Takvima bi trebalo doživotno zabranit ulazak na teniske mečeve.
a ima u zadnje vrijeme na tribinama irvasa samo takvih. kad pocnu da urlicu pred servis.pih
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Takvima bi trebalo doživotno zabranit ulazak na teniske mečeve.
Ispao Nalbandijan od Ferero-a i to lako 6-1 6-2 6-3,nisam ocekivao tako nesto
Novak na Hjuita.
Nadal odlicno prodje, prvi tezi ispit ima tek u polufinalu protiv vjerovatno Davidenka.
Davidenko ispao od Juznog, a ispao je jos i Gaskje od anonimusa nekog... Ovaj je turnir bas sumrak favorita, ne vjerujem da se do sad desavalo da toliko losijih igraca prodje medju 16...
Nema to veze sa mojom plavom krvlju ni porijeklom Mirko (ili Slavko, kako god da se zoves), vec sa cinjenicom da se igraci ponekad stide od svojih navijaca, kao u slucaju Jankoviceve. I nemoj mi samo reci da je ona zbog toga losa osoba.mirkoislavko
Tenis je postao pučki sport ima već desetak godina, a čak i golf to polako postaje, tako da je življa i strastvenija atmosfera u publici samo logična posljedica toga. Sjećam se vimbldonskog finala Ivanišević - Rafter prije 6-7 godina, bilo je žešće nego na dosta utakmica Premier lige. Otvaranje sporta širokim narodnim masama je jedina način da se finansijski parira opšteprihvaćenim sportovima poput fudbala i košarke.
Počni da pratiš polo, Oktavijane, tu će tvoja plava krv i plemićko porijeklo pronaći mir, dostojanstvo i uzvišenost koje zaslužuju.
Sto se tice Bagdatisa, onaj snimak je napravljen daleko od terena, tako da...
Kad vec pomeni finale Ivanisevic-Rafter, imam ga na CDu, kao i sva velika finala i bas sam jutros pogledao snimak. Moras malo razlikovati divljanje i zvizdanje protivnickim igracima od glasnog navijanja za svog favorita.
Pogledaj malo po stranim forumima, o ovome se uveliko pise, jutros sam cak citao transkript nekih stvari koje oni izgovaraju na tribinama, pa je izmedju ostalog Federeru porucivano da je "*****", te Janku "razbij NATO momka" i slicne stvari. Ako mi kazes da je toga bilo ranije, ja se povlacim iz ove teme potpuno.
Hahahah cus NATO momak a lik Svajcarac![]()
She is only here to annoy herself!
Nalbandian-Ferrero 0-3 Nevjerovatno! Po meni prvo veliko iznemadjenje. Nije mogao Nalbandian uzeti ni 5 gemova :bart:
evo jankovicka dobi Kejsi Delakvu 2:0 u setovima
7-6 i 6-1 . protivnica jelene jankovic bice serena wiliams
Nadal prosao dalje, nakon sto mu je protivnik predao mec u drugom setu.
Vrlo je jasno da ti vec imas formirano misljenje i onda za njega trazis potporu kroz razne opskurne tricarije tipa "procitao sam na jednom forumu da je neko napisao kako je jedan gledalac uradio ovo". Dakle primjecujes i trn u tudjem oku, a neces ni balvan u svom.
Tokom meca Ivanisevic-Rafter kao i tokom svakog napetog meca ima mali milion povika iz publike, ali si ti za svaki od njih zakljucio da je u pitanju "glasnog navijanja za svog favorita", dok su naravno "divljanje i zvizdanje protivnickim igracima" izmislili oni koji ti nisu simpaticni.
Ja kod Jankovicke i pored najbolje najmere ne primjetih "stid zbog sopstvenih navijaca" vec njenu frustraciju cinjenicom da joj je koncentracija poremecena.
Odlican tenis juce. Fedex je ubijao sa servisom. Pogotovo u 5om setu. A Tipsarevic se odlicno drzao. Ali kod 40:0 je izgubio 6 poena i tu je kraj bio. Vjerovatno ga je umor stigao. A kako nece poslije skoro 5 sati igranja. No mi je FedEx svjezije izgledao od njega. Odlican tenis. Janko se dobro drzao ali FedEx ide dalje.
Vidim i Vi ste zapazili publiku, a ja mislio da sam jedini kome je to palo za oko
A tek ona dva komentatora na RTS su imali izbacaja uhh...
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Srpska teniserka Ana Ivanović plasirala se u četvrtfinale Otvorenog prvenstva Australije, pošto je u duelu 4. runde pobedila 17-godišnju Karolinu Voznijacki rezultatom 6:1, 7:6 (7-2). Naredna Anina protivnica biće bolja iz dvoboja Venus Vilijams – Marta Domačovska. Ivanovićeva je prvi set ruinski rešila u svoju korist, ali je u drugom imala mnogo poteškoća, pošto je Dankinja vodila sa 5:3. Ipak, Ana nije dozvolila gubitak prvog seta na turniru, spasla je dve set lopte i obezbedila prolaz u najboljih osam.
Izvor: B92
jelena jankovic ce igrati nocas u 1.00 , a mozda u 9.30 ujutru!
ana ivanovic mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm njammmm![]()
Parovi cetvrtfinala kod zena:
Henin - Sharapova
Jankovic - S. Williams
Ivanovic - V. Williams
Hantuchova - Radwanska
Nole povede 1-0 u setovima protiv Hjuita
a kako igra ova Radwanska, mala je ludnica, preslisa i Kuznjecovu i Petrovu , moze i Hantuhove.
Forza Anauh kakva je o ljepootica uh
Montenegrina montegrina , sladja od najsladjih mandarina, opija poput najboljeg vina .
Izgleda da Nole i ovaj drugi privodi lagano kraju 5:2 je trenutno- Hewitt servira
Novak rutinski protiv Hewita. Jedino je bilo neizvjesno u prvom setu. Sad ide na Ferera, taman da mu vrati za Šangaj![]()
Originally Posted by alfa_seljacina
Alfa, jesi se ti ovo zaljubio, casti ti?Originally Posted by alfa_seljacina
ana ivanovic mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm njammmm![]()
![]()
Zavrseni su svi mecevi IV kola. Ovo su parovi cetvrtfinala u muskoj i zenskoj konkurenciji:
Muskarci:
Roger Federer (1) v James Blake (12)
Novak Djokovic (3) v David Ferrer (5)
Jo-Wilfried Tsonga v Mikhail Youzhny (14)
Jarkko Nieminen (24) v Rafael Nadal (2)
Zene:
Justine Henin (1) v Maria Sharapova (5)
Jelena Jankovic (3) v Serena Williams (7)
Venus Williams (8 v Ana Ivanovic (4)
Daniela Hantuchova (9) v Agnieszka Radwanska (29)
Moja prognoza polufinala:
Muskarci:
Federer - Djokovic
Youzhny - Nadal
Zene:
Sharapova - Williams
Williams - Hantuchova
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks