Ta sedmica im je cepelin, na koji je Muratovic napravio prestup...
Mene je smijesno bilo kad je trener na tajm autu jednom rekao: "Momci,momci,dvojku sad da odigramo" A neko se umijesao: "Nemamo kad,bolje sedmicu" A trenr:"Aj dobro onda sedmicu"
OCTAVIAN drzim te za rijec za taj video![]()
Ta sedmica im je cepelin, na koji je Muratovic napravio prestup...
Originally Posted by Nk-001
Ma znam to ali dva puta je faul na pivou bio sa jednom rukom ga je drzao igrac u odbrani i to ledjima je bio okrenu ga golu i svirano je iskljucenje? po meni preostro.
A Sofru nije lako, jer ti se okrenes da pogledas na papir da pogledas recimo statistiku ili nesto u tom trenutku se desi probijanje ili koraci i on bupi nesto i zato grijesi najvise, tesko je to strasno!!!
Montenegrina montegrina , sladja od najsladjih mandarina, opija poput najboljeg vina .
Aj pustite kritike aj da slavimo bice vremena za analize odjednom svi ste vi eksperti.ALE ALE ALE ALE ALE ALE
Svaka chas momci!
Za mene odavno nije bilo radosnijeg trenutka,mi dalje,rusi u aut !
Banja !![]()
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
CRNA GORA UBOJ KRECE BEZ POBJEDE DOCI NECE !!!!!!!!
Pozdrav za sve rijecane
Slovence dobijamo,to osjecam!
Ljudi, jeste Muratovic pravi junak, ali ne zaboravljajte lako sta Stojanovic radi u sve tri utakmice! Ono je extra golman, medju boljima na prvenstvu, sta je nocas branio to je za antologiju. Svaka cast za njega!
Ovo je OGROMAN uspjeh i ja se radujem kao da smo postali svjetski prvaci. Hvala im na svemu, jer su promovisali nasu Crnu Goru na velicanstven nacin!
Jeli neko snimao ono slavlje![]()
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
E VIVA E VIVA... Svaka chast momcima, ovaj prolaz mi je miliji od zlata, vidjeste li kako slave na kraju, ulozhili su svaki atom svoje snage i umijeca... ALE ALE ALE ALE...
Norvezhanima svaka chast, jeste li chuli u par prilika kad je cijela sala skandirala montenegro, stvarno gospodska nacija...
Toliko za sad, prvo chestitke pa cemo kasnije o utakmici...![]()
#fakenews
Muratovic i Stojanovic...buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmm
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Prvi put u istoriju rukometa se desilo da neko izbachi Ruse tako da ne idu dalje.
Mislim da od danas nasa Vlada treba da svati da treba ulagat u rukomet.
"Postojaće Crna Gora dok je Lovćena i Durmitora, dok je mora pod Barom i Kotorom, dok je Sunca i dok je Grahovca!"
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Sto bih sad volio da vidim atmosferu u nasem taboru![]()
Ovi rukometasi su ponos nase drzave i treba uciniti sve da im se nadlezne institucije oduze.
I mene je to pizdjelo, ne lezi mu rukomet nikako... Neko pomenu da u isto vrijeme piše golove i sl.-e pa u trenutku kad ide napad- ne piše ništa, a sudijske odluke o sedmercima, iskljucenjima, koracima i probijanjima su toliko jasne da ne treba neka prećerana filozofija oko toga-sve je rutina.
Ali opet, Sofro nekako dize adrenalin, pa iako mu se komenarsanje svodi na digresije o plivanju i skijanju...![]()
I talican nam je!![]()
P.S. Dobar ti je potpis-hahahaha-ja jos ne provalih sto je to-Muratovic, je li?
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Muratovic je masinakako dade onaj zadnji gol
![]()
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks