27-21 na 1.30 do kraja
sad smo mi out
27-21 na 1.30 do kraja
pu majku mu... aut smo jer su rusi dali vise golova (zasad)![]()
ПАРТИЗАН
ЦРНА ГОРА/СРБИЈА
P.S. ово на застави је грб CPJ/CЦГ
evo go.....samo da pingvini ne daju go
idemo dalje
prodjosmooooooooooooooooooooooooooooo, ufff, koje znojenje jbt, cak je i moja majka gledala do kraja![]()
odlicno odlicno
TOOOOOOO!!!!!! VELIKI USPJEHHH!!!!! BRAVO RODJENA CRNA GORO!!! Ko se ovome nadao jos prije pocetka kvalifikacija!!!! Sad protiv Slovenaca, 'rvata i Poljaka (tim redom) sta bude! Jos jednom BRAVO CRNA GORO!!!
ПАРТИЗАН
ЦРНА ГОРА/СРБИЈА
Aleneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
Tooooooooooooooooooooo!![]()
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
hrvatska slovenija i poljska u grupi sa nama kolko shvatih, imamo li sanse da prodjemo, tj ako budemo drugi prolazimo li?
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
svaka cast
nikakve,ali ajd da vidimo....,jer idemo u drugu grupu idemo sa 0 bodova,a hrvatska,norveska sa 4,a 2 tima od 6 idu u polufinale
prva dva u grupi idu u polufinale. treceplasirani igraju za 5. a cetvrtoplasirani za 7.mjesto...
Last edited by NoName81; 13-07-08 at 00:32.
ПАРТИЗАН
ЦРНА ГОРА/СРБИЈА
Nemamo nikakve... jer ne prenosimo nista bodova... sto znaci... trebamo da dobijemo sve tri utakmice...
A realno... mozemo samo sa Slovenijom mozda koliko toliko da se nosimo... ovo ostalo... ne... al nebitno... Momcima svaka chast... medju 12 najboljih u evropi !!! IDEMO !!!
F.C.F.
svakako ogroman uspjeh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
svaka čast momci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
svaka cast momci!!!!!!!!!!!!!!
svaka cast Alene!!!!!!!!!!!!!!!
Puno mi je srce,hvala momcima za borbu do zadnje sekunde zasluzili su prolaz dalje puno im srece u drugom kolu glavno je da ce igrati jos utakmica to je veliko za nas.
onome norvezaninu sto ne htjede da sutne zadnju treba prsutu poslat da djelje doma sa familijom.. ima li mu ko adresu?? ale aleeeeeee
Mislim da ćemo sad odigrati još mnogo bolje, nemamo više što da izgubimo, mislim da ćemo maksimalno pojačati odbranu na protivničke kontre.
Siguran sam da ćemo sad da odigramo dobro sljedeće utakmice.
Za mene su svojim zalaganjem osvojili i vise od zlata, svaka cast ! Ovo je jedan od rijetkih trenutaka kad sam ponosam na CG !
Ja ne vidim cime treba da se ponosimo !!! kakvo je ovo prvenstvo izgubis sve ides dalje xaaxxaxax !!! ali ok dako dobiju koga !!!
moze li zlato da se osvoji bez pobjede ????![]()
Kad je sljedeca utakmica i s kim?
Sto onaj Norvezanin ne puca put gola?
"Postojaće Crna Gora dok je Lovćena i Durmitora, dok je mora pod Barom i Kotorom, dok je Sunca i dok je Grahovca!"
:yipiiii::yipiiii:
Joj ne mogu da vjerujem... Svaka im čast. Ma kog je više briga za Hrvate, Slovence, Poljake i ovo je prevelik uspjeh.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks