktorima,nego gledam onako kako treba da gledam,tj.nijesam neko poput navedenog i vlada jovicevica koji se deru i prdnjave kako navijaju za svoju drzavu a inace su navijaci cz, & partizana,norvezani da su htjeli dali bi 5 golova u zadnjijh 10 sec,ne bi se prenemagali onako sa igracem vise.zato tisu!!!!!!!samo sreca a ne kvalitet nas je odveo dalje.jatnopri!
    1993-2020

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Ćipur View Post
    Iza nas su Rusi koji imaju u zadnjih 12 godina olimpijsko zlato, evropski i svjetski prvaci. Predstavljaju zemlju koja ima 150 miliona ljudi, a nasi rukometasi predstavljaju zemlju koja ima 650 000 stanovnika.
    To nije uspjeh sto je Rusija iza nas?
    rusi rulaju inace u zadnje vrijeme...gledaj realno nemoj se zanosit sa sofrom.
    hrvati,francuzi,spanci,njemci,poljaci...kakvi rusi bre?bas je bitno koliko koja drzava ima stanovnika...ccc...
    1993-2020

Thanks Thanks Given 
    9,755
    Thanks Thanks Received 
    6,067
    Thanked in
    2,315 Posts

bravo!zaslugom drugih u drugi krug i naravno euforija,nemoj te me prozivat da vas zamolim,jer za za razliku od vas ja gledam ne samo rukomet,nego sve ostalo realno,i ne prdnjavim ka sofro i vi kako smo prosli dalje zahvaljujuci kvalitetu,pozrtvovanju i ostalim faktorima,nego gledam onako kako treba da gledam,tj.nijesam neko poput navedenog i vlada jovicevica koji se deru i prdnjave kako navijaju za svoju drzavu a inace su navijaci cz, & partizana,norvezani da su htjeli dali bi 5 golova u zadnjijh 10 sec,ne bi se prenemagali onako sa igracem vise.zato tisu!!!!!!!samo sreca a ne kvalitet nas je odveo dalje.jatnopri!

Struchnjache mi svi odje i prichamo o kvalitetu, kad znash sve o rukometu prokomentarishi nash mech sa rusima, a zatim uporedi ostale partije nas i rusa sa skandinavcima pa da chujemo tvoj zakljuchak ko je bolje odigrao i vishe zasluzhio prolaz mi ili rusi... I nemoj mlatiti praznu slamu nego ocu chinjenice da iznesesh... Vodili smo ruse cijelu utakmicu, sudije su nas zakopavale, primili smo par puta glupe golove sa igrachem vishe, sve u svemu potpuno smo zasluzhili pobjedu protiv njih, ali jbg NIJESMO imali srece... Jesi gledao danska - rusija, jel znash kakvo je trenutno stanje u svjetskom rukometu, ako znash onda si svjestan da rusija nikad protiv danske ne bi mogla napraviti seriju 8:0 da nije pushtena, koji to trener na svijetu dopushta da primi 8 golova, a ne zove tajm-aut... Zato molim te ako nemash argumenata nemoj se praviti pametan i pisati takve nebuloze...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    9,755
    Thanks Thanks Received 
    6,067
    Thanked in
    2,315 Posts

hrvati,francuzi,spanci,njemci,poljaci...kakvi rusi bre?bas je bitno koliko koja drzava ima stanovnika...ccc...
    Niko nije prichao da smo najbolji na prvenstvu samo kazhemo da smo zasluzhili prolaz vishe od rusa, briga mene kakvi su oni u poslednje vrijeme, niko nije ni rekao da su neka svjetska sila...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

bombu u sake i raznesi se.
    1993-2020

Thanks Thanks Given 
    9,755
    Thanks Thanks Received 
    6,067
    Thanked in
    2,315 Posts

Hvala na datim argumentima i chinjenicama, taj odgovor sam i ochekivao...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    11
    Thanked in
    11 Posts

Pa ne naravno nije bitno. Zato stalno titule osvajaju San Marino, Andora, Lihtenštajn, Monte Carlo ...
    I ...
    Nijesmo imali nikakvu sreću. Rusi su imali ludu sreću što nijesu izgubili od nas. Ludom srećom su se provukli da ne izgube.

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    169
    Thanked in
    114 Posts

Heh... tačno sam znao da će se pojaviti neko na ovoj temi da se po*ere po svemu... a jadni ne bili, ušli smo među 12 najboljih, a nijesu samo Rusi ispali, nego i Česi, i Bjelorusi, i Slovaci... jesmo li igrali protiv njih? Ne. Bune li se oni? Naravno da ne. Pa što vam smeta? Sistem takmičenja? Što se važi gol razlika? Što nijesu Norvežani kidisali da nam uguraju još jedan go bez potrebe? Puštite priču i uživajte, makar nas sljedeće tri utakmice napunili golova - ljudski je gubit'.
    ...dip your hands in the water,
    the same deep water as me...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

PA samo slijepcu nije vidljivo da se radilo sve na tome da prodju Rusi a da mi ispadnemo.Kako je vec neko napisao Rusi prave seriju 8-0 a vec su bili razbijena vojska,Norvezani kidisali da nam daju 15 golova ali su se malo zeznuli pa sad kao onaj zadnji udarac nijesu pokusavali e bas mi je zao sto nijesu kao da bi dali gol iz one situacija pa molim vas gospodo,kazu pojedini da Norvezani zadnjih deset sekundi nijesu pucali na gol pa kako da pucaju kad su stalno bili pod faulom!?!?!? Pucali bi oni samo da im se prilika ukazala ne brinite!
    Ovo je uspjeh za ovako malu zemlju kao sto je nasa i treba da budemo ponosni na to kao i sto jesmo osim par pojedinaca kojima ovaj uspjeh ocigledno smeta....Gledacemo CG jos tri utakmice pa kako neko rece nek i izgube svaku ali smo u drugom krugu svojom zaslugom a nikako zaslugom drugih. Pa gospodo nevjerne tome zar nijesmo sami odlucivali o prolazu dalje???? JESMO i tu je kraj price a sve ostalo je sada manje bitno.
    E VIVA MONTENEGRO!

Thanks Thanks Given 
    4,224
    Thanks Thanks Received 
    3,265
    Thanked in
    1,407 Posts

Prije svega zelim da izrazim svoje ogromno zadovoljstvo sto smo prosli u drugi krug...
    Kako je svojevremeno glasio dio one reklame "osjecam se tako ispunjeno"

E sad, malo i o desavanjima na terenu i tv-u... Krila okinuta... Odbrana dosta dobra ali ima tu mjesta da se jos bolje odigra. Morali bi u odredjenim trenutcima pivota da zatvaraju ispred.
    Sinoc su se brzo vracali tako da su Norvezani shvatili da im brzi centar nece donijeti prevagu. Bile su i nekolike polukontre nadam se da nece stati na tome...

Drago mi je sto je Bana osjetio da Stojanovic pada psihicki zbog prevelike zelje pa ga je malo ohladio i vratio sto se ispostavilo dobrim potezom. Dopalo mi se i sto je kombinovao u odbrani na pocetku tako da je Roganovic ostao do kraja. Kad ga vec spomnuh i Roganovic bi mogao malo da preuzme odgovornost a ne onako da se stiska ka da mu je 16 godina...

Sto se tice Muratovica i Mrvaljevica, PO MENI, spadaju u grupu igraca kojih i nema mnogo na ovom prvenstvu koji rijetko golove postizu tako sto se dignu sa 10m i opale vec izdrze vise kontakata i onda postignu go iz neke dosta teske situacije u kojoj je golman dosta dobro postavljen. Naravno i za sut sa 10m treba umijece i uigranost ali cini mi se da se dosta igraca cuva i bjezi od direktnog, jakog kontatka. Naravno jake utakmice tek slijede ali ovo mi je zapalo za oko i naravno drago mi je sto je tako...

Jos jednom parafraziracu Banu Popovica, ovu pobjeda a slobodno i ovaj prolaz medju 12 poklanjam svima onima koji nijesu vjerovali da to moze da se postigne...

Pod utiskom sam tako da ima tu jos pohvala ali...
    --------------->
    <---------------
    Odavde dovde...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sad gledah reprizu, kako Sofro lupa majko mila Predzadnji gol Muratovica i on komentarise "njegov deseti ili jedanaesti gol, nisam vise ni siguran"!!! Dao ih je ukupno 8, sto znaci da mu je taj bio sedmi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

hrvati,francuzi,spanci,njemci,poljaci.

..kakvi rusi bre HAHAHAHAHHAHAH A cus B R E hahahahahah !
    ?
    bas je bitno koliko koja drzava ima stanovnika...ccc...
    .kakvi rusi bre HAHAHAHAHHAHAH A cus B R E hahahahahah !

Jeli vi sad sve jasno " B R E " ,misim stvarno ! Kakve veze ima sto se od 300 mil ljudji odabere ekipa od desetak igraca ????? Hhhahahahhaha , ja mnim e je lakse no od 20 iljada a sto mislis ti BRE ???? Ili od Norveske koja ima ¤ mil stanovnika i godisnji prihod od 7848573948984 milijardi kruna a ??? Misim ljudji sinoc gledah treninge jednome plivacu Sweckome ,uzas ,strahota , tu je tim od 20-30 doktora, trenera, psihologa itd itd malo malo iz uva se vadi krv i misim pregledi strahota ,pa otkucaji srca pa na koju visinu (od mora) trenira ,neznam bjese nesto oko 1200-300 metara itd itd a dje naski mrcovi treniraju (bilo cesovi sport) dje je njin strucni stab koko se para ulaze itd itd , SVAKA CAS NASKIJEMA sve im cetalo dje culi i dje ne culi B R E !
    Ko nevoli Crnogorca ,vas se ambisa !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

U pravu si Zveku. Bre!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Snimao sam ,samo kucajte Crna Gora ili Alen Muratovic na you tube

Page 79 of 723 FirstFirst ... 296975767778798081828389129179579 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)